casperrrrrrrr opuyorumnanaktan
dılek:jeyyar:
ereglım ben sana gelırım kız
koçişle bıgun gece cıkarız gelırız
bu gacılara deıdm kımse benı mısafr etmedı:gitme:
adaer şiir harıkymış valla
ereglim
resımlerıne baktım balonlu olanlara bayıldım cnm
neden nıkahta belora vardı:bbo:
üzme kendını bunlarda nazar boncuğun olsun
koçişe kavustun yaa
sende artık bzdensın
garu:roflol:
evime yorum yapan herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrr
çok çok teşşekkür ederim kızlrrr
ada masa güzel gözüküyor gayet başarılı birde zeytinliğe dizdiğin yiyecekler çok ilginç olmuş hiç aklıma gelmezdi valla kaydirigubbakcemile3 arkada yağlı gevrek var bende severim bimden alırım hep iyi seçim ,tabaktaki ne onu çözemedim helva gibi duruyor birde aynı anneannem gibi yapmışsın sarmaları,poğaçaları o da senin gibi kocaman kocaman yapıyor,eline sağlık becerikli hatun
adacım sarmaları büyük büyük yapmışsın .)) ben bayılırım eşim de öyle dolgun sever.bende özellikle böyle kalın satrıyorum.sadece yaprak yicek halimiz yok dimi:)
ne biliim ince sarılmışı pek beğenmiyorum böyle kalın kalın olcak .)) ilk evlendiğimde incecik yaptım adam ayıplamasın die meğer oda kalın sarılınca beğeniomuş bizim evde ince sarma sarılmaz.)))yok cnm parmak parmaktı incecik..kalın nasıl seviyon bee hiç güsel olmaz kalın :)))
jean görevini yerine getirememişsin:umursamaz:
kısss hafta sonu gezmekten halim kalmadı vallahi.)) bakamadım ama en kısa zamanda paylaşırım yakışıklı halimi:)nurdan kız hani fotolarrrrrrrrsempatiksalakcinni
tadından hiç. şüphem yok zaten ada yaparda güzel olmaz mı:)) kalın kalın gördüm ağzım sulandı tam ağzıma layık dedim)güzel bir evin var canım güle güle otur detaylar falan çok güzel
jeaaaan hangi poğaça kocaman kocaman olmuş kuzucum
biri milföydü zaten gayet normal boyutu diğerini gazozlu mayalı poğaçaydı
gazozlu poğaçayı ben götürdüm giderken libyanadan aldım tarifini cokacimcoook
incecikti sarmalar nurdancımmm resimde mi büyük çıkmış acaba
incecik ve nefisti cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?