ooooooo
kendimize güveniyoruz yaniii
cnm pek inanmıyorum ben ama ikisindede erkek çıktı..üstümde baskı varrr
cnm çok şükür çok iyiyim ama 7.haftada başlar dediler bulantılar...
tek duam olmaması..
balım inşallah olmaz benim çok kötüydü 5,5 aya kadra allahım neydi o günler öldüm öldüm dirildim sanki sokak evim olmuştu eve giremiyodum malum çalışamadımda
balım inşallah olmaz benim çok kötüydü 5,5 aya kadra allahım neydi o günler öldüm öldüm dirildim sanki sokak evim olmuştu eve giremiyodum malum çalışamadımda
evde olsam sorun değil cnmda işyerinde olduğum için çok zorlanırım...Rabbim veririr umarım kolayını
canım ya bende bebiş düşünüo gibiyim bakalım ertelemezsem yine :)))
ama en ufak bişi de bile midem bulanıo iğrenç bişi hamileyken de bu kadar midem bulanırsa napcam bilmem
geçen patrona dedim hamile kalınca çalışamam her yere kusarım die :)))
benm masamı kapının önüne taşırmış havadar havadar midem de bulanmazmış
dün canım köy ekmeği çekmişti...hemde salçalı :))
anneme gittik akşam..bi yakınımız köy ekmeği getirmiş ve oda bana ayırmış..başka bişey istesem olucakmış o derece...ve başka bişey daha çekti çiğ köfte...kayınvalideye geçtik kandil diye..ordada çiğ köfte...daha ne isterim Allahtan....
=) doru dıon birsenscim=) nese hasretleşmişler=) enazndan oda guzel
=) sana lafım yok balummmmmmmmmmmm
gülerim tabi. resmi yerlerde filan lazım olunca onlarıda mı çaldırıyorsun?
ziyeretçi gitmiş ama BETERİMKİ sadece okuyor. aramıza katılmaktan çekiniyor galiba.
seyyah nerde bugün gelmedi. kızıda kaçırdık valla!
benimolan da yok kaç gündür!
canım ya bende bebiş düşünüo gibiyim bakalım ertelemezsem yine :)))
ama en ufak bişi de bile midem bulanıo iğrenç bişi hamileyken de bu kadar midem bulanırsa napcam bilmem
geçen patrona dedim hamile kalınca çalışamam her yere kusarım die :)))
benm masamı kapının önüne taşırmış havadar havadar midem de bulanmazmış
tabiki cnm inş. kolay geçer hamileliğin.
=) şimdiden böle düşünme caspercim inş. çok rahat bi dönem olur senin için =)
anneme gittik akşam..bi yakınımız köy ekmeği getirmiş ve oda bana ayırmış..başka bişey istesem olucakmış o derece...ve başka bişey daha çekti çiğ köfte...kayınvalideye geçtik kandil diye..ordada çiğ köfte...daha ne isterim Allahtan....
benimde kızım olcakmış lame :)))
kızlar bende inanmam asla takvimlee falan hamile kaldığımda bikez bile bakmadım ne olucak diye rabbimden gelen herşeye razıyız okadar şanslıyız sağlıklı evlatlarımız var rabbim isteyen herkese nasip etsin
tabiki canım.. işin gırgırındayız.... bende eşimde hep kız isteriz.... ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etmesi rabbimin...
çok rahat bi hamilelik geçirim ben 6. ayda bel ağrım olmuşdu magnezyun eksikliğinden oda ilaç takviyesiyle hemen geçti hatta doğuma 3 gün hala evimi taşıdım hoplaya zıplaya annem kayınvalidem hep kızıyodu bana :)) kimse 9 ay olduğuna inanmıyodu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?