Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ablamla konuştumda
dudusunda yara varmış yaktrmış
bişi olms demı
cok korkuyo
tedavı göruyomuş ılaç falan

anlat bakem neler edıon görüşmeyelı
msnde yoksun:26:
benım evlendığımı ınş bılıyon

bılıorum kuzum evlendıgını napım aynen devam ıkı kere ev tasıdım alt katan ust kata sonra bahcelı ev buldum cengelkoye tasındım sultanbeylıden sonra ıse gırdım cıkdım canakkaleye gıttım 1 haftalıgına 1 ay kaldım yılbasındasn sonra gerı geldım sımdık yenıden ıse baslıcam

ev taşımak cok zor ama mecbursan yapcak bişi yok
ohh gezmeyıde ıhmal etmemışsın ınş işin hayrlı olur cnm

bende evlendım bebek yok 8 aydır oto sektörunde çalışıyorum
normalde erken cıkıyorum ama bugun mangal keyfı etcez işyerı bahçesınde
heran cıkabılırım yanı
değişik bişi yok aynı evde oturuyom

hehe gel sana bahcede somıne basında mangal keyfı yaptırım bebem bogaz ayagımın dıbınde

bende aynen bunu düşünmüştüm adacım:)
esım kızım ve sımdıkde işim olucak inşallah bugun iş görüşmesine gittim bakalım sonuc ne olucak

bitliiiii naber yavru

eşim annesini ultrason çektirmeye götürdü.

bende size bakayım dedim.
gelsinler kahvaltı edicez.

güzel geçsin gününüzzz.

günaydın

off dünden berı programım çalışmıo
netım 2 laptopta yok
ona bağlı olarak ne fax alıom ne gönderebılıyom
kafaı yıycem
adamı aradım hala gelcek

günaydın kızlar!
sabahın dördünden beri ayakta olup işe gelen bana acaba zaman çabuk geçer mi?

merhaba kızlar....şu an kimse görünmüyor burada...cumartesi tabi olsun o kaaaa....
bende son 2 saati kursun yapmadım öğrencilerimi samimi olduğum bir öğrt. arkadaşın sınıfına yönlendirdim erken çıktım....
oje sürerken de size bakayım dedim....kocem uyuyor....saat 14:00 te onu uyandıracağım....
sonra da hazırlanıp çıkacağız,gelini 17:00 de evden çıkarmaya gidilecekmiş anca git damat evine falan geçer süre....diğer durumu hala ne olacak diye bekliyorum ama içim dolu dolu,dokunsanız ağlayabilirim....
bu derece hücrelik yapması benimkinin fena koyuyor

gelir mi acaba görümcek,çok merak ediyorum.....
sen eşinle git kardeşim benim ne işim var dermiki acaba!!!!!
yoksa ömrü boyunca böyle kuyruk olmaktan haz mı alacak....
Rabbim kötü niyetli bir insan değilim,şartlar beni böyle düşünmeye ve hissetmeye mecbur ettiği için senden af diliyorum.....
ve ona da münasip en acilinden bir koca....

Son düzenleme:
meloş bende sankı bebem varmış gıbıyım
dün işten baya geç çıktım geç yattım tabı
gece 3 te uyandım kocem geldı
saat 3 ten sabaha kadar karga sesınden uyyamadık:26:gece karga öter mı bu yaşımda ılk defa yaşadım
kesın deıdm deprem olcak Allah korusun ama bı yerde olmuş 5 büyüklüğünde

adacım ınş gelmez ve amin

hahah karga bıle uyutmamıs kız sızı kocıısnle otursaydın tv ızleseydın uyumanızı ıstememıs ben uyanıgım sızde uyanık kalın demıs

böcüğüm sorma burda tedaş ı zengin ettik valla.

ada sanırım görümcene sinir oluyorsun. bence çok haklısın. sanırım annesi olmadığı için kardeşini sahipleniyor ama bu kadarı da fazla olmuş. sizin başbaşa gideceğiniz bir düğünde ablasının ne işi var. siz ne zaman başbaşa bir yere gideceksiniz.
ablasını çağırdığı zaman ben gelmiyorum siz gidin kol kola eğlenin de!

hahah karga bıle uyutmamıs kız sızı kocıısnle otursaydın tv ızleseydın uyumanızı ıstememıs ben uyanıgım sızde uyanık kalın demıs

lenn karga öter mı saatte
kocem kalkıp vurcaktı

günaydın ve iyi haftalar kızlar!
dükkan kapalı kalmış kepenkleri açtım. bu arada 7 kişi okuyor 1 üye ve 6 ziyaretçi. hayırdır inşallah!

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr

iyi haftalar herkese

aaa kimsecikler yokkkk 1 üye 6 ziyaretçi ha ha ha oda ben
nerdesiniz hatunlar

ben buralardayım kimse yok diye takılıyorum. bugün herkes ziyaterçi kalacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…