oyyyy paşam ne güzel çıkmış ahhh ne yeşil yaaa bende orda olmak istiyom ana oğul çayır çimen keyfine bakın maşallah
orası bizim köyümüz.evet harika bir yerdir köyüm diye demiyorum.
evet güzel oluyor.bizim oranın bir kötü tarafı var işler hiç bitmiyor ya.keşke bizimde öyle bir köyümüz olsaydı hep özenmişimdir...ne eşimin ne benim yok maalesefarada gider kalırdık mis gibi
ayyy büdüşüne 41 kere mşllh...
çokk datluuuuuuu...............
gel birsencim gideriz inşallah.
inşallah canım gelince tanışırız tatlım bide yakından muhhabbetin keyfine varırız şekerim
evet güzel oluyor.bizim oranın bir kötü tarafı var işler hiç bitmiyor ya.
allahım seninde kucağına hayırlısıyla versin evladını canım benim sağol.
günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeee
adacım valla senın görümcede yanı yaptını düşman yapmaz adama böle eşin bence fark etmio ablasının yapmaya çalıştını heranını onlarla geçiremezsin ki sendene anlayışsız bi insan yani allah kolaylık versin cnm
onlarda dunden razımış gibi olmuş kalkmanıza böcüğümya akrabalık ilişkileri cidden önemli ya ama karşı tarafında bağları sıkı tutma çabası olmazsa sen boşa kürek çekmiş olursun .
hoşgeldinizz conturcum nasıl gidio hamişlik =)
ev işi uzadı cnm sıkıldı..akşam dedim şu apartmana gidelim beklerken öğrenelim evin aidat borcu var mı..derken emlakçıya verdiğimiz kapora ev sahibine hiç verilmemiş..
kapı numarası karışan adamda diyormuş tapu devirindeki parayı nie ben vereyim..adam gelmemiş henüz almanyadan...
akşam emlakçıya gittik bekleyemyiz ver kaparoyı dedik (5 bin tl) ..ev sahibinden direk alalım die...
(ev sahibide emlakçıyla sözleşme yapmamış)
emlakçı komisyonu yerine biz ödücektik tapu masrafını olay çabuk çözülcekti...
emlağı pazarlayan adam iyide asıl sahibi gıcık biri ..parayı almakta zorluk çıkartıcak dedim öğlene kadar çöz olayı yoksa ben paramı alıcam...
bugün tartışcaz adamla kesin ,şikayet edicem felan..davaya kalırsak iş uzucak ki öle gözüküyor
bunlarla kafam dolu zaten...
sabah da iş yerinde anlamsız kişilerin anlamsız sözleride duymamazlıktan gelmek durumundayım ...
sabır taşı oldum valla...
keşke bizimde öyle bir köyümüz olsaydı hep özenmişimdir...ne eşimin ne benim yok maalesefarada gider kalırdık mis gibi
nevgül
sımdık baktım resımleremaşallahh cnm cok tatlu
meraba kızlarbenimde hem eşim hem işim birde yaramaz kızım varrrr
hoşbulduk canım amin cümlemizkinidehoşgeldin aramıza..Allah bağışlasın yawrunu...
hoşbulduk canım sağol canım ben 26 yaşındayın kızım 13 aylıkhoşgeldin tmzklp allah bağışlasın kızını.ne kadarlık kızın.sen kaç yaşındasın.
h geldın hacı
hoşbulduk canım amin cümlemizkinide
hoşbulduk canım sağol canım ben 26 yaşındayın kızım 13 aylık
hoşbulduk hacı gel öpeyim epeydir sevişmik
hoşgeldin canım ...
aynısından bende var yaramazın ötesinde bilmiş bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?