Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aminnnnnnnnnn.....
umarım evliliğe sıcak bakıyodur :))
eşinede söyle oda ona kısmet baksınn..belki arkadaşları filan vardır gözden geçirsin :))

istiyor evlenmeyi,hem de çok...
hele de bu aralar hayınpeder evlenmek istediğini söylemeye başladığından beri artık o evden gitmek istiyor....
istiyorsun da be güzelim tut azcık dilini,biraz bayan gibi ol,sakin ve yumuşak mizaçlı...ama yok höt höt olacak illa...
eeee öyle olunca da erkekler bir iki görüşüyor sonra uzaklaşıyorlar bundan.....

aman iyi bari ümitsiz vaka değilmiş...yani evlenmeyi istemesi çok büyük bir adım..
dilerimki onu çekip çevircek idare edicek biriyle evlenirde...sonra yine sürekli size yakınmaz...ve sende yinemi kurtulamadım demessin...

bi araya geldiğinizde sen bol bol evliliğe özendir ve erkeklere nasıl davranması gerektiğini ima et...
belki aşka gelirde sesini çıkarmaz görüştüğü kişilere..kaçırmaz yani kısmetlerini....

haklısın bal kız.....dediklerinizi bir bir uygulayayım ben,bir de öyle görek bakalım....
sizin çıkma vaktiniz,haydin hepimize iyi tatiller.....gerçi benim yarın okul kursum var emme,olsunnnnn....parasını alırken iyi tabe ben de söyleniyorum tövbe tövbe....Allah'a şükürler olsun.....

ii akşamlar bendende kızlar ve iyi tatiller.....

yarın çalışacak kuzularada kolay gelsin....:13:

sağol böcükkkkkk ne takım olursa olsun yeter ki olsun

bitlikız hayırlısı olsun hoşgeldin....

balcım görüşürüz....

bunu da paylaşmazsam çatlardım.....Fikrim Geldi....Pek sevdim ben bunu,severim zati böyle oyuncaklı,alengerikli sunumları işinize yarar mı bilmem ama görmediyseniz bir inceleyin derim ben....
haydin öpüldünüz,Ada kız kaçar.....

*.Hünerli Bayanlar.*: PRATİK ve ŞIK SUNUM ÖNERİLERİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…