- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
mbule bı gıdıyon ama gerıde kalmıyon he alntıyı sen buldun patladı gttı
yok yemek yapmıycamda bukezde yapmıyon oluo adımyarın mısafırım var mesela hıc hazrlık neyım yapmıycam
yarın kimler çalışıyor parmak kaldırsın.
mbule bı gıdıyon ama gerıde kalmıyon he alntıyı sen buldun patladı gttı
yok yemek yapmıycamda bukezde yapmıyon oluo adımyarın mısafırım var mesela hıc hazrlık neyım yapmıycam
birazdan çıkıcam evde olanlara iyi tatiller.
çalışanlarla yarın görüşürüz!
soruma cevap verin nan 3 kişimiyiz çalışan
ben
böcük
mblue
bende çalışacağım ama işyerinde değil,evdee..yaz temizliğine başlıyorumm..büyüdüde büyüdü gözümde allahımmm
ben yokum yarınnnn....ii çalışmalar ve iii tatiller sana cnm...
yawruşunu yerime koklarmısınnn:78:
bende çalışacağım ama işyerinde değil,evdee..yaz temizliğine başlıyorumm..büyüdüde büyüdü gözümde allahımmm
ben hiç düşünmüyorum büyümesin diyeee
kaçtım baş baaaaaaş!
sen hiç düşünme zaten balımmm..bebişini düşün artık.boşver temizliği falan..hamişlere yorulmak yok:))
sanada baş başşşşş
cnm üstten üstten yapıyorum yawaş yawaş zaten..yorulmuyorum hiç...
kokuşmam işllh
sanada baş başşşşş
cnm üstten üstten yapıyorum yawaş yawaş zaten..yorulmuyorum hiç...
kokuşmam işllh
bişyicik olmaz blım yorma kendını anneciğini kayınvaldeni çağrırısı nyardım ederler sıkma sen canını böle şeylere bebişini düşün mucuks
kızlar bende kaçım herkese iyi akşmlar esen kalın anacım =)
aman canım dikkat et kendine..yavaş yavaş..yalnız diyene bakarmısın,ben 37 haftalık hamileyken sandalye tepesinde kapılarımı silmiştimama sen sakın yapma tabii..ben mecbur kalmıştım..doğumum yaklaştığı için evimin temizlenip yerleşmesi gerekiyordu.annemle kayınvalidem yardım etmedi.temizlikçi falanda alamamıştım mecbur kendim yapmıştım..
bende kaçıyorum kızlarrr.kimsede kalmadı galib:))öptüm hepinizi..iyi haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?