Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ada kız hoşgeldin Şeniz

Cute evet festivaller başlıyor bizde orada olacağız büyük ihtimal :lepi:

böcük hallederiiiz yerimseniben

çisiil çok güzel evin huzurla oturun cnm...mutfakta o ipli perde varya aynından bnmde mutfakta var :))

anaaam ereğlicim taze gelin...nasıl geçti düğün...fotoğraf bekliyos heee,bi tane bulduk facede :) ondada güneş gözlüğü var be cnm bişi anlaşılmıyoooo...gözlükleri nie taktınız ki :)))
Fotolar ekledim bebiş. Kına saçı ehh iştede düğünde saç makyaj ve kınadada makyaj berbattı. Hiç özenilmemiş ras gele sürülmüş gibiydi kuaför tanıdıktı parasında anlaşma olmasaydı çizecektim kadını. Her ikisindede geç kaldım eve. pek güzel geçtiği söylenemez emme idare eder işte kuş. Gözlükleri espri olsun diye bebem yaw. Hh nikahtada bolera vardı gelinlikte ofsayttı yani Nikah parçası istediğim şarkı olmadı ras gele çalındı hatta hatırlamıyorum bile sanırım ilanı-ı aşkmış öğğğhhhhh yani. O anki nişanlımı şimdiki kocişi parçalayacaktım kaç gece şarkı aradım onca emek verdim ama gelgelelim gidip oraya dediğim şarkıları götürmemiş bile oturup ağlayacaktım o derece sinirlerim bozuldu.

Beybim geçmişi okumadım sorun yoktur inşallah ya:
canımmm.. hoşgeldinnn... çok güzel bir gelin olmuşsun... eee anlat bakalım nasıldı???

Sağ ol canım benim sende çok güzel bir gelindin.. Yukarıda yazdıkalrımın harici balayı ilk 3 gün süperdi strestenmidir nedir güneş çarptı sonra alerji oldum kaşıntı bastı aklıma geldikçede kaşınıyorum hala iğne, serum hap falan doktora gittik bide buda yetmezmiş gibi bi tonda doktora bayıldık Anam sabah saban gamlı baykuş gibiyim ya:)

ereglı anlat bakemm
dizi çektınız mı:jeyyar:
burdakıler hemen vermış bende dahıl
ınş.sen naz etmışındır
elini verırken:roflol:

Hahahaaa Malesefff kuşşşş:teytey:ş :)

cisilcim evet tupperlardan bahsediyoruz
bu arada buzluktan çıkardığın eti mikrodalganın buz çözme ayarında şipşak açabilirsin
yada kaynar su dolu bi tencereye başka bi kapta oturtup açılmasını sağlayabilirsin benmari usulu gibi
bunun dışında bi yöntem bilmiyorum maalesef

adacım bizimde fotoğrafımız var ama ben onu albüme koydum topice eklemedim yerimseniben

zenci çoçuğun beyaz çoçuğa şiiri

Doğduğumda siyahtım,
Büyürken siyahtım,
Güneşe çıktığımda siyahtım,
...Korkunca siyahtım,
Hastayken siyahtım,
Öldüğümde hala siyahım!

Ve sen beyaz çocuk:

Doğduğunda pembesin,
Büyürken beyazsın,
Güneş'e çıktığında kırmızı,
Üşüdüğünde mor,
Korktuğunda sarı,
Hastayken yeşil,
Öldüğünde de grisin!
Sen şimdi bana hala
"RENKLı" mi diyorsun?

[2005 YILINDA DUNYANIN EN IYI ŞııRı ]

! IRKÇILIĞA HAYIR ..!

Adam bundan hiç haberim yoktu ama nasıl sevindim sizin adınıza keşke size dahil olabilseydim ne mutlu olurdum. Ayyy tatlı gelinler sizi. Nan bana gelinn hem buraları gezdiririm size çok uzak değil yaw 4 saattik ist-ereğli. Bi gün ayarlayın gelin gelin ne olur gelin :gitme:
Kuşum bişey daha diyeceğim sofra kral görünüyorda siz nerdesiniz yüzünüzü göremedim ama

Son düzenleme:

vaayyy süpermiiş haaaa
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

süppermiş yaaa....ancak bu kadar güzel anlatıabilirdi herhalde

cisilcim bu arada evin gerçekten çok hoş.allah mutlu mesut huzur içinde yaşamayı nasib etsin ...

canım biraz aksilikler üstüste gelmiş ama eminim cok güzel bir gelin olmuşsun zaten gelinliğin yakışmayacağı hiç bir hatun yoktur (bu arada ark daveti gönderdim kabul edersen) saç konusu benide düşündürüyor 3 haftam kaldı nişanımda benimde hüsranla geçmişti hatırladıkça sinir oluyorum

ada
ordakı tabaktakı neyy
kısır mı
yanındakı başka bişi sankım
2 cesıt mı var

kısır
zeytinyağlı yaprak sarma
susamlı çubuk
irmik helvası
peynirli maydonozlu milföy börek
çilekli hindistancevizli kurabiye
peynirli mayalı poğaça
çikolatalı ıslak kek

hangisini soruyorsun tatlım???

adacım diğer foto pasaklıda özelde..bnm saç yine ofsayt olmuş :))
Ada kız hoşgeldin Şeniz

Cute evet festivaller başlıyor bizde orada olacağız büyük ihtimal :lepi:

böcük hallederiiiz yerimseniben
,
hihoyyyt

kızlaarrr oo tavuklu kapamanın tarifini istiomm pliiisssss
çok pratik cnm...
princi sıcak suda tut her zmnki gibi..tavukları haşla,sonra princi borcama dök..haşlanan tavuğun suyunu plavin üstüne dök..yetmezse su ekle ben öle yaptım..ölçü aynen 1 e 1,5 olacak...tavukları diz,tavukların üstüne tereyağı parçaları koy az az... tuz..yallah fırınaa...
suyu bitene kdr 2 tafalı sonra üstü kızarsın die üst kademe açık kalsın sadece...

bozma moralini cnm..bnmde başıma aynıları kınada denk geldi,ama hiç sallamadım..hatta çalan şarkıya çok güleriz halaa :)))saç ve makyajdan dolayı kına fotolarımı almıcam bile sanırım :)))

ereğlicim....
canım olsun aksilikler üst üste de gelse herşeye rağmen evlendin ve sevdiğinle berabersin... umarım bundan sonra çok ama çok mutlu olurusn:))

hoşbuldmm gülsünüümmişleri toparlamaya çalışıyorum yaf bi giremedim sohbete
c.tesi de yoktm zaten sohbette özledm sizi yaa

adacmm masa on numaraa görünüyorr ama siz nerdesiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…