ee senin yapacağın yok... temmuzdaki adetinden sonra başlanıyor çalışmalara.... kızım kocana acı yaaa... adam bildim bileli bebiş diyip duruyorr.....
esoescim... ben göremedim resmi.. ama başka yerden görüyorum analı kızlı resimlerinizi.. allah bağışlasın, maşallah çok şirin cimcime:)
gördüm...gördüm....maşallah ne tatlı şey o öyle,genç kız olma yolunda :))))
gece ben de benim hücreye sinirlendim....
zaten gecenin bir körü yatmışız,yanaştı...hadi dedim hevesini kırmayayım,baktım hiç masum davranmadan direk sonuç.....ula dedim napıysın,insan biraz kibar olur.....böyle mi yapıyon hep...
ne dese beğenirsiniz....
hadi aşkım ya,sabah erken kalkacaz,uğraştırma şimdi......
yuh dedim hücre ne olacak.....
aaa öylemi hadi sana iyi uykular sabah erken kalkacağız dedim,döndüm arkamı yattım.....en son hatırladığım,arada oflayıp pufluyordu...dalmışım
ben 14 kilo aldımmmmmnormal doğurdum çok yararı var kilo vermeyede
şimdi zati genç kız gibiyim maşallah
53 hamile kaldım 53 kiloyum şuan
nevgül gözünüz aydın cnm...büdüşünün işllh inci gibi dişleri olur....
hiç sorma kuzum nasıl sinirlendim,tamamen konsantremi bozdu(((
oyle dene canım izin zamanında mamayı azaltır çorbalara ağırlık verirsin sen kendin ilgilenince daha çabuk alışır canını hiç sıkma
adam dırek olaya bağlancakıyı yapmışsın ama
esoes konuşmayan cocuklarda var
halamın torunu 4 yasında oldu
dedığı anne baba ve benım adımz.yengee dıo onu bıle dedı dıye sevınıyorlar
bı garıplık var demı:26:
sağol balım inşallah.seninkinin de diş çıkardığını duyarız burda inşallah.
mama azldı zaten devam sütü içiyor. annem ve bakıcısı yediriyor zorla oyunla ama her tarafı mama içinde kalıyor. inşallah benimle daha güzel yer. değişik ne oyun yapsam diye şaşırıyorum. birde çoğu anne tv karşısında yemek yediriyor. ama bu şekilde yemek yemesini ve tv izlemesini istemiyorum.
kızlarr.... yardım edin banaa.... ütümü değiştirmeyi düşünüyorum... ne önerirsiniz... çokta açılmadan:)))
ben kızımıda dönem dönem reaklamlarla yedirdim yemek ama okarşısına koyup da boş bırakmadm hem açtım hem reklamın ne olduğunu soyledim eğiterek yani hikayelerle sürekli şimdi dışarı çıksan anne bak arçelik anne denizbank herşeyi sayar yani görenler şaşırır bu okuma biliyomu diye bence ilgisini çekiyosa izlettir ara ara ama yok şuan reklamsız yemeğe alışıksa hiç izlettirme
kızlarr.... yardım edin banaa.... ütümü değiştirmeyi düşünüyorum... ne önerirsiniz... çokta açılmadan:)))
canım bazı çocuklar geç konuşur ama 4 yaşında bayağı bi kelime soylemesi lazım bence ihmal etmeden doktora gidilmesi gerekli sonuçta çocuk azda olsa konuşabiliyo ihmal edilmemesi gerekir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?