- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ayböcüm inş. nasip olurda hatimiini yaparsın cnm.
tamammmmmmm yaaaaaaaa içerimmm
genelde içiyorumda sıcakta pek gitmiyor....
seyyah aramıza hoşgeldin cnm...Allah yardımcın olsun kocen işllhh alışırrr
ama çok taviz verme baştan nasıl alışırsa öyle gider....
kızlar kocamlar mersinden dönerken büyük kaza atlatmışlar bende işyerine bişiler dağııtım allah kabul etsin diyeyim allahım kazalardan belalardan korusun.
seyyah cnm bnece ilkönce eişnin kendı dağınıklını toplatmaya başlla =) yoksa o dağınıklığıı toplamak esktra yorar seni.ilkönce kendini toparlattır sonra yavaş yavaş hayatım şunu yprmısın bunu yaprmsıın =) tmmdır. yemek olayınıda gözunde hiç büyütme zor bişiy yok yavş yavş öğrenırsın =) hergun uğrarsan burda kim ne pişirio sende ona göre seç beğen sor öğren pişir =)
ne işinde çalışıyosunnn ? mesai saatleirn nasıl cmrtesi çalışıomusun ?
öğretmenmisin ?bu sorularmda cvp lütfen
affferm =)=)
evet öğretmenim onda da yeniyi 2sene falan oldu işte..hafta sonları boşum.evet kızlar her gün sizden yemek adı istiyorumyemeğin adını koyunca gerisi kolay gibi..desem de inanmayın geçen işgüzarlık yapıp karnıyarık yaptım...aman allahım karnıyarık,karnıyarık olalı böyle zulüm görmedi
öğretmenmışsın vaktın bızden coktur
topla işin neöğretmenlerı sevmım benn
cok tatıl edıyler
erken cıkıylar:84::84:
ınş cnm
bıde bağırıyoo
meyve cevızı unutma bak bıaz yazdıkça not al
Allah korumuş cnm
öğretmenmışsın vaktın bızden coktur
topla işin neöğretmenlerı sevmım benn
cok tatıl edıyler
erken cıkıylar:84::84:
böcük anneee kaçtane doğurdun nan...bide not al diyyyy
tamam aldım
öğretmenleri sevmiyosun haa
uğur böcüğü, evet vaktim kalıyor.ama eşim çok dağınık ..inş zamanla değişir :84::84:
ınş cnm
bıde bağırıyoo
meyve cevızı unutma bak bıaz yazdıkça not al
Allah korumuş cnm
böcük anneee kaçtane doğurdun nan...bide not al diyyyy
tamam aldım
öğretmenleri sevmiyosun haa
doğurmadım ama cok baktım yeğenlerıme
doğuruncada yanıma uğra
he soğanda cok süt yapr hee erken sımdık ama aklnda olsn
not aldın mı
evt sevmım yaa kıskanıyorum:84:
bende sevmiyom hatta kıskanıyom
şimdi evdesindir de sen yaaaaa
ayy bıde şıkayet edıo göruyon demı
vaktım kalmıo eşimden dıe
adam şuan iştedır belkım
bende sevmiyom hatta kıskanıyom
şimdi evdesindir de sen yaaaaa
Kızlar bugün dua ederken bizim için de dua edermisin
bir ablam için bebiş istiyoruz
biride benim için işimin son günlerindeyiz işim bitiyor hayırlı bir iş bulmam dileğiyle dualarınızı esirgemeyin olurmu
Sağolun bacılar allah yaşatmasın bidaha
benim evimi mok götürüyo iki haftadır elleyemiyorum annemlere taşındık durduk nasıl temizlenir evim ya hafta sonuna temizlik kaldı
içiyorum pekmez sabahları cnm..yumurtada çok severim...peynir zaten sabah akşam :)))
cevizide kırcak biri lazım :)
sağol cnmm
rica ederim cnm ne demek.hımmm evet..teşekkürler canımmm
uğur böcüğü, evet vaktim kalıyor.ama eşim çok dağınık ..inş zamanla değişir :84::84:
bal anne bebişin nasıl:))
duyhas hayırlısıyla ablan bebişlerine kavuşur sende ii bi iş bulursun
kimin ne dileği varsa bu gece kabul olur inşallahhhhh
duyhascım cnm sorma bende sınavzamanı salıvermiştim kendimi salı gunü ortalı topladım daldım heryere =) ortalık toplanınca süpür toz al sil =) tuvalet banyoyuda ertesi gün hallet tmmdır sıkma okdr canını başlınca temizliğe gelio gerisi =)
oh afferım balıma =) yollabana ben kırm sana cevizlerini meyve vs. dikkt et amn doktor folık asit fln önerdimi cnm? hımm meyvelerde sebzelerdede mevcut zaten =) beslenmene dikkat et çok kilo alma bebiş alsın kgyu=)
?=)
bızım mılka sıyah olmuş
anammmmmmm korktummm milka ya konuşursaa
kim bu kızlar yaaaaa habire söylüyonuz da
duyhas dua ettim sana canım.
seyyah kıs senin bizden çok zamanın olur. ben eşim dağınık olunca fırça atıyorum. baştan sıkı tut. bak sana bir örnek. eşim çoraplarını gelişigüzel çıkarırdı. dedim şunları düzgün çıkar yok. eh dedim sen beni dinleme. çoraplarını yıkadım ve çekmecesine olduğu gibi tıktım darmadağınık.şimdi gayet düzgün çıkarıyor. sürekli arkasını toplarsan yapan var diye ellemez. dolabını düzenlerim karman çorman yapar. bozarsan ellemem dedim. karman çorman olunca pazar günü bir güzel toplayıverdi.
cemroş hoşgeldin!
aylardır bizi okuyo...en özelimizi biliyo..ama bize bişi anlattığı yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?