Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya kayu ne kadar itici bi karakterr

benm izlediğim çizgi filmler daha güzeldi
şirinler vardı tom jerry pikaçu bile daha güzeldi
kayuu ıyyy

bizim zamanımızda çok daha sevimli karakterler vardı canım bunlar biraz daha öğretici gibi ama kayunun izledikçe olumsuz yönleri çok fazla ben izlettirmiyorum o yüzden

benim oğlumda o küçük totosuyla tv izliyo ya.ben de istemiyorum ama akşamları açık oluyo biz izliyoruz oda izliyo.

Son düzenleme:
kayuda ıtıcı ne var cok merak edıyorum
patron ve ortağn cocukları gelınce hemen bana onu açtırıyorlar ve benım yeğenlerımde gözunu açar açmaz kayu ısıtyorlar
hatta saatını bılıyorlar

eskıden daha güzeldı tabe
susam sokağı vardı mesela cızgı fılm deıl ama eğitici

hmm anladım canım.... bakayım ben iyice... araştırıp karar vereyim.. önceliğim philips...

çok teşekkür ederim kızlar hepinize:))

kel kayu

casper süperdi cnm aynen öle artık herşey değişiyo valla
pikaçuda çok tepki alıyodu ama
çocuklar camdan atlıyordu galiba uçmak için :))))
bizim zamanımızda çok daha sevimli karakterler vardı canım bunlar biraz daha öğretici gibi ama kayunun izledikçe olumsuz yönleri çok fazla ben izlettirmiyorum o yüzden
ben hiç izlemedim de eşimin yiğenleri bayılıyo kayu başlayınca yerlerinden kımıldamadan izliyorlar

ayy evet susam sokağı vardııı

cnm mesela benim diikatimi çeken kayu hep olumlu karakter genelde iyi şeyler yapıyo anası babasıda kurulmuş robot herşeye iyimser davranıyolar olumsuz davranışlar öbür karakterde kayu sütten çıkmış ak kaşık havası veriliyor yanlış bence biraz gerçekçi olmalı

bana göre iticilik yokda olumsuz özellikleri var mesela çok rahat bi aile kayunun her istediği yapılıyo hiç kızmak yok yanlış yapsada çok rahat karşılıyolar bunun gibi biçok örnek var ben o yüzden izlettirmek istemiyorum

siz anneler en ıyısını bılırsınız

len bızm tv yoktu 1.5 yılda yenı oldu
tv seyretmeyı sevmım pek
işyerınde bıle açmıyorum
açmasını bıle beceremıyomkı

aman bacım bırak onlar silsinn

evet galiba yemeğe gittiler
bizimkiler de cumaya gitti gelince yeriz artık

benim oğlumda o küçük totosuyla tv izliyo ya.ben de istemiyorum ama akşamları açık oluyo biz izliyoruz oda izliyo.

canım seninki kaçta yatıyor? televizyon açık olunca elbet izler. ya onun yanında izlemeyeceksiniz. ya da sen tv olmayan başka bir odada ıoyun oynacaksın.

kıs sen susam sokağını biliyo musun? ben küçükken izlerdim çok eğlenceliydi.
nerde şimdi böyle eğitici çizgi filmler. benim zamanımın çizgifilmleri daha güzeldi.
ben çocuğuma eski çizgifilmleri izletiricem.
voltran
he man
red kid
pembe panter
uçan kaz
casper
heidi
şirinler
tom jerry
twitty
birde bir civciv vardı kapkara kafasında yumurta kabuğu vardı. üzücü birşey olunca ama haksızlık bu öyle di miiiiiiiiiiiiiiiii? derdi. calimero muydu ne?
birde hatırladığım siyah beyaz çizgi film ceremi vardı.

böcük sen niye siliyosun kadın silsin ne işe yarıyor.
ya bir arkadaş vardı burda. onun çalıştığı yerde de kadın doğru düzgün iş etmezdi.
sonunda işten çıkarttırdı onu. böyle iş yapmayanlara gıcık oluyorum.
gelsinler benim iş yerimde kadınlar nasıl iş yapıyor görsünler.

ayy dün noldu eve yürüyerek gidiyorum eşimin yanına uğrayıp 10 dk. dinleniyorum sonra eve gidiyorum. cebim sessizde kalmış bakıcı 3 kere çaldırmış. sonra farkettim. kontürüm yok. dedim bişey oldu eve nasıl gittim bilmiyorum. totomdan ter akıyordu. annem ve oğluş oturmuş gayet iyiler. dedim niye aradı bakıcı? para isteyecekmiş. maaşımızı aldık mı onu sormuş anneme. annemde bilmiyorum demiş. para lazımmış borcu varmış.... bir sinir oldum dedim sanki kontürüm var arayım. bide 3 hafta oldu geleli 2 oldu para istiyor. bizimde hesabımız ona göre. ödemeler var. ha diyince çıkarıp para veremem. salak halimizi görüyor. evde tüp bitti onu alamadık daha kalkmış para istiyor. sinir oldum akşam akşam!

Son düzenleme:
lame ütü güzel philips iyi bir markadır. güle güle kullan.
bende tefal var. fena değil ama benim ütü masam kötü. altı kafes gibi tel. kılıfındaki sünger inceldi. bişey ütüleyince izi çıkıyor telin. ütü masası bakmam lazım.

meloş

napım cnm ya kadın yapcak gıbı deıl ee bende tabe yapmamda cnm sıkılıo nasıl rahat bı kadın ya
cıkarmıyorlarda anlamıyorum
bızm patronun cok samımı arkadasının yanında bunun kardeşi çalışıo
yanı her yerden torpıllı kadın raahataman neyse sınırım bozuldu gene

cnm bakıcıya baştan aylık demedınız mı
daha tüp alamadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…