Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol şekerim gerçi bu 1 ay kullanmayayım ara vereyim sonra aralığa kadar kullanıp o zaman bırakır ve çalışmalara başlarım diyordum ama......
kocemin ısrarlarına daha fazla dayanamayıp belki de aralıktan önce çalışmalar başlayabilir :)))

böcük sende başla çalışmalara ozmn :===))

korunma şeklinide daha çözemedik gene aklıma geldi

Son düzenleme:
herkese selam güzel bayanlar
=)

sınavdı hastalıktı yorgunluktu derken ancak gelebildim çok yorgunum hala sınavdan ziyade harpten çıkmış gibyim =)

herkesller nasıl bakım herşey yolunda inşallah neler yapıonuz önemli olaylar oldumu ben yokken ???

hoşgeldin cnm nasıl geçti sınav

bende cmt.tek dersden girdim verirsem mezun olcam ama verdim gibi bakalım:))

oldu canım bal hamiş.

hoşgeldin bu arada.

sağol melodicim =) geçmişe dönmğüştümm balım hamileymiş ay nasıl mutlu oldumm =)

balcım inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelir dünyaya bebeğin =)

hoşgeldin cnm nasıl geçti sınav

bende cmt.tek dersden girdim verirsem mezun olcam ama verdim gibi bakalım:))

ben 3. sınfıım cnm ya işletme 4 derstn irdim bakalım iyi gibiydide diğil gibiydide=) çok karıştırdım sınvda soruları inş. geçerim but gitmek istmeıom hiç senın hngi ders?

sağol cnm...istediğin zaman darısı başın aolsun işllh.....

amin inşallah balım =)

teyze oluyoruz çok mutlu oldum =) rabbim bebeğini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucana aldın günleride göstersin inş. hayırlı evlatr olsunsana =)
amin cnm tek dileğim sağlıklı olması....

kızlarrr dua ederken unutmayın bizideeee
sağlıklı olsun başka bişi istemem.....

en önemlisi sağlık balcım. etiketinde yazın beyaz görünüyor canım. ben göremiyorum.

sınava girenler işllh geçersiniz kızlar...hoşgeldin mblueee

amanda aman amanda aman çizelgesini yesinler maşallah inş.seneyede yaş çizelgesi yaparsın

bnm maliye idi cnm ama sorular zordu( hesaplamalarıma göre 17 netim var o da bana yetiyo şükür

inş.verirsin tatlım:)) bende hep çıkmışlara çalıştım ama 2-3 tane de olsa çıktı bakalım

hadi hayırlsıı cnmya inş. geçrsin ve alırsın diplomanı eline hepimiz geçelim kalamdan ya = )

hadi hayırlsıı cnmya inş. geçrsin ve alırsın diplomanı eline hepimiz geçelim kalamdan ya = )

2004 sonuydu aöf ye kayıt yaptırdığımda 1-2-4.sınıflar çift dikiş bi 3.sınıfı kalmadan geçtim aöf ye kayıt yaptırdığımda kocamı bile tanımıyodum bak evlendim mezun olcam kısmetse 7 yıl dile koly:))

inş. cnm =) bende kalmazdım belki de evlilik arifesine geldi sınvlar hep =) sınavdan çok evlilik telaşındaydım cnm =) sonra işsizilk streesi şimdide sınav stresi ypıorum bakalım inş. benede geçmşimdir geçmiş yıl sorularından çıkn olduda iş sosyalden çok zor sormuşlar ya herkes şaşkınlık içindeydı )=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…