- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bilemiyorum güzel ağırlarsan ağzımı bile açmam:)))) çay taze olcak bak ona göre:))))nurdan yarın bekliyorum
sakın patronun yanında kk deme
öldürür beni
Fotolar ekledim bebiş. Kına saçı ehh iştede düğünde saç makyaj ve kınadada makyaj berbattı. Hiç özenilmemiş ras gele sürülmüş gibiydi kuaför tanıdıktı parasında anlaşma olmasaydı çizecektim kadını. Her ikisindede geç kaldım eve. pek güzel geçtiği söylenemez emme idare eder işte kuş. Gözlükleri espri olsun diye bebem yaw. Hh nikahtada bolera vardı gelinlikte ofsayttı yanianaaam ereğlicim taze gelin...nasıl geçti düğün...fotoğraf bekliyos heee,bi tane bulduk facede :) ondada güneş gözlüğü var be cnm bişi anlaşılmıyoooo...gözlükleri nie taktınız ki :)))
eregli
senı bı yerden elimm ısırıyoo:jeyyar:
cute kız cok ters biri
ılk geldıım hafta dedımkı ayın kaçında maaş alıyorsunuz
bana sorma gıt r.. beye sor
aradan 1 hafta gecmedı ev sahıbı gelıp
evden cık yeter dedı
gıdıp patrondan sureklı para ıstedı adamlar vermedı
korkuom nan banada mı öle olcak dıe
yalakalık yapıo ama boşa
dedımkı benım ev sahıbım gelcek bana öle dıycek
hakkım olanı zamanında alırım yoksa çalışmanın anlamı yok deıdm
belkı sana zamanıda verırler dıo
allam ya
korkutuyo benı
canımmm.. hoşgeldinnn... çok güzel bir gelin olmuşsun... eee anlat bakalım nasıldı???
ereglı anlat bakemm
dizi çektınız mı:jeyyar:
burdakıler hemen vermış bende dahıl
ınş.sen naz etmışındır
elini verırken:roflol:
gelince ısmarlarsan içerim güzeliim:)cuteeeeeeeeeee çok saol tatlım
bursaya gelirsen beklerim evime
nurdannnnnnnn zıkkkım iç :roflol::roflol:
Adam bundan hiç haberim yoktu ama nasıl sevindim sizin adınıza keşke size dahil olabilseydim ne mutlu olurdum. Ayyy tatlı gelinler sizi. Nan bana gelinn hem buraları gezdiririm size çok uzak değil yaw 4 saattik ist-ereğli. Bi gün ayarlayın gelin gelin ne olur gelin :gitme:ereglicim.....
geçmişte mi yazdım özel mesaj mı attım hatırlamıyorum bak şimdi ama çok merak ettim ve bir şeyler yazdım sana dair......
kızlar bana geldi
pasaklı ve cutemmm
sen de olabilseydin ne güzel olurdu diyeceğim ama neyse......
anlat hadi nasıldı herşey???
bak bu da bize geldikleri gün çekilen foto
ya biz başka foto çekmemiş miydik???
sadece masa mı var şimdi alalalllllaaaaa şaşırdım.....
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/367873-esi-isi-olan-bayanlar-hadi-buyrun-886.html
zenci çoçuğun beyaz çoçuğa şiiri
Doğduğumda siyahtım,
Büyürken siyahtım,
Güneşe çıktığımda siyahtım,
...Korkunca siyahtım,
Hastayken siyahtım,
Öldüğümde hala siyahım!
Ve sen beyaz çocuk:
Doğduğunda pembesin,
Büyürken beyazsın,
Güneş'e çıktığında kırmızı,
Üşüdüğünde mor,
Korktuğunda sarı,
Hastayken yeşil,
Öldüğünde de grisin!
Sen şimdi bana hala
"RENKLİ" mi diyorsun?
süppermiş yaaa....ancak bu kadar güzel anlatıabilirdi herhaldezenci çoçuğun beyaz çoçuğa şiiri
Doğduğumda siyahtım,
Büyürken siyahtım,
Güneşe çıktığımda siyahtım,
...Korkunca siyahtım,
Hastayken siyahtım,
Öldüğümde hala siyahım!
Ve sen beyaz çocuk:
Doğduğunda pembesin,
Büyürken beyazsın,
Güneş'e çıktığında kırmızı,
Üşüdüğünde mor,
Korktuğunda sarı,
Hastayken yeşil,
Öldüğünde de grisin!
Sen şimdi bana hala
"RENKLı" mi diyorsun?
[2005 YILINDA DUNYANIN EN IYI ŞııRı ]
! IRKÇILIĞA HAYIR ..!
Fotolar ekledim bebiş. Kına saçı ehh iştede düğünde saç makyaj ve kınadada makyaj berbattı. Hiç özenilmemiş ras gele sürülmüş gibiydi kuaför tanıdıktı parasında anlaşma olmasaydı çizecektim kadını. Her ikisindede geç kaldım eve. pek güzel geçtiği söylenemez emme idare eder işte kuş. Gözlükleri espri olsun diye bebem yaw. Hh nikahtada bolera vardı gelinlikte ofsayttı yaniNikah parçası istediğim şarkı olmadı ras gele çalındı hatta hatırlamıyorum bile sanırım ilanı-ı aşkmış öğğğhhhhh yani. O anki nişanlımı şimdiki kocişi parçalayacaktım kaç gece şarkı aradım onca emek verdim ama gelgelelim gidip oraya dediğim şarkıları götürmemiş bile oturup ağlayacaktım o derece sinirlerim bozuldu.
Beybim geçmişi okumadım sorun yoktur inşallah ya:
Sağ ol canım benim sende çok güzel bir gelindin.. Yukarıda yazdıkalrımın harici balayı ilk 3 gün süperdi strestenmidir nedir güneş çarptı sonra alerji oldum kaşıntı bastı aklıma geldikçede kaşınıyorum hala iğne, serum hap falan doktora gittik bide buda yetmezmiş gibi bi tonda doktora bayıldıkAnam sabah saban gamlı baykuş gibiyim ya:)
Hahahaaa Malesefff kuşşşş:teytey:ş :)
ada
ordakı tabaktakı neyy
kısır mı
yanındakı başka bişi sankım
2 cesıt mı var
ereglicim.....
geçmişte mi yazdım özel mesaj mı attım hatırlamıyorum bak şimdi ama çok merak ettim ve bir şeyler yazdım sana dair......
kızlar bana geldi
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/367873-esi-isi-olan-bayanlar-hadi-buyrun-886.html
,Ada kız hoşgeldin Şeniz
Cute evet festivaller başlıyor bizde orada olacağız büyük ihtimal :lepi:
böcük hallederiiiz yerimseniben
çok pratik cnm...kızlaarrr oo tavuklu kapamanın tarifini istiomm pliiisssss
Fotolar ekledim bebiş. Kına saçı ehh iştede düğünde saç makyaj ve kınadada makyaj berbattı. Hiç özenilmemiş ras gele sürülmüş gibiydi kuaför tanıdıktı parasında anlaşma olmasaydı çizecektim kadını. Her ikisindede geç kaldım eve. pek güzel geçtiği söylenemez emme idare eder işte kuş. Gözlükleri espri olsun diye bebem yaw. Hh nikahtada bolera vardı gelinlikte ofsayttı yaniNikah parçası istediğim şarkı olmadı ras gele çalındı hatta hatırlamıyorum bile sanırım ilanı-ı aşkmış öğğğhhhhh yani. O anki nişanlımı şimdiki kocişi parçalayacaktım kaç gece şarkı aradım onca emek verdim ama gelgelelim gidip oraya dediğim şarkıları götürmemiş bile oturup ağlayacaktım o derece sinirlerim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?