Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melodim napak =) çoluk çoccuk işleri le uğrşıoz =) herkes bebiş isito baksana sohbetlre =) bana daaha erken ama=) bebiş istiyen herkeısn beibişi tez zamanda olsun inşalah

amim mbulue cim. e artk burası hem eşi hem işi hem bebeişi olanlar topiği olacak. böcükte henüz düşünmüyor.

ay hanımlar evim çok rezil kepaze bi durumda =( sınav aşkına bayadr evın yuzune bakmıyodum. inşallh geçerimde =) evimin pasaklı kldığına değer =) bugun eve gidince temizlik yapmam lazım. dun gidince erkenden yattım uyudum başım çok ağrıyodu bugun çok işim var. temizlik yapmmam lazım nerden başlasam acaba =) heryer çingene ççadırı gibi fikir verin hanımlar naısl pratik bir temizlik yapabilirm =) gerçi canım eşim dün ünitenin ve yemek masasının tozunu aldı.

ooyyy bu temizlik bizi öldürecek yap yap bitmiyor.bence önce ortalıkta fazlalıklar varsa onları topla önce.sonra bütün evi süpür.sonra toz al en sondada yerleri güzelce sil.

hoş geldinisss..

ah nevgulcum sorma yaa ortalıkta pek bişiy yok aslında .asıl sorun elektrik süpürgem pek iyi çekmiyor hiç memnun değilim temizliğği eziyete çeviriyor bana resmen fırçalamak gerekiyor kılı tüyü iyi çekmio halıdan =( ayy heryer berbat durumda eve gitsem hepsi 2 saate hallolur da işte bendede hal kalmaz allahtan evim kuçuk =) inş. bugun temizlik olayını halledecek gücü bulurum kendımde =)

bende burdayım. blue cum temzilik olayını bırakalı aylar oldu. dün oğluş beni çok yordu. bir türlü uyumak bilmedi. uyuduğunda da iş yapacak halim kalmadı. vileda yapıp toz alacaktım. sadece toz alabildim. umarım bugün uyumuş olurda yaparım. temzilikte hiç pratik değilimdir. ama dağınıkları toplarsan gerisi kolay olur.

mblue
cnm bence önce evi güzel bbi topla katlancak çamaşır yerleşcek vs mutfaak toplancaksa toplayani.toplama işn bitince banyo wc çamaşır suyu cif neylen yapıyosan lavabo küvet heryeri ov temizleee .sonra süpür toz al sil yerleri ohhhh mis gibin oldu.
tekerleme gibin yazdım

bende aynen canım benim süpürgede beni sinir ediyo.arniga alacam inşallah.şu ödemelerimizi bitirelim.su filtreli alacam.

saol tatlım napıyon bakim

benimkide hiç iyi çekmiyordu nankör süpürge 9 yıl önce 165 tl para bayılmıştım. dediğin gibi iyi çekmiyordu. süpürge yaparkn pilim bitiyordu. eşim blue house dan süpürge almış. torbasız. çektiği tozu görünce böyle oldum.

melodi bakıcı işini ne ettin canım.

bende aynen canım benim süpürgede beni sinir ediyo.arniga alacam inşallah.şu ödemelerimizi bitirelim.su filtreli alacam.

aaaa ne tesadüf nevgülüm bende ondan alcam anacım aldı çok çok memnunn ayyy süper yapıyo
Türk mühendislerimizin ellerine sağlık valla
benim makinem için kociş diyoki yarış arabasına dönmüş her tarafı vuruk

napim 4 sene olcak oda eskisin yeni alım diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…