ee böcük hani hala çok iyidi o niye kötü şimdi???
böcük aranız okdr iyiken böle davrandıysalar belki birileri hakkınızda doldurdu..ben olsam kesinlikle arar sorardım davranışın nedenini...
ada gerçekten Allah sana sabır versin...
ablası hemde ufakta değil yani...eşine şimdi dahada çok kızdım..koca kızın peşindenmi gitçek..madem kendine yeni bi hayat kurucak kadar aklı çalışıyo size niye musallat anlamıyorum...dua ette sizin eve yerleşmesin cnm...heralde en beteri bu olur...
böcük bunun için insan insana küsermi ya..
bahane aramışlar demek...
böcük bunun için insan insana küsermi ya..
bahane aramışlar demek...
yok benimki görümceden küçük yani ablası oluyor....
ne bileyim diyelim ki ben bir şey için plan yapıyor hoooppppp başka birşey çıkarıyor,eşim de sanırım kırmamak adına hiçbirşey diyemiyor ona demiyor....
en son işte konser var diye çağırdı,oysa ben o hafta çok yorulmuştum ve evimde kalmak istiyordum...neyse ablasına söz vermişmiş zaten bir de şöyle birşey var söz verdiyse muhakkak gidecek yoksa tavır yapıyor...neyse işte gittik konsere...bir baktım yanında arkadaşları da var kızlar falan ve zamanında ( biz sevgiliyken) beni kıskandırmak için elinden geleni yaptığı kız da var vs. vs.....
mevlüte o kızı da çağırmıştı bu arada.....
ve ben de olay bitmiyor ki kayınpeder evlenmeyi düşünüyor
ve benim görümce de öyle bir şey olursa o kızla aynı eve çıkacakmış......benimki de tabi ablasız yaşayamıyor o eve gitmek isteyecek....
ben de benimkini yolacağım....hayırlısı bakalım umarım bunlar en kötü günlerimdir.....
hatta gelının arkkadaşı vardı 15 dk yanında oturdum masada
tanıştırmadı bıle
kız dedı bu kim öle dedı bu x in eşi oluyo
ben hedıyemı alıp gtmışım ne yaptımsa yada eşim naptıysa böle saygısız davrandılar
düşman gelse bızım eve hayatta öle davranmayız
gerçekten kötü bı akşamdı
daha ayakkabımı ayağıma sokmadan kapıyı hemen kapattılar
selam kızlarrrr
biz geldik :)
artık bebiş içerde cimnastik yapıyo ama henüz karnımdan belli olmuyo ben hissediyorum
babamızda deli oluyo bende hissetmek istiyorum diye :)
kızz balll
bu çizelge ne , bebişmi geliyor yoksam doğrumu anladımmmm
canım yaaaa tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeişin inşallah
benimkine arkadaş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?