Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anam benimki 4 senede olmadı.watıda düşük zaten.torba tutmuyo yırtılıyo hemen.BENİMDE ARKADAŞIM ARNICA ALDI ODA MEMNUN.BİDE ALIRSAM 2400 WAT ALICAM.

Son düzenleme:
benımkı arnıca cok memnunum ama aparatları 5 para etmez
her ay bı yerı kırılıyo
son olarak hortumu yırtıldı bantladımkro işi oldu ama verıncede 1 2 ay gelmıo napım
her parçası tek tek kırıldı yanı
ama emış gücü harıka

bıde benım phılıps var onu hıc açmadım

aman mblue düşündüğün şeye bak temızlık dedığın nedır evınde küçükmüş
bı süpür sıl paklanıp gıderbız ıkı kişiyiz hıc kırlenmıyorkı cocuk olunca napcaz bılmem

işin şakası iş hıc bıtmıyo ben 2 günde bı ütü edıomeşim takım elbıse gıyer yaz gelınce süreklı gömlek cıkarttır gündelık
nevresımler hıc bıtmez
anamm yoksa sorun yok

eee yani iş dönüşü yemek ye çocukla ilgilen oyun oyna kocişle ilgilen sonraaaaaaaaaaaaaa uyumaya vakit kalırsa son günlerde çok yorgun hissediyorum kendimi

düşünmemiz mi lazım şimdi almak için böcüğüm.ben su filtreli alacam emiş gücüde yüksek olucak arnıca olmasada.

kızlarrr aslında bende marka takıntısı vardır ne yalan sölim annem arnicayı alırken kızdım ona bilinmedik marka diye ama utandırdı süpürge beni şaştım valla

düşünmemiz mi lazım şimdi almak için böcüğüm.ben su filtreli alacam emiş gücüde yüksek olucak arnıca olmasada.

tmm len benımkıde su fıltrelı hatta bazen koku dökuyom süper oluyo yumoş bıle dökmüştümköpürdü tabe
kızlarrr aslında bende marka takıntısı vardır ne yalan sölim annem arnicayı alırken kızdım ona bilinmedik marka diye ama utandırdı süpürge beni şaştım valla

süpürge güzel ben 1,5 yıldır kullanıom güven bana ama aparatları cok çürükannemdede aynısı oldu hepsı tek tek kırılıo

nevgülüm bakıcı işimiz de gelişme yok. işi bırakacakmış. bende 17 sine kadar idare et izne ayrılıcam dedim. yeni birini bulamadık. sanırım kreşe vericem.

benim ilk süpürgem rowenta balloon. 1-2 sene gayet iyiydi ama sonra güzel süpürmemeye başladı. şimdiki süpürgem iyi ama onunda fırçasının altından lastik gibi bir parça çıktı. daha alalı 1 ay olmadı eşime götür diyorum unutuyor. ben alıp götürücem en sonunda

hayırlısı olsun canım.inş rabbim karşına çıkartır iyi birisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…