Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok canm ya güvenmekten deil de aman öle işte..

aman aman olmasın bulantın falan

balım inşallah olmaz benim çok kötüydü 5,5 aya kadra allahım neydi o günler öldüm öldüm dirildim sanki sokak evim olmuştu eve giremiyodum malum çalışamadımda

Son düzenleme:
bal cım benim bulantılar 9. haftada filan başladı ama çok şiddetli değildi.
bide yemek kokularından tiksişndim. 3 hafta filan yemekhaneye gitmedim yemeğe.
evde bile kocam yemek yapıp evi iyice havalandırıyordu.

balım inşallah olmaz benim çok kötüydü 5,5 aya kadra allahım neydi o günler öldüm öldüm dirildim sanki sokak evim olmuştu eve giremiyodum malum çalışamadımda

evde olsam sorun değil cnmda işyerinde olduğum için çok zorlanırım...Rabbim veririr umarım kolayını

canım ya bende bebiş düşünüo gibiyim bakalım ertelemezsem yine :)))
ama en ufak bişi de bile midem bulanıo iğrenç bişi hamileyken de bu kadar midem bulanırsa napcam bilmem
geçen patrona dedim hamile kalınca çalışamam her yere kusarım die :)))
benm masamı kapının önüne taşırmış havadar havadar midem de bulanmazmış

dün canım köy ekmeği çekmişti...hemde salçalı :))
anneme gittik akşam..bi yakınımız köy ekmeği getirmiş ve oda bana ayırmış..başka bişey istesem olucakmış o derece...ve başka bişey daha çekti çiğ köfte...kayınvalideye geçtik kandil diye..ordada çiğ köfte...daha ne isterim Allahtan....

evde olsam sorun değil cnmda işyerinde olduğum için çok zorlanırım...Rabbim veririr umarım kolayını

tabiki cnm inş. kolay geçer hamileliğin.

=) şimdiden böle düşünme caspercim inş. çok rahat bi dönem olur senin için =)

ayy ne güzel tesadüflerr

=) doru dıon birsenscim=) nese hasretleşmişler=) enazndan oda guzel

=) sana lafım yok balummmmmmmmmmmm

çamtamda yenı aldığım nonun kartına bakıomeşim yzünden süreklı no değiştırrısem böle olur

seyyah gelır ben sevdım garuyu
diğerlerını bılmem

kışında ufo döşesin o zaman cnm

ahhh allah kimseye yaşatmasın ama 5,5 aydan sonra da benden rahatı yoktu valla doğurana kadar gezdim bahar ve yaz ayına denk geldi birtek sıcaklar bunalttı ağustosta doğurdum her akşam denize yakın restorantlara giderdik ne güzel :
çok özlüyom o günleri süperdi

kızlar bende inanmam asla takvimlee falan hamile kaldığımda bikez bile bakmadım ne olucak diye rabbimden gelen herşeye razıyız okadar şanslıyız sağlıklı evlatlarımız var rabbim isteyen herkese nasip etsin

ne ballısın
bzım burayada köye ekmeği getırıo bı amca haftada bı
geçen ptron bana ekmek ve yumurta aldı
ekmek kocaman 1 hatfa yerık herhalde
çiğköftede saıt usta üstüne tanımam

çok rahat bi hamilelik geçirim ben 6. ayda bel ağrım olmuşdu magnezyun eksikliğinden oda ilaç takviyesiyle hemen geçti hatta doğuma 3 gün hala evimi taşıdım hoplaya zıplaya annem kayınvalidem hep kızıyodu bana :)) kimse 9 ay olduğuna inanmıyodu :))

tabiki canım.. işin gırgırındayız.... bende eşimde hep kız isteriz.... ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etmesi rabbimin...

tabiki canım.. işin gırgırındayız.... bende eşimde hep kız isteriz.... ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etmesi rabbimin...

aynen canım ikinci cocuğu düşündüğümde bile bakmıycam takvimlere aklımız karışmasın allah sizede istediğiniz zmanda nasip etsin inşallah

maşallah canım.... inş. bizde böyle oluruzz....

balım bak sende de bel ağrısı vardı.... dikkate al bence bunu....

seni ballı kız BALLLLL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…