Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlarrrrrrrrr

nasılsınız? günümüz güzel geçsin

bi günaydın dedim kaçtınız aşkolsun yaaa
kaçmadık kız burdayız =) gunaydınnnn cnm

mblue ve birsen... hoşgeldiniz kızlar:))

hoşbulduk lamecım nasılsın bakımm

merhaba kızlar gününüz aydın geçsin inşallah

amin biriciğim hepimizin aydın geçsin inşallah =)

günaydın kızlar....gününüz aydın olsun...güzel haberler alın işllh....

evt cnmm doğru....çok sağolll....amin işllh cnmmm...hee arkadaş olcekler oynarlar artık :)
amın inş. =) guzl haberler alırız hep beraber balımm

Günaydıın ,güzel bir gün geçiririz inşallah..
bugün hiç keyfim yok.....

hayırdır patiğim ne oldu?

günaydın kızlar

gunydın cnm)

günaydın herkeslere

günaydınnn =)

Son düzenleme:
noldu patiğim neden keyfin yok ???

ev işi uzadı cnm sıkıldı..akşam dedim şu apartmana gidelim beklerken öğrenelim evin aidat borcu var mı..derken emlakçıya verdiğimiz kapora ev sahibine hiç verilmemiş..
kapı numarası karışan adamda diyormuş tapu devirindeki parayı nie ben vereyim..adam gelmemiş henüz almanyadan...

akşam emlakçıya gittik bekleyemyiz ver kaparoyı dedik (5 bin tl) ..ev sahibinden direk alalım die...
(ev sahibide emlakçıyla sözleşme yapmamış)
emlakçı komisyonu yerine biz ödücektik tapu masrafını olay çabuk çözülcekti...

emlağı pazarlayan adam iyide asıl sahibi gıcık biri ..parayı almakta zorluk çıkartıcak dedim öğlene kadar çöz olayı yoksa ben paramı alıcam...
bugün tartışcaz adamla kesin ,şikayet edicem felan..davaya kalırsak iş uzucak ki öle gözüküyor

bunlarla kafam dolu zaten...

sabah da iş yerinde anlamsız kişilerin anlamsız sözleride duymamazlıktan gelmek durumundayım ...

sabır taşı oldum valla...

cnm cidden ev işi ile ilgili hoş olmamış bu durumlar ama akşam ola hayrola belki iş uzamaz hemen kafanı bulandırma iş yerıne gelince heryerde oluo sıkıntı hiç yoktn sebeplerden canını sıkmaya değmezzz.

patiğim sıkma canını...işllh hakkınızda hayırlısı neyse o olur...böle yumak gibi dolaşan işleri bende hiç sevmem yaa...dua et cnm hayırlıysa olsun ev...olmasada sakın üzülme demek bi hayrı olmıcakmış de gitsin....

kızlar dün gece ir rüya gördüm moralım çok bozuldu yaa

patron die işten ayrılmak iiçin bir ay süren var haziranda işine son verilcek dio ayy işsiz kalmak istemiyorum ben nasıl sinirim bozuldu uyanınca diğer işyerımde çıkartıldım için hiç yok yere burdada aynısı olursa piskolojım alt üst olur gerçi burda olmaz ölebişiy Allahın izniylede insan ister istemez piskolojisi bozuluyor.

hem dun ablayla konuştuk az dio işte muhasebedeki kişiye şey dmeiştim cuma gunu abla yoktu salata doğryıp kbuklarını orda bıraktı bende dedim evdedemi böle yapıosuunuz die oda evde eşim getirio dedi=) bnede bnm eşimde böle dedim herşeyi heryerde bırakıo. oda bu lafıma alınmış ablaya anlatmış bide abla olmadı zamanlarda patronlara çay sorcakmışım falan fıstık hayır bunları başında sölemiyorlar sonra da böle düşünüolar . çok sinir oluyom zaten abla olmadı zaman böle işlerede bakılsın die bayan eleman almışlar buna dahada gıcık oldum.

kızlar nasılsınız bakim.

iyidir nevgülüm senden naber ?

patikim hakkınızda hayırlısı olsun sakın üzülme cnm hayırlısı değilse olmasın zati

mblueee rüyan hayılara gitsin cnm düşünerek uyuduysan görmüş olabilirsin tatlım iyi düşün iyi olsun

bende iyiyim birsencim sağol.

kızlar bu arada albümüme bir bakarmısınız.orda bir herifin geçen hafta sonu ki resimleri var.

:nazar:nevgüül büdüşüne maşallah

pamuk gibi ,öpüp koklayasım geldi valla...Rabbim uzun ,sağlıklı,güzel ömür versin...

bende iyiyim birsencim sağol.

kızlar bu arada albümüme bir bakarmısınız.orda bir herifin geçen hafta sonu ki resimleri var.

oyyyy paşam ne güzel çıkmış ahhh ne yeşil yaaa bende orda olmak istiyom ana oğul çayır çimen keyfine bakın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…