benimde bi arkadaşım o takvime göre gebe kaldı erkek olsun diye :)) ama kız oldu...ben pek inanmıyorum..Rabbimden başka kimse bilemez
balımm tabiki rabbim bilir ben farklı bişe savunmam zati tövbe öle bişe geçmez kalbimden çok korkarımda ama benim çevremede bakan herkesin çıktı cnm.onu dimek istedim
cnmın içi....sana bişi demedim ben zate...bazıları çin takvimine göre hamiş kalıyo ya onlara kızıyorum..okdr nasıl inanırlar böle şeylere anlamam...
herkese selam güzel bayanlar
=)
sınavdı hastalıktı yorgunluktu derken ancak gelebildim çok yorgunum hala sınavdan ziyade harpten çıkmış gibyim =)
herkesller nasıl bakım herşey yolunda inşallah neler yapıonuz önemli olaylar oldumu ben yokken ???
oldu canım bal hamiş.
hoşgeldin bu arada.
hoşgeldin cnm nasıl geçti sınav
bende cmt.tek dersden girdim verirsem mezun olcam ama verdim gibi bakalım:))
sınava girenler işllh geçersiniz kızlar...hoşgeldin mblueee
sağol melodicim =) geçmişe dönmğüştümm balım hamileymiş ay nasıl mutlu oldumm =)
balcım inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelir dünyaya bebeğin =)
ben 3. sınfıım cnm ya işletme 4 derstn irdim bakalım iyi gibiydide diğil gibiydide=) çok karıştırdım sınvda soruları inş. geçerim but gitmek istmeıom hiç senın hngi ders?
amin cnm tek dileğim sağlıklı olması....amin inşallah balım =)
teyze oluyoruz çok mutlu oldum =) rabbim bebeğini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucana aldın günleride göstersin inş. hayırlı evlatr olsunsana =)
sınava girenler işllh geçersiniz kızlar...hoşgeldin mblueee
sağol melodicim =) geçmişe dönmğüştümm balım hamileymiş ay nasıl mutlu oldumm =)
balcım inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelir dünyaya bebeğin =)
ben 3. sınfıım cnm ya işletme 4 derstn irdim bakalım iyi gibiydide diğil gibiydide=) çok karıştırdım sınvda soruları inş. geçerim but gitmek istmeıom hiç senın hngi ders?
en önemlisi sağlık balcım. etiketinde yazın beyaz görünüyor canım. ben göremiyorum.
amanda aman amanda aman çizelgesini yesinler maşallah inş.seneyede yaş çizelgesi yaparsın
hadi hayırlsıı cnmya inş. geçrsin ve alırsın diplomanı elineamanda aman amanda aman çizelgesini yesinler maşallah inş.seneyede yaş çizelgesi yaparsın
bnm maliye idi cnm ama sorular zordu( hesaplamalarıma göre 17 netim var o da bana yetiyo şükür
inş.verirsin tatlım:)) bende hep çıkmışlara çalıştım ama 2-3 tane de olsa çıktı bakalım
hadi hayırlsıı cnmya inş. geçrsin ve alırsın diplomanı elinehepimiz geçelim kalamdan ya = )
2004 sonuydu aöf ye kayıt yaptırdığımda 1-2-4.sınıflar çift dikiş bi 3.sınıfı kalmadan geçtim aöf ye kayıt yaptırdığımda kocamı bile tanımıyodum bak evlendim mezun olcam kısmetse 7 yıl dile koly:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?