Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol yani melodi......gelinin ben olduğumu anlamadın he mi
bu arada öğretmenim o sebepten erkenden evdeyim...

ADA çok hoş çıkmışsın...saç bantında ne hoş durmuş...

ayy inanmıyorum sana...benim en nefret ettiğim şey pazara gitmekti çocukken bile :))
hele o kadınlar muhabbet etmiyomu yol ortasında hepsini itiklerdim....

sağol yani melodi......gelinin ben olduğumu anlamadın he mi
bu arada öğretmenim o sebepten erkenden evdeyim...

adacım bende anlamadım hani düğün var falan diye yazmıştın ya oraya gittin gelin sen değilsin zannettim

tatlım maşallah tatlı gelin olmussun

Son düzenleme:
ada anam gelin sen miydin kıs desene! hoş bir gelin olmuşsun ama dikkat edemedim. kuzenim göndermiş deyince gelini o sandım.

annem kızkardeşimde sevmez benle dalga geçerler marketten al diye ben pazarın yeşilliklerini çok seviyom napimmm balımmm yaaa aslında mutfakla uğraşmaya bayıldığım için olabilir

annem kızkardeşimde sevmez benle dalga geçerler marketten al diye ben pazarın yeşilliklerini çok seviyom napimmm balımmm yaaa aslında mutfakla uğraşmaya bayıldığım için olabilir

cnm işte içinden geliyosa git tabisi..stresste atarsın severek yaptığın için...

ada o en sağdaki hatun kim...mşllh onada oda çok güzel....

en sağdaki amcamın kızıydı,en soldaki elinde bardak olanda kızkardeşimdi (benden sonra evlenen)

adacım bende anlamadım hani düğün var falan diye yazmıştın ya oraya gittin gelin sen değilsin zannettim

tatlım maşallah tatlı gelin olmussun

Adaa çok güzel çıkmışsın canım.

ada anam gelin sen miydin kıs desene! hoş bir gelin olmuşsun ama dikkat edemedim. kuzenim göndermiş deyince gelini o sandım.

teşekkür ederim şekerler,ben de görünce bir an geriye sardım düşünceleri,duygulandım....

kesinlikleeee........çak ortak,ne o marketten yeşillik mi alınırmış hiç sevmem....
pazardan alırım,tazecik,çıtır çıtır
yazın da minicik bahçemden toplarım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…