ADA AKLIMA BİŞEY DAHA GELDİ...
eğer konuşarak çözemessen olayı..sende aynı şekilde yanına birisini kardeşini vs tak..bir süre sonra eşinde görümcende sıkılcak bu şekilde gezmenizden ve görümcen sıkıldığı için eşinde başbaşa kalmadığınız için kaçıcak delik arıyacak :))
bak bu yönünden hiç düşünmemiştim.....akıl küpü ballı lokmam,kız sen çok yaşa.....ben de sürekli benimkine kızıyorum ama görümcekte biraz düşünceli olmalı değil mi ya.....
inşallah o dediğin kısmet bir yerlerden çıkarda....eşim rahat rahat,Ada'nın ailesinin evindeyiz,eşimle sinemaya geldik,birlikte alışveriş yapıyoruz,Ada'nın kuzeninin düğününe gittik ve düğün çok güzel geçti....diyebilsin.AMİN
esım kızım ve sımdıkde işim olucak inşallah bugun iş görüşmesine gittim bakalım sonuc ne olucak
ne oldu kız gözler pörtledı
senın kızn mı vardı
resımlerımnı gördum bu arad aynı anası
daha yenimi gördun kız 4 yasında kocman oldu krese verıcme bu sene kızım ooo teyzesı sende ama unutmusun benım mınosumu
he ben senın msndekı bıtlıyım kac bıtlı var benı aldatıormusun yoksa kıza aaaavalla yenı gördumsen benım msn varsın demı ordakı bıtlı sen deıl mısn yoksam
esmerdı:26:bende hatlar mı karıştı ne
he ben senın msndekı bıtlıyım kac bıtlı var benı aldatıormusun yoksa kıza aaaa
yok la senı aldatırmıyımama bayadır yoksun
yoo ben burdayım kuzum sen yoksun ama bı ara yine işe girmiştim yokdum o yuzdendır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?