- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
anlat bakem neler edıon görüşmeyelı
msnde yoksun:26:
benım evlendığımı ınş bılıyon
bılıorum kuzum evlendıgını napım aynen devam ıkı kere ev tasıdım alt katan ust kata sonra bahcelı ev buldum cengelkoye tasındım sultanbeylıden sonra ıse gırdım cıkdım canakkaleye gıttım 1 haftalıgına 1 ay kaldım yılbasındasn sonra gerı geldım sımdık yenıden ıse baslıcam
ev taşımak cok zor ama mecbursan yapcak bişi yok
ohh gezmeyıde ıhmal etmemışsınınş işin hayrlı olur cnm
bende evlendım bebek yok 8 aydır oto sektörunde çalışıyorum
normalde erken cıkıyorum ama bugun mangal keyfı etcez işyerı bahçesınde
heran cıkabılırım yanı
değişik bişi yok aynı evde oturuyom
hehe gel sana bahcede somıne basında mangal keyfı yaptırım bebem bogaz ayagımın dıbınde
bende aynen bunu düşünmüştüm adacım:)ADA AKLIMA BİŞEY DAHA GELDİ...
eğer konuşarak çözemessen olayı..sende aynı şekilde yanına birisini kardeşini vs tak..bir süre sonra eşinde görümcende sıkılcak bu şekilde gezmenizden ve görümcen sıkıldığı için eşinde başbaşa kalmadığınız için kaçıcak delik arıyacak :))
esım kızım ve sımdıkde işim olucak inşallah bugun iş görüşmesine gittim bakalım sonuc ne olucak
meloş bende sankı bebem varmış gıbıyım
dün işten baya geç çıktım geç yattım tabı
gece 3 te uyandım kocem geldı
saat 3 ten sabaha kadar karga sesınden uyyamadık:26:gece karga öter mı bu yaşımda ılk defa yaşadım
kesın deıdm deprem olcak Allah korusun ama bı yerde olmuş 5 büyüklüğünde
adacım ınş gelmez ve amin
hahah karga bıle uyutmamıs kız sızıkocıısnle otursaydın tv ızleseydın uyumanızı ıstememıs ben uyanıgım sızde uyanık kalın demıs
böcüğüm sorma burda tedaş ı zengin ettik valla.
ada sanırım görümcene sinir oluyorsun. bence çok haklısın. sanırım annesi olmadığı için kardeşini sahipleniyor ama bu kadarı da fazla olmuş. sizin başbaşa gideceğiniz bir düğünde ablasının ne işi var. siz ne zaman başbaşa bir yere gideceksiniz.
ablasını çağırdığı zaman ben gelmiyorum siz gidin kol kola eğlenin de!
lenn karga öter mı saatte
kocem kalkıp vurcaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?