Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok benimki görümceden küçük yani ablası oluyor....
ne bileyim diyelim ki ben bir şey için plan yapıyor hoooppppp başka birşey çıkarıyor,eşim de sanırım kırmamak adına hiçbirşey diyemiyor ona demiyor....
en son işte konser var diye çağırdı,oysa ben o hafta çok yorulmuştum ve evimde kalmak istiyordum...neyse ablasına söz vermişmiş zaten bir de şöyle birşey var söz verdiyse muhakkak gidecek yoksa tavır yapıyor...neyse işte gittik konsere...bir baktım yanında arkadaşları da var kızlar falan ve zamanında ( biz sevgiliyken) beni kıskandırmak için elinden geleni yaptığı kız da var vs. vs.....
mevlüte o kızı da çağırmıştı bu arada.....
ve ben de olay bitmiyor ki kayınpeder evlenmeyi düşünüyor
ve benim görümce de öyle bir şey olursa o kızla aynı eve çıkacakmış......benimki de tabi ablasız yaşayamıyor o eve gitmek isteyecek....
ben de benimkini yolacağım....hayırlısı bakalım umarım bunlar en kötü günlerimdir.....

ee böcük hani hala çok iyidi o niye kötü şimdi???

ben ıyı dıyorum ama gercekten ıyı ben hayatta bana ne ıyılık ne kötülük yapanı unutuyrum ama kinde beslemem ama eşim bıraz kıncı

halamın gelını ıle 10 yıl bırlıkte oturuyordu sonra bız duymadık taşınmışlar tartışıp
baya olaylar olmuş neyse bızde başkalarından duyduk
evıne gıttık halamın halam evde yoktu
gelınıne gttık neyse surat 5 karış kımse h geldın demedı
halam bıle
hatta halam odaya gıdınce bende peşinden gıttım bızı cocuklarla brakıp odada onlar mutfakta oturdu
dayanadık kalktık
dedık hep bız gıdıyoz onlar gelmıo
hep bız arıyoz onlar aramıo
eşim haklı çıktı
2,5 ay oldu bıkez bıle aramadılar

hatta gelının arkkadaşı vardı 15 dk yanında oturdum masada
tanıştırmadı bıle
kız dedı bu kim öle dedı bu x in eşi oluyo
ben hedıyemı alıp gtmışım ne yaptımsa yada eşim naptıysa böle saygısız davrandılar
düşman gelse bızım eve hayatta öle davranmayız
gerçekten kötü bı akşamdı
daha ayakkabımı ayağıma sokmadan kapıyı hemen kapattılar

ada gerçekten Allah sana sabır versin...
ablası hemde ufakta değil yani...eşine şimdi dahada çok kızdım..koca kızın peşindenmi gitçek..madem kendine yeni bi hayat kurucak kadar aklı çalışıyo size niye musallat anlamıyorum...dua ette sizin eve yerleşmesin cnm...heralde en beteri bu olur...

böcük aranız okdr iyiken böle davrandıysalar belki birileri hakkınızda doldurdu..ben olsam kesinlikle arar sorardım davranışın nedenini...

böcük aranız okdr iyiken böle davrandıysalar belki birileri hakkınızda doldurdu..ben olsam kesinlikle arar sorardım davranışın nedenini...

aslında bı neden var:26:ama emın değiliz eşim ondan dıo
eniştem gelıp eşime halası hakkında bişiler demış boşuycam onu bana bılet bul gtcem terk etcem buraları dıe
eşimde yok bugun yer demış neyse konu şu o evden ayrılan gelının eşi halamın evını kredıye karşılık gösterıo
halam eşine demıo ve ödeyemeyınce hacız gelıo adam haberdar oluyo
tabı kıyamet kopuyo
halam eşime demış enışten bana böle demış senın yanına gelmış nıye bana demedın
eşimde araları daha kötu olmasın dıye dememış ve halama ben laf taşıyamam demış
ondan dıo eşim

dağlara taşlara canım......bilmiyorum ki düşündükçe kötü oluyorum,ne halleri varsa görsünler.....

selam kızlarrrr
biz geldik :)

artık bebiş içerde cimnastik yapıyo ama henüz karnımdan belli olmuyo ben hissediyorum
babamızda deli oluyo bende hissetmek istiyorum diye :)

günaydın kızlar.....

adacım.. valla diycek kelime bulamıyorum...... allah yardımcın olsun....

pınarcım..hareketlenmeye başladı demek... tadını çıkar canım bu günlerin:)

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeee

adacım valla senın görümcede yanı yaptını düşman yapmaz adama böle eşin bence fark etmio ablasının yapmaya çalıştını heranını onlarla geçiremezsin ki sende ne anlayışsız bi insan yani allah kolaylık versin cnm

onlarda dunden razımış gibi olmuş kalkmanıza böcüğümya akrabalık ilişkileri cidden önemli ya ama karşı tarafında bağları sıkı tutma çabası olmazsa sen boşa kürek çekmiş olursun .

selam kızlarrrr
biz geldik :)

artık bebiş içerde cimnastik yapıyo ama henüz karnımdan belli olmuyo ben hissediyorum
babamızda deli oluyo bende hissetmek istiyorum diye :)

hoşgeldinizz conturcum nasıl gidio hamişlik =)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrr

nasılsınız? günümüz güzel geçsin

bi günaydın dedim kaçtınız aşkolsun yaaa

Son düzenleme:
günaydın kızlar....gününüz aydın olsun...güzel haberler alın işllh....

kızz balll
bu çizelge ne , bebişmi geliyor yoksam doğrumu anladımmmm
canım yaaaa tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeişin inşallah
benimkine arkadaş :)))

evt cnmm doğru....çok sağolll....amin işllh cnmmm...hee arkadaş olcekler oynarlar artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…