Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benm teyzemin bebişi var
2,5 yaşında o kadar çok konuşuyo ki sus artııkk dioz
ya tamam bişi daha dicem dio bide sıpaa

bana dün 3 yaşındakı yeğenm
alaa bana oyuncak araba al dözer al dıye siparş verıo
anneme seslenıo arkadan
ben bahçeye gıdıyom babaanne sakın korkma emı dıosıpa

bende reklamlardan yardım almadım desem yalan olur dalin ve molfix reklemı onlarla nası yutuyodu varya aslında bende tv seyrettirmedim ama bazi istisnalar oluyo yani yapcak bişey yok

birsencim önemli olan kontrollü seyrettirmek ben işimi yapayım diye çocuğu tvye bağımlı yaparsan çok yanlış tabi onun gelişimi açısından mesela kızım şuan bile izler ama kontrollü trtçocukda pepe var inanılmaz eğitici bi program tavsiye ederim beraber izliyoruz bikaç programı daha mesela bibi var 8:45 de okadar güzelki onuda tavsiye ederim biz beraber izleymeye bayılıyoruz

canım ben hiç izlettirmedim tv. mesela annem haber izlerken oto koltuğunda tv arkasında kalıyor. ama kucağıma gelince bakıyor, annemde hemen kapatıyor. ben alışsın istemiyorum. 2 yaşına kadar izletmeyin diyor pedegoglar. hele yemeyi tv ile yememesi gerekir diyorlar. bu annenin tercihi tabi. ama ben istemiyorum. abimin çocukları hep tv seyretti. abim ve yengem ne izliyorsa çocuklarda onu izliyordu. tv izlemekten ders çalışmadılar. izlemeyince birşey kaybetmez. benim düşüncem böyle.

ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz kızlar!

bizimkide pepeyi izliyo canım tam ben evden çıkarken o izliyo cnm ne yazıkki beraber izleyemiyoz.kayu kayu diyodu izliyodu anneme dedim kayuyu izletme pepeyi izlesin daha iyi kayuda bazı olumsuzluklar var

sonuç olarak dönmüşün totonu adacım =) e n iii cevabı vermişin atlı kovalıo sanki =)

cnm tefal birazda şansa kalmış sanırım..kimisine iyi çıkıyo kimisine kötü..annemde almıştı mesela aynı ütüden..hemen damlatmaya başladı onunki...

benımkı 2840 olması lazım sıtesıne bak ürünlerı karşilastır cnm
tefal braun arcelık kullandık hıc memnun kalmadık
en son phlıps aldım annem kullandı diğer markaları ordan bılıyorum bu arada

musluk suyu bıle kullanılıyo kireç önleycı sıstemı var güzel yanı

bizimkide pepeyi izliyo canım tam ben evden çıkarken o izliyo cnm ne yazıkki beraber izleyemiyoz.kayu kayu diyodu izliyodu anneme dedim kayuyu izletme pepeyi izlesin daha iyi kayuda bazı olumsuzluklar var

bizimkide bi ara kayu izliyodu ama dediğin gibi olumsuz yönleri var hem pepe türk bizde olanları yansıtıyolar bende izlettirmiyorum kayuyu

cnm tefal birazda şansa kalmış sanırım..kimisine iyi çıkıyo kimisine kötü..annemde almıştı mesela aynı ütüden..hemen damlatmaya başladı onunki...

işte bende bundan korkuyorum canım... annemde de var ve pek memnun değiliz...

ama philipste hiç şikayet duymadım...

işte bende bundan korkuyorum canım... annemde de var ve pek memnun değiliz...

ama philipste hiç şikayet duymadım...

ayrıca servısıde cok ıyı
benım mutfak setım bozuldu ben bozdum cok ekmek koydum durdu makıne suç benım yanı tamemen
neyse servıse verdım 2 gün içinde yapılmazsa yenısını verırz dedıler ınanmadım
2. gün üst modelını verdılerüstelık diğer saklama kaplarını gerı almadılar bı sürü parçası oldu
mutfak robotlarıda harıka

Son düzenleme:
lamecim bende tefal kullanıyorum 4 senedir tık yok ütümde üstelik musluk suyuda kullanılıyo ama balın dediği gibi şans işi üstelik benim bir kez çok kötü düştü dedim kesin bozuldu ama hala sapa sağlam çokda güzel ütüler bende phılıps derim kimseden kötü yorum okumadım braun içinde aynı bozulsa bende bu ikisi arasında düşünürdüm

Son düzenleme:
lamecim annemin tefalden önceki ütüsü philips di iyiydi ama tefal daha etkili cnm

zati model model onlar annemin tefali ben hediye aldım benimkinin üst modeli kadın taktı benimkine seninki daha iyi ütülüyo diye verdim ona öle yani

ıstanbul forum yenı açılmıştı mutfak robotunu 140 tl almıştım kampanya vardı normalde cok daha pahalıydı
aynı gün ablamda aldı anneme alcaktakkı kalmadı

bizimkide bi ara kayu izliyodu ama dediğin gibi olumsuz yönleri var hem pepe türk bizde olanları yansıtıyolar bende izlettirmiyorum kayuyu

ya kayu ne kadar itici bi karakterr

benm izlediğim çizgi filmler daha güzeldi
şirinler vardı tom jerry pikaçu bile daha güzeldi
kayuu ıyyy

ya kayu ne kadar itici bi karakterr

benm izlediğim çizgi filmler daha güzeldi
şirinler vardı tom jerry pikaçu bile daha güzeldi
kayuu ıyyy
kel kayu

casper süperdi cnm aynen öle artık herşey değişiyo valla
pikaçuda çok tepki alıyodu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…