amim mbulue cim. e artk burası hem eşi hem işi hem bebeişi olanlar topiği olacak.böcükte henüz düşünmüyor.
ay hanımlar evim çok rezil kepaze bi durumda =( sınav aşkına bayadr evın yuzune bakmıyodum. Inşallh geçerimde =) evimin pasaklı kldığına değer =) bugun eve gidince temizlik yapmam lazım. Dun gidince erkenden yattım uyudum başım çok ağrıyodu bugun çok işim var. Temizlik yapmmam lazım nerden başlasam acaba =) heryer çingene ççadırı gibi fikir verin hanımlar naısl pratik bir temizlik yapabilirm =) gerçi canım eşim dün ünitenin ve yemek masasının tozunu aldı.
nevgulcum gel beraber olsun laklak lar =)
ay hanımlar evim çok rezil kepaze bi durumda =( sınav aşkına bayadr evın yuzune bakmıyodum. inşallh geçerimde =) evimin pasaklı kldığına değer =) bugun eve gidince temizlik yapmam lazım. dun gidince erkenden yattım uyudum başım çok ağrıyodu bugun çok işim var. temizlik yapmmam lazım nerden başlasam acaba =) heryer çingene ççadırı gibi fikir verin hanımlar naısl pratik bir temizlik yapabilirm =) gerçi canım eşim dün ünitenin ve yemek masasının tozunu aldı.
hoş geldinisss..
Ah nevgulcum sorma yaa ortalıkta pek bişiy yok aslında .asıl sorun elektrik süpürgem pek iyi çekmiyor hiç memnun değilim temizliğği eziyete çeviriyor bana resmenfırçalamak gerekiyor kılı tüyü iyi çekmio halıdan =( ayy heryer berbat durumda eve gitsem hepsi 2 saate hallolur da işte bendede hal kalmaz allahtan evim kuçuk =) inş. Bugun temizlik olayını halledecek gücü bulurum kendımde =)
saol tatlım napıyon bakimhoşgeldin.
hoş geldinisss..
hoşbuldum tatlımm
bende burdayım. blue cum temzilik olayını bırakalı aylar oldu. dün oğluş beni çok yordu. bir türlü uyumak bilmedi. uyuduğunda da iş yapacak halim kalmadı. vileda yapıp toz alacaktım. sadece toz alabildim. umarım bugün uyumuş olurda yaparım. temzilikte hiç pratik değilimdir. ama dağınıkları toplarsan gerisi kolay olur.
seninde meloş ben gibin bugün sesin pek çıkmıyo
bende burdayım. Blue cum temzilik olayını bırakalı aylar oldu. Dün oğluş beni çok yordu. Bir türlü uyumak bilmedi. Uyuduğunda da iş yapacak halim kalmadı. Vileda yapıp toz alacaktım. Sadece toz alabildim. Umarım bugün uyumuş olurda yaparım. Temzilikte hiç pratik değilimdir. Ama dağınıkları toplarsan gerisi kolay olur.
bende aynen canım benim süpürgede beni sinir ediyo.arniga alacam inşallah.şu ödemelerimizi bitirelim.su filtreli alacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?