hazır misafir yokken ekleyem dedim.....
Kuzenim mailime göndermiş bu fotoyu evden çıkmadan 5-10 dk. önce çekilmiş,hiç hatırlamıyorum demek ki o heyecanla siz de görün sileceğim....
cnm çok tatlı çıkmışsın sana mutluluklar...
tatlım benim kocem yaparda pazar.
bişe dicem komik gelcek size ben yeşillik sebze meyva almaya bayılıyom stres atıyom sankim iyi geliyo yani yorucu değil zati sebze meyve balık alıyom her salı okadar ağır olmuyo yaniii
sağol yani melodi......gelinin ben olduğumu anlamadın he mi
bu arada öğretmenim o sebepten erkenden evdeyim...
sağol yani melodi......gelinin ben olduğumu anlamadın he mi
bu arada öğretmenim o sebepten erkenden evdeyim...
canım benim kızım 21 aylık senin ki
ADA çok hoş çıkmışsın...saç bantında ne hoş durmuş...
ayy inanmıyorum sana...benim en nefret ettiğim şey pazara gitmekti çocukken bile :))
hele o kadınlar muhabbet etmiyomu yol ortasında hepsini itiklerdim....
kızlar alıntı yapmayın
yapan arkadaşım siler misin kaldıracağım....
allah bağışlasın canım maşallah
annem kızkardeşimde sevmez benle dalga geçerler marketten al diye ben pazarın yeşilliklerini çok seviyom napimmm balımmm yaaa aslında mutfakla uğraşmaya bayıldığım için olabilir
seninkinide Allah bağıslasın canım akşamları kaçta uyuyo senin tatlı cadı
hadi herkes gelin resmini eklesinnnnnn
ada o en sağdaki hatun kim...mşllh onada oda çok güzel....
adacım bende anlamadım hani düğün var falan diye yazmıştın ya oraya gittin gelin sen değilsin zannettim
tatlım maşallah tatlı gelin olmussun
Adaa çok güzel çıkmışsın canım.
ada anam gelin sen miydin kıs desene!hoş bir gelin olmuşsun ama dikkat edemedim. kuzenim göndermiş deyince gelini o sandım.
annem kızkardeşimde sevmez benle dalga geçerler marketten al diye ben pazarın yeşilliklerini çok seviyom napimmm balımmm yaaa aslında mutfakla uğraşmaya bayıldığım için olabilir
adacım özelden cvb yazamıyorum msj hakkım dolmadığı için resmi kaldırdım hala gözküyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?