Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tamam canm söz :)))) ayy paşam o benm evt ya bebiş deyip duruyo :)))

ayy bay hücree

ben 14 kilo aldımmmmm normal doğurdum çok yararı var kilo vermeyede
şimdi zati genç kız gibiyim maşallah

53 hamile kaldım 53 kiloyum şuan

brsencim maş. diom sana =) kıs senın boyun kaç merak ettim =)
ayy bende 53 kgya az kaldı =) 56kgdum en sın şimdi 55e düşmüşümdür umarım

adam dırek olaya bağlancak ıyı yapmışsın ama

esoes konuşmayan cocuklarda var
halamın torunu 4 yasında oldu
dedığı anne baba ve benım adımz.yengee dıoonu bıle dedı dıye sevınıyorlar
bı garıplık var demı:26:

oyle dene canım izin zamanında mamayı azaltır çorbalara ağırlık verirsin sen kendin ilgilenince daha çabuk alışır canını hiç sıkma

mama azldı zaten devam sütü içiyor. annem ve bakıcısı yediriyor zorla oyunla ama her tarafı mama içinde kalıyor. inşallah benimle daha güzel yer. değişik ne oyun yapsam diye şaşırıyorum. birde çoğu anne tv karşısında yemek yediriyor. ama bu şekilde yemek yemesini ve tv izlemesini istemiyorum.

canım bazı çocuklar geç konuşur ama 4 yaşında bayağı bi kelime soylemesi lazım bence ihmal etmeden doktora gidilmesi gerekli sonuçta çocuk azda olsa konuşabiliyo ihmal edilmemesi gerekir diye düşünüyorum

ben kızımıda dönem dönem reaklamlarla yedirdim yemek ama okarşısına koyup da boş bırakmadm hem açtım hem reklamın ne olduğunu soyledim eğiterek yani hikayelerle sürekli şimdi dışarı çıksan anne bak arçelik anne denizbank herşeyi sayar yani görenler şaşırır bu okuma biliyomu diye bence ilgisini çekiyosa izlettir ara ara ama yok şuan reklamsız yemeğe alışıksa hiç izlettirme

Son düzenleme:
kızlarr.... yardım edin banaa.... ütümü değiştirmeyi düşünüyorum... ne önerirsiniz... çokta açılmadan:)))

bende reklamlardan yardım almadım desem yalan olur dalin ve molfix reklemı onlarla nası yutuyodu varya aslında bende tv seyrettirmedim ama bazi istisnalar oluyo yani yapcak bişey yok

benm teyzemin bebişi var
2,5 yaşında o kadar çok konuşuyo ki sus artııkk dioz
ya tamam bişi daha dicem dio bide sıpaa

kızlarr.... yardım edin banaa.... ütümü değiştirmeyi düşünüyorum... ne önerirsiniz... çokta açılmadan:)))

tefal diyorum lamecim çok memnunum çevremdekiler benim sayemde hep tefal aldılar memnunlar

ben çevremde görmedım gec konuşan ama doğrudur
düşününce 4 yaşında cok az sey konusuo hatta genelde saçma sesler cıkırıyobende dedım dr a gorutunn dıye ama götrmedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…