Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm.lar güzel hanımlar :))))
havada sözde güneş yok ama nassı sıcak o öyle...resmen piştim yani,evin vergisi bugün son günüymüş okuldan sonra onu yatırdım sonra dedim eve yürüyerek gidem eve kadar da yürüdüm......çok yoruldum çokkkkkk
hemen geldim kıyafetlerimi çıkardım,renkliler de vardı sepette onları doğru makineye kendimi de duşa attım

caspercım gelmiş,hoşgelmiş
balımmmmmm nassın,yavrukuş nasıl....iyi bak ikinize de.....

hoşgeldiniz gızlarrrrrrrrrr
çok uykum geldi anlamadım uyucam şimdi masada öfffffffff

adaaa yawru kuşu bilmem ama benim bel ağrılarım oluyo....onun dışında çok şükür herşey yolunda sağol cnm....vergiler hazirana uzatıldı diye duydum????

gel uyuyalım o zaman çıkış saati yaklaştıkça canlanıyorum ben:)))
sende çıkış saatini düşün:)))

AHHHH çıkışı da düşününce offf pazara gidicem alışveriş yapıp eve gidip yemek yapcam kızım gelir onla ilgilen derken bana çıkışın faydası yok anlican cnm

adaaa yawru kuşu bilmem ama benim bel ağrılarım oluyo....onun dışında çok şükür herşey yolunda sağol cnm....vergiler hazirana uzatıldı diye duydum????

bel ağrısı mı...aman dikkat et,ağır falan bişi kaldırma annesi yavrun tepki verdiriyo işte bedenine....
vallahi uzatıldı mı bilmem,31 mayıs son gün diye avcılar belediyesi her yere pankart asmış,ben de dedim yatıram....

adacım bende pide pizza tarifi var canım. eğer deneyip beğenirsen bize de söyle. bu arada sen nerde çalışıyorsun eve erken gidiyorsun kıskandım valla.

birsennnnnnnn.....
bebişin var çalışıyosun bide pazarlıkmı yapçan....Allah kolaylık versin ya...kocen yapsın boşversene...

yok kaldırmıyorum cnm..çok dikkatliyim :)
sağlıklı olsunda çekerim ağrı mağrı napalım o yeterki sağlıklı gelişsin....
dün bende patronun vergilerini yatırsınlar diye gönderdim ama çok kalabalık varmış ve o sebeple uzatılmış..neyse yatırdıysan sorun yok..geçmiş olsun :)

kocem pide istedi.....
ben de şu tarifi yapayım diyorum nasıl sizce????
daha güzel tarifi olan varsa ve vermiyorsa.....küserim bea
Mutfak Hikayeleri | Tavuklu Pide

ahhh seninde mutfak sevgine bayılıyom adacım yaa bende evde mantar vardı onlarla pizza mı yoksa başka bişe mi yapsam diye düşünüyordum ki sabahtan beri bu tarifi söledin çok cnm çekti yaaaaa süpermiş.ama benim mantarlar 1 gün daha durmaz ben onlari yapam ttlım

hazır misafir yokken ekleyem dedim.....
kuzenim mailime göndermiş bu fotoyu evden çıkmadan 5-10 dk. önce çekilmiş,hiç hatırlamıyorum demek ki o heyecanla siz de görün sileceğim....

Son düzenleme:
slm kızlarr nasılsınız yaza olan düğün tarihim 8 ekime alındı çok heyecanlıyım bir okadarda mutluuu

birsennnnnnnn.....
bebişin var çalışıyosun bide pazarlıkmı yapçan....Allah kolaylık versin ya...kocen yapsın boşversene...

tatlım benim kocem yaparda pazar.
bişe dicem komik gelcek size ben yeşillik sebze meyva almaya bayılıyom stres atıyom sankim iyi geliyo yani yorucu değil zati sebze meyve balık alıyom her salı okadar ağır olmuyo yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…