- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aynen canım ikinci cocuğu düşündüğümde bile bakmıycam takvimlere aklımız karışmasın allah sizede istediğiniz zmanda nasip etsin inşallah
maşallah canım.... inş. bizde böyle oluruzz....
balım bak sende de bel ağrısı vardı.... dikkate al bence bunu....
ne ballısın
bzım burayada köye ekmeği getırıo bı amca haftada bı
geçen ptron bana ekmek ve yumurta aldı
ekmek kocaman 1 hatfa yerık herhalde
çiğköftede saıt usta üstüne tanımam
hadi bakalım... benimde kızım olcek....
balllllımmmm bak senin oğluşa kızlar çoğaldı:)))))
inş. canım... şu geciken reglim gelsede bende başlasam çalışmalara ama hiçbir belirti yok
nıckı farkettın mı tel nosu gıbıacep hangı yaka
aman saçma bı konu yaa maksat ortalık karışsın
inş. canım... şu geciken reglim gelsede bende başlasam çalışmalara ama hiçbir belirti yok
bende kayınvalidemin üstüne tanımam :)))
ehhh artık sıraya gircek kızlarınız ama bilmemki nasıl olurr
oğlumda şimdi yakışıklı olur...peşi boş kalmaz...neyse siz yabancı değilsiniz torpil filan yaparım ön sıralardan
bal benim hamileliğimin ilk 4 ayı mide bulantısı kusma iğrenç bişeydi. Kokulardan çok etkilendim. Bulaşık makinesini bile kullanamadım yemek yapamıyodum allahtan kayınvalidem yardım etti. Sarmısakdan tiksindim halada öyle bide düşük tansiyon yaşadım hala kaldı üğzerimde bide 21 kilo aldım. 13 aylık kızım var kiloların 19 u gitti bile. Hamilelik farklı bi duygu...
lamecim yaa...walla içimi daraldı ver şu numarayı arıcam doktoru...
Amannn...hepsi uzak dursun bende cnm...çalışmam lazım benim..nekdr çok çalışırsam okdrda iyi benim için..o yüzdennn dualarım...sende mşllh 21 kilo almışsın..çok değilmi cnm ya...
millet toplanmış konu sahibinde tık yok. saçma tabi nan o kadar konu açtım bu kadar rekor kıramadım.
ay bi görseydin halimi duba gibi:))) çok iştahım açıldı bende çalışdım halada çalışıyorum 21 kilo çok ama verdik işde:))) bol bol yürüyüş ben çok gezdim ve normal doğum yaptım.
lamecim yaa...walla içimi daraldı ver şu numarayı arıcam doktoru...
amannn...hepsi uzak dursun bende cnm...çalışmam lazım benim..nekdr çok çalışırsam okdrda iyi benim için..o yüzdennn dualarım...sende mşllh 21 kilo almışsın..çok değilmi cnm ya...
günaydınnnnnnnn....
yine okuldayım ve yine not giriyorum :)))))
nasılsınız,dün gündüz bir türlü giremedim....kandildi,dün ettiğiniz tüm dualarınız kabul olur inşallah...
zil çaldı,nöbetçiyim.....çıkıyorum gelirim yine...
BALLL bişe dicem cnm bana doktorum hamileliğimi öğrendiğimde hemen salam sucuk sosis çiğ köfte (eğer etle yapıldıysa tabi)az pişmiş et yemicen demişti bilgin olsun.et çok iyi pişmiş olucak araştır istersen
yerim senin oğlunu beenn
ay bi görseydin halimi duba gibi:))) çok iştahım açıldı bende çalışdım halada çalışıyorum 21 kilo çok ama verdik işde:))) bol bol yürüyüş ben çok gezdim ve normal doğum yaptım.
merhabalar kızlar.nasılsınız bakim.
regaib kandilimiz,cumamız,üçaylarımız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?