Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yavrulaaaar gelemedim bugün..öğlen eve gittim eşyalar vardı anneme gidecek onları yüklediler gitti,iyi oldu...

yeni ev bulduk bu akşam çok beğendik..çok yeni bir bina olmasada evin içi yenilenmiş..
site sakinleri uyumlu sıcak ..bnm için en önemlisi o zaten mevkisi iyi olsun,iyi insanlar otursun etrafında..
neyse ptesi bankayla konuşucaz ,yeniden eksper felan..Hayırlısı...
herşeyde var bir hayır işte..

böcük bence borcunuzu bitirmeden ev işine girmeyin,zaten banka ev değerinin % 75 ini veriyor..azda olsa biraz nakit gerekiyor..

geçmişin hepsini bitiremedim

öpüyorum sizi....

Son düzenleme:
cemroş geldin mi kısssssssss? hani köpüşünün resimler çabuk kedilerin dahil hepsini istiyoruuuuuuuuum! :84::84::84:

patikçim hayırlı olsun inşallah =) bak herşeyde var bir hayır burası dah aiyi olur inş.

ay hoşgeldin ne iyi ettin bende kimse yok dolanıyordum.
mblue da burda.
birsen resimleri yüklesene çatlıycam meraktan. sen yükle yapamadığını sor ben anlatayım.

ayy malsef işteyız bırsencım bugun buralar boş herkeş kaçak takılıo bugun =( ahh ahh yazık bizeeeeee 15:30 olsada çıksam

ay hoşgeldin ne iyi ettin bende kimse yok dolanıyordum.
mblue da burda.
birsen resimleri yüklesene çatlıycam meraktan. sen yükle yapamadığını sor ben anlatayım.

canım dedim ya bizim pc yok telefonumdan bağalandım tatlım en yakın zamanda halledicem bende kendimi tanıtmak istiyorum sonuçta herkesi gördük hemen hemen zati bi sakıncası yok sizlerin görmenizin tamam tatlım kusura bakma olur mu?

unuttum canım ya kusuruma bakma.
mblue böcük nerde acep gelmedi hiç zilli.

böcük bugun gelmicem demişti ya dun ondan gelmemiştir pzrtesi sorarız cnm
cmrtesi günleri benım pek işim olmuyo boşboş duruom =) keşke eve git deseler bana hemen giderim şimdi

lamecımın verdiği tahınlı kurabıyeden yapcam yarınki pikniğimize

of bende eve gitmek istiyorum sıkıldım. oğlumu özledim. ohhh yarın piknik var demek. biz yine çıkıp dolaşırız. evde birşeyler yapmayalı baya zaman oldu. vaktim yok ki! zaten yapmayım kilo vermem lazım

of bende eve gitmek istiyorum sıkıldım. oğlumu özledim. ohhh yarın piknik var demek. biz yine çıkıp dolaşırız. evde birşeyler yapmayalı baya zaman oldu. vaktim yok ki! zaten yapmayım kilo vermem lazım

eve piknik var =) bide börek yapcam.daha alışverişe gidicem ben burdn çıkıp yufka fln almm lazım bide manttarrr =) türk kahvesi bile götürücem heracım verdi fikri sağolsun. börekle kurabıye yapıcam yeter dıe düşünüom khvltılık onlar getircekmiş . bende az çok bişiyler alırım tabi değişik ne bulursam alcam ay ben bı lsıte yapsam çok ii olcak yoksa marketi sırtlanıp gitçem eve 50dkkam kaldı çıkmak istiom artık

oyyyyyy ne güzel yaaaaa! pikniğin çok güzel geçer inşlallah. daha biz arkadaşlarla kahvaltıya gitcez inşallah. milleti beklersek yandık valla. buranın insanı bir tuhaf kimse totosunu kaldırıp bişeyler yapmıyor.

inşallh cnm ya güzxl geçer tek umudm =) sende ordakkilere totosunu kaldırt ben bunu yapçam sen şunu yap o bunu yapsuın tmmdır =) öle ortklaşa güzel olur cnm inş. senın khlvtıda olur ve güzl geçer =)

iyi tatiller diliyorum ben kaçım artık =) mucukss

yok şekerim burdakiler tembel bişey söyleriz orda kalır. kahvaltıya gitmiyoruz yarın. arkadaşlar gidelim bir pazar dedi hala gidicez. diyorum ya tembeller!!!! sana da mucks

hımmmmmm benim tarifim.....
bayılıyorum bu kurabiyeye enfes birşey,eminim sen de çok lezzetli yapmışsındır,misafirlerin bayılır :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…