Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

birsencim Rabbim gönlüne göre versin cnm...
evt eskiler bambaşka...nasıl bi enerjiye sahipseler...Allah bizede nasip etsin...

balımmmm.. teyze olcaz biz şimcik haa......
canım allah sağlıklı sıhhatli kuıcağına almayı nasip etsin:)

patiğim... benim ziyaretçi gelmedi henüz..... söktürücü aldım.. yok oda fayda etmedi(

kızzzz böcük sen varya sen demedim mi sana ben fena sensin adamın aklını çelen

kendımı düşünüyorsam ne olam
böcük nan ne dizi sevdalısı oldun sende :)) çekersin merak etme hemide başrol :))

başrol olmazsa oynamam zatı

ayyy yok allah isteyene versin benim bebem daha küçük 1;5 yaşında balım

ustamızın 2.bebeğı oldu 1.bebesı daha yaşında bıle değilsen geç kalmışsın

balımmmm.. teyze olcaz biz şimcik haa......
canım allah sağlıklı sıhhatli kuıcağına almayı nasip etsin:)

patiğim... benim ziyaretçi gelmedi henüz..... söktürücü aldım.. yok oda fayda etmedi(

amin cnm sağol....evt şimdilik teyze sonrada kayınvalide :))))

kendımı düşünüyorsam ne olam

başrol olmazsa oynamam zatı

ustamızın 2.bebeğı oldu 1.bebesı daha yaşında bıle değilsen geç kalmışsın

tabiii yeme bizi böcük kendini düşünmüyomuş he he he

anam ne acelesi varmış yaaaaa kendini yıpratcak öfffff ben yol vercem zati herkese

bak ne mühendisler ne doktorlar talip ama ben önceliği senden yana kullanıyorum ona göre cnm :))

iyii düşün....:26:

balll böle ortada bişe yokken böle konuşurlar hele bi olsun bakalım vericen mi?görürüz senide

bu gün LADYYY yok kızlarrrr hamişti acaba bişe mi oldu allah korusun merak ettim yaaaa

bugün LADYYYYY yok kızlar hamiştiya acaba bişe mi oldu Allah korusun merak ettim yaaaa

nan espürük olduğu belli değilmi..lame biliyo..sen çok ciddiye alma PP

veririm nan nolcek hem...

balımmm espri olduğu tabiki belli bizde arkadaşlarla yapardık diyom işte olduktan sonra oğlu alanlar bana diyince size kız mız yok diyorum

balcım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah inan çok sevindim darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun

balcım şimdi ne çok uykun gelir senin. inşalah mide bulantın fazla olmaz. ayyyy ben neyi merak ettim biliyor musun daha çok yenisin ama neye aşereceksin acaba? benimki çok komikti valla.

balcım şimdi ne çok uykun gelir senin. inşalah mide bulantın fazla olmaz. ayyyy ben neyi merak ettim biliyor musun daha çok yenisin ama neye aşereceksin acaba? benimki çok komikti valla.

cnm uyku aramıyorum ama hep uzanıp dinlenesim var...halsizlikk çok cnm...aşermede yok henüz....
mide bulantım olmaz işllh..çalışacağım içinn RAbbim kolayını verir işllh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…