Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Evet 21 kilo benim bünyem hemen kilo verir allahtan:))) eee sizinde koşturmaca bi hayatınız varsa sizde verirsiniz. Sabah kalk çocuğu bırak akşam annene git orda yemek ye:))) sonra çocuğu al eve git evi toparla çocukla oyna zaman geçir. Kocişle ilgilen temizlik falan derken böyle bi hayat işde.

casperrrrr...sen çok takıntılısın ama cnm...kiloda alınır midede bulanır...değmezmi onlar için..böyle düşünürsen hiçbizaman hazır olamassın..hem hepsi gelip geçici şeyler cnm..hiç düşünme bile...

ay bi görseydin halimi duba gibi:))) çok iştahım açıldı bende çalışdım halada çalışıyorum 21 kilo çok ama verdik işde:))) bol bol yürüyüş ben çok gezdim ve normal doğum yaptım.

17 de ben aldım normal doğum yaptım bende ama şimdiki aklım olsa 10dan fazla almamaya çalışırdım daha dikkat ederdim ve kilollarımı doğumdan sonra 3 ayda da vermeye çalışırdım

ben 14 kilo aldımmmmm normal doğurdum çok yararı var kilo vermeyede
şimdi zati genç kız gibiyim maşallah

53 hamile kaldım 53 kiloyum şuan

maşallahh canımcıımm

ayy evet ball.. off (((
değmez olur mu ya o mis kokuları bile yeter canım herşey için
bi kaç ay daha geçsin bu sefer ertelemicem kararlıyım
borçlarımızda bitti bitiyoo oleyyy..
geçen hafta tv aldık bi onun taksiti var 6 ay sürcek o da

birsen göremedik hala bekliyoruz cnm resimlerinizii....:82:

balll bak anlatim aksilikleri şimdi bizim evde pc sattık yeni alcaz birkaç gün içinde bekliyom bklm
sonra telefondan atcam diye şincik yanımda getirdim bu pc hata verdi anlmdm neden sabahtan beri uğraşıyom öle yani cnm

yemek bıle annendenmış tembel garu senı

ben 14 kilo aldımmmmm normal doğurdum çok yararı var kilo vermeyede
şimdi zati genç kız gibiyim maşallah

53 hamile kaldım 53 kiloyum şuan

ıyı almışsın cnm
resım koyda görek

benım ablamda top gıbı oluo cok kılo alıo ama hemen verıo
onu cok merak edıyorum
annemler köye gıttıınden berı gıdemedım 1.5 ay oldu

ehhh artık sıraya gircek kızlarınız ama bilmemki nasıl olurr
oğlumda şimdi yakışıklı olur...peşi boş kalmaz...neyse siz yabancı değilsiniz torpil filan yaparım ön sıralardan
eksik olma beeeee:)

nekadar gecikti canım bazen mevsimsel olabiliyo her ay düzenliyse bence bekle olmasını
canım 15 gün oldu.. doktora gittim birşey çıkmadı..... 6 gündür söktürücü kullanıyorum ama tık yok... bugün bitiyor ilacım((

hala gelmedi mi canımm amma gecikmiş yaff
ayy evt teyze olcam haberleri duymak istiom
yok canım gelmedi... şiştim patlıycam vallaaa..

bebek emerken çabuk kilo veriliyormuş :))) umarım bebeğim olduğunda emer

hadi hayırlısı cnm...sırada kelebek lamem brck ve sen varsın... :))
böcükle patik istemiyyyy :))
başka varmıydı???

nee birkaç aymıı......
nisandı temmuz oldu... şimdi ne olcak merak ediyorum.. sen ertele bakalım habire....

nevgül ve ada... hoşgeldiniz kızlar:)

hadi hayırlısı cnm...sırada kelebek lamem brck ve sen varsın... :))
böcükle patik istemiyyyy :))
başka varmıydı???

nee birkaç aymıı......
nisandı temmuz oldu... şimdi ne olcak merak ediyorum.. sen ertele bakalım habire....

nevgül ve ada... hoşgeldiniz kızlar:)

yaa lame yaa:)))
temmuz sonu diyelim biz en iyisi
yok yok eşim bana çaktırmadan yapsın bebişi yoksa ben 2012 yi de görcem bebeksiz olarak

ii inandık :)))

lameee güzel doktorun bana çok uzak almam cnm korkma :)))

doğumda alınan kilolaredanmı bahsediyorsunuz.ben hamile kalmadan önce 46-47 idim.hamileliğimde 68 oldum.varın siz hesap edin kaç kilo aldığımı ben hesaplayamadım. şimdide 65 im.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…