Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm uyku aramıyorum ama hep uzanıp dinlenesim var...halsizlikk çok cnm...aşermede yok henüz....
mide bulantım olmaz işllh..çalışacağım içinn RAbbim kolayını verir işllh....

uyku 1-2 haftaya kadar başlar. aşermene erken tabi daha. mide bulantısı hafif olsun da idare edersin. şükür benimde sadece bulantım oldu hiç kusmadım. bol yürüyeceksin artık ama 3 ay olduktan sonra şu an artık sana iş yapmak yasak. sakın temizlik yapayım cam sileyim deme. canım hemen bebek etiketi yapsana bizde takip edelim. ocak annesi olacaksın inşallah.

işllh olmasın cnm...
iş yapmayı bıraktım..yawaş yawaş yormadan kendimi işte..koksamda yorulmam cnm sağol...
yaparım cnm öğreneyim önce...

lamemm baktı cnmmm.....

erkek çıkmıştı takvimde...sağlıklı olsunda hiç farketmez...

valla benim çin takvimi doğru çıkmıştı bi arkadaş vardı benle hamile ona erkek bana kız demişti dediği gibin de oldu doktor benim kıza 7 ay boyunca erkek dedi ben heç inanmadım çin takvimi öle demiyo diyodum kocam gıcık oluyodu napsın garibim 7 ay boyunca erkeğe alışmıştı

Son düzenleme:
herşeyi en ince ayrıntısına kadar yaz sen....sonra elin neye değdi bileme ve açık ekran kapansın.....
hay ben böyle şansa......

herkese kocaman merhaba kızçeler....

Hoşgeldin ada.

Ayyy melodii ben uykudan bayılacaktım.iş yerinde yemek yerdim öğle arası kapıyı kilitlerdim uyurdum.

benimde bi arkadaşım o takvime göre gebe kaldı erkek olsun diye :)) ama kız oldu...ben pek inanmıyorum..Rabbimden başka kimse bilemez...

Hoşgeldin ada.

Ayyy melodii ben uykudan bayılacaktım.iş yerinde yemek yerdim öğle arası kapıyı kilitlerdim uyurdum.

ben işllh hiçbir sorun yaşamadan atlatırım o günleri cnm...işyerinde çok zor olur diye korkuyorum

bende iş yerinde uyumamak için ne yapacağımı şaşırırıdım. akşam ve gider gitmez cup yatağa. kocam gelip yemek yapardı çoğunda 1-2 kaşık çorba içip yatardım.

inşallah canım benim inşallah.

balcım.....sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim sana.....mis kokulu meleğini kucağına alacağın güne kadar,kendine,ona çok iyi bak,sıkıntı yaşasan da hamileliğin de emanetini kucağına aldığın gibi unutursun bulantıları vs.leri......
çok sevindim,hadi bakalım darısı tüm bebek isteyen dostalara...............

dip not : ben de ilacı bıraktım

Son düzenleme:
Kızlar valla belki buda saçmalıyor abartıyor atıyor diyeceksiniz ama.ben hamileliğimi özlüyorum ya.insan kendini çok çok özel hissediyor.zaten özel de çok güzel bir duygu.AMA YALNIZ DİLERİM İKİNCİ GEBELİĞİMİN SON AYLARI KIŞA DENK GELİR.

Son düzenleme:

sağol cnm...amin Rabbim her isteyene versin hemncik....

hadi bakalım darısı başın aozmn cnm..güzel haberlerini tez zamanda bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…