Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızz sen ne hamarat bir hatunsun böylee,birde masam pek güzel olmadı diyorsun.daha ne olsun..senden el almak lazım ,belki banada bulaşır hamaratlıkkaydirigubbakcemile3

caspersy bizim resmimiz benim albümlerimde yerimseniben

cute saçının neresi ofsayt kuzum çok hoş gözüküyor bayanssulusmile

cisilcim ben gönderdim arkadaşlık teklifi sana :lepi:

ereglicim albüme koydum bizleri de görebilirsin balım

cutecim ya kapamayı yaparken pirinci kavurmuyor muyuz peki???

ada masa güzel gözüküyor gayet başarılı birde zeytinliğe dizdiğin yiyecekler çok ilginç olmuş hiç aklıma gelmezdi valla kaydirigubbakcemile3 arkada yağlı gevrek var bende severim bimden alırım hep iyi seçim ,tabaktaki ne onu çözemedim helva gibi duruyor birde aynı anneannem gibi yapmışsın sarmaları,poğaçaları o da senin gibi kocaman kocaman yapıyor,eline sağlık becerikli hatun

adacım sarmaları büyük büyük yapmışsın .)) ben bayılırım eşim de öyle dolgun sever.bende özellikle böyle kalın satrıyorum.sadece yaprak yicek halimiz yok dimi:)

ereglicim albüme koydum bizleri de görebilirsin balım

cutecim ya kapamayı yaparken pirinci kavurmuyor muyuz peki???

yok cnm tavuk kızarsın derken prinçlerin üstüde kavrulcak merak etme :))haftasonunu beklemene grk yok cidden çok pratik :)

adacım sarmaları büyük büyük yapmışsın .)) ben bayılırım eşim de öyle dolgun sever.bende özellikle böyle kalın satrıyorum.sadece yaprak yicek halimiz yok dimi:)

yok cnm parmak parmaktı incecik..kalın nasıl seviyon bee hiç güsel olmaz kalın :)))

buble'cim sağol tatlım

jean teşekkür ederim
o zeytinlik sevgili cuteciğimin bana eşiyle gelirken getirdiği zeytinlikti,özellikle onu kullandım sizlere de göstereyim diye
sağolsun ben bulamıyorum diye bana almış getirmişti
rengi de masaya ayrı bir hava katıyor bu arada :)))
o tabakta ki irmik helvasıydı üzerine hindistan cevizi serptim
sarmaların büyüklüğüne bir şey diyemem de :)))
poğaça ve börek fazla büyük değil gibiydi tepsiye koyarken sonradan böyle büyüdüler :)))

Son düzenleme:
yok cnm parmak parmaktı incecik..kalın nasıl seviyon bee hiç güsel olmaz kalın :)))

ayyy kendi kendime bir acaba mı oldum da
sen söyleyince dedim evet ya kalın falan değil di
fotoyu yakından çektik ya ondan öyle kalın duruyor sanırım kızlar kaydirigubbakcemile3

böylece bir hediyeyi ortaya çıkarmış oldum sormasan söylemiycen kız ,hepsi güzel gözüküyor valla eline sağlık zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…