Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayböcüm inş. nasip olurda hatimiini yaparsın cnm.

ınş cnm

bıde bağırıyoo
meyve cevızı unutma bak bıaz yazdıkça not al
kızlar kocamlar mersinden dönerken büyük kaza atlatmışlar bende işyerine bişiler dağııtım allah kabul etsin diyeyim allahım kazalardan belalardan korusun.

Allah korumuş cnm

bende sevmiyom hatta kıskanıyom
şimdi evdesindir de sen yaaaaa

Kızlar bugün dua ederken bizim için de dua edermisin
bir ablam için bebiş istiyoruz
biride benim için işimin son günlerindeyiz işim bitiyor hayırlı bir iş bulmam dileğiyle dualarınızı esirgemeyin olurmu

uğur böcüğü, evet vaktim kalıyor.ama eşim çok dağınık ..inş zamanla değişir :84::84:

dağınık olsun vaktın var 1 saate toplarsın
bana bak sabah 6da kalkıyom akşam 8de evde oluyom
o saaten sonra yemek et ütü et ev işi et
bıdaha şıkayet duymayım sendn:82:

bal anne bebişin nasıl:))

duyhas hayırlısıyla ablan bebişlerine kavuşur sende ii bi iş bulursun

kimin ne dileği varsa bu gece kabul olur inşallahhhhh

Sağolun bacılar allah yaşatmasın bidaha
benim evimi mok götürüyo iki haftadır elleyemiyorum annemlere taşındık durduk nasıl temizlenir evim ya hafta sonuna temizlik kaldı

duyhascım cnm sorma bende sınavzamanı salıvermiştim kendimi salı gunü ortalı topladım daldım heryere =) ortalık toplanınca süpür toz al sil =) tuvalet banyoyuda ertesi gün hallet tmmdır sıkma okdr canını başlınca temizliğe gelio gerisi =)

içiyorum pekmez sabahları cnm..yumurtada çok severim...peynir zaten sabah akşam :)))
cevizide kırcak biri lazım :)

sağol cnmm

oh afferım balıma =) yollabana ben kırm sana cevizlerini meyve vs. dikkt et amn doktor folık asit fln önerdimi cnm? hımm meyvelerde sebzelerdede mevcut zaten =) beslenmene dikkat et çok kilo alma bebiş alsın kgyu=)

hımmm evet..teşekkürler canımmm
rica ederim cnm ne demek.

uğur böcüğü, evet vaktim kalıyor.ama eşim çok dağınık ..inş zamanla değişir :84::84:

eşinin değişmesini bekleme cnm değişmesine yardımcı ol =) yoksa o değişçek die çok beklersin
boş vakitlerin oldunda buzluna prtik bişiyler hazırla at =) sonra kolay gelio insana eline geldikçe bişiyler ki sen öğretmensin hepımızden çok vktın olur =) sınıf öğretmnliği mi ? yoksa branş var mı?
yaş kaçtı ?=)

kızlar akşama ne yemek var =) karnım acıktı benim gerçi akşam teyzoşumdayım yimekte =) yarınada yemeğim var yanına bişiy yprım tmmdır =)

duyhas dua ettim sana canım.
seyyah kıs senin bizden çok zamanın olur. ben eşim dağınık olunca fırça atıyorum. baştan sıkı tut. bak sana bir örnek. eşim çoraplarını gelişigüzel çıkarırdı. dedim şunları düzgün çıkar yok. eh dedim sen beni dinleme. çoraplarını yıkadım ve çekmecesine olduğu gibi tıktım darmadağınık. şimdi gayet düzgün çıkarıyor. sürekli arkasını toplarsan yapan var diye ellemez. dolabını düzenlerim karman çorman yapar. bozarsan ellemem dedim. karman çorman olunca pazar günü bir güzel toplayıverdi.
cemroş hoşgeldin!

bal anne bebişin nasıl:))

duyhas hayırlısıyla ablan bebişlerine kavuşur sende ii bi iş bulursun

kimin ne dileği varsa bu gece kabul olur inşallahhhhh

iii cnm sağoll büyümeye uğraşıyo :))
amin cnm işllh Rabbim bu gece açılan elleri doldurur....

sağolun canlarım yaaa...etmemmi hiççç ederim tabii..işllh az kiloyla atlatırım hamişliğiii

hoşbulduk melodii =)

merhaba herkese bayanlar, nasılsınız keyifler yerindedir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…