ben de eklemek istiyom emme şu an ekleyemem balım yaaa
sağol canım,görünmüyor...kaldırdın,
yanlış anlama,dost var düşman var
niye yaaaaaaaaaaaaaaa
senide görelim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende dünden razıyımda burda resim yok ki eklim yoksa bende isterim kıskanırım sizi
amannnnnnnn....
ozmn getirince eklersin cnmmmmmmmm
canımm allaha şükür bizim uyku problemlerimiz bitti 3 aydır 22-22:30 bazen 21:30 da uyur kuzum
hazır misafir yokken ekleyem dedim.....
kuzenim mailime göndermiş bu fotoyu evden çıkmadan 5-10 dk. önce çekilmiş,hiç hatırlamıyorum demek ki o heyecanla siz de görün sileceğim....
bende eklemek isterim ama benim evlendiğim zaman böyle cd dijital makina foto çeken cep filan yoktu. evdeki basılı fotoğraftan çekip koyarım olursa.
ne kadan da eskiymişim yaw.
maşallah kendi kendine mi uyuyo benimki gece gezmezse uyumuyo parka gidiyoruz geliyoruuuz saat 12 oluyo
adacımmm senin bahçende mi var yaaaaaa ah ne güzel sen mi ektin sebzeleri
tabi cnm kesinlikle haklısın bende aynı şeyi yapardım senin gibi ama çok şeker çıkmışsın resimde çocuk var mı sende?
adacııımm canm bitanemm böcüğümm çiçeeğiimm...
ayy çoookk özleeddim senii ama foto görmeddiimm
canım şu anda sadece marulum,kırmızı bir gülüm,değişik beyaz çiçekler açmış,sarmaşık gülüm,nanem,sarmaşığım,defne fidem (.ok minnak daha) bunlar var....geçen yaz bol bol taze soğan,sivri biber yedim bahçeden bu senede ekeceğim ve domateste yetişirse onuda fideleyeceğim bakalım...
yok canım ya bebiş henüz yok kısmet bakalım henüz 1 yıl 38 günlük evliyim
ballll bende seni merak ediyom koysanaa resmini bakak görekk
canım şu anda sadece marulum,kırmızı bir gülüm,değişik beyaz çiçekler açmış,sarmaşık gülüm,nanem,sarmaşığım,defne fidem (.ok minnak daha) bunlar var....geçen yaz bol bol taze soğan,sivri biber yedim bahçeden bu senede ekeceğim ve domateste yetişirse onuda fideleyeceğim bakalım...
yok canım ya bebiş henüz yok kısmet bakalım henüz 1 yıl 38 günlük evliyim
hadi cnm sen görmedinmi beni?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?