kızlarr.... yardım edin banaa.... ütümü değiştirmeyi düşünüyorum... ne önerirsiniz... çokta açılmadan:)))
benm teyzemin bebişi var
2,5 yaşında o kadar çok konuşuyo ki sus artııkk dioz
ya tamam bişi daha dicem dio bide sıpaa
bende reklamlardan yardım almadım desem yalan olur dalin ve molfix reklemı onlarla nası yutuyodu varya aslında bende tv seyrettirmedim ama bazi istisnalar oluyo yani yapcak bişey yok
ben kızımıda dönem dönem reaklamlarla yedirdim yemek ama okarşısına koyup da boş bırakmadm hem açtım hem reklamın ne olduğunu soyledim eğiterek yani hikayelerle sürekli şimdi dışarı çıksan anne bak arçelik anne denizbank herşeyi sayar yani görenler şaşırır bu okuma biliyomu diye bence ilgisini çekiyosa izlettir ara ara ama yok şuan reklamsız yemeğe alışıksa hiç izlettirme
canım benimki moulinex..... yıllar önce cahilkene çeyizime aldığım ütü:))bende tefal var memnunum cnm...seninkine ne oldu???
evt.. philipsi öneriyor herkes... ama çok modeli var.... azure olanmı acaba?kesınlıkle phılıps
birsencim önemli olan kontrollü seyrettirmek ben işimi yapayım diye çocuğu tvye bağımlı yaparsan çok yanlış tabi onun gelişimi açısından mesela kızım şuan bile izler ama kontrollü trtçocukda pepe var inanılmaz eğitici bi program tavsiye ederim beraber izliyoruz bikaç programı daha mesela bibi var 8:45 de okadar güzelki onuda tavsiye ederim biz beraber izleymeye bayılıyoruz
gördüm...gördüm....maşallah ne tatlı şey o öyle,genç kız olma yolunda :))))
gece ben de benim hücreye sinirlendim....
zaten gecenin bir körü yatmışız,yanaştı...hadi dedim hevesini kırmayayım,baktım hiç masum davranmadan direk sonuç.....ula dedim napıysın,insan biraz kibar olur.....böyle mi yapıyon hep...
ne dese beğenirsiniz....
hadi aşkım ya,sabah erken kalkacaz,uğraştırma şimdi......
yuh dedim hücre ne olacak.....
aaa öylemi hadi sana iyi uykular sabah erken kalkacağız dedim,döndüm arkamı yattım.....en son hatırladığım,arada oflayıp pufluyordu...dalmışım
canım benimki moulinex..... yıllar önce cahilkene çeyizime aldığım ütü:))
ama tefali çok iyi duymuyorum.. o yüzden sorayım dedim..
evt.. philipsi öneriyor herkes... ama çok modeli var.... azure olanmı acaba?
tefall canım seninkine ne olduu
tefal diyorum lamecim çok memnunum çevremdekiler benim sayemde hep tefal aldılar memnunlar
canım benimki moulinex..... yıllar önce cahilkene çeyizime aldığım ütü:))
ama tefali çok iyi duymuyorum.. o yüzden sorayım dedim..
evt.. philipsi öneriyor herkes... ama çok modeli var.... azure olanmı acaba?
bizimkide pepeyi izliyo canım tam ben evden çıkarken o izliyo cnm ne yazıkki beraber izleyemiyoz.kayu kayu diyodu izliyodu anneme dedim kayuyu izletme pepeyi izlesin daha iyi kayuda bazı olumsuzluklar var
cnm tefal birazda şansa kalmış sanırım..kimisine iyi çıkıyo kimisine kötü..annemde almıştı mesela aynı ütüden..hemen damlatmaya başladı onunki...
işte bende bundan korkuyorum canım... annemde de var ve pek memnun değiliz...
ama philipste hiç şikayet duymadım...
işte bende bundan korkuyorum canım... annemde de var ve pek memnun değiliz...
ama philipste hiç şikayet duymadım...
bizimkide bi ara kayu izliyodu ama dediğin gibi olumsuz yönleri var hem pepe türk bizde olanları yansıtıyolar bende izlettirmiyorum kayuyu
ya kayu ne kadar itici bi karakterr
benm izlediğim çizgi filmler daha güzeldi
şirinler vardı tom jerry pikaçu bile daha güzeldi
kayuu ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?