yavrulaaaar gelemedim bugün..öğlen eve gittim eşyalar vardı anneme gidecek onları yüklediler gitti,iyi oldu...
yeni ev bulduk bu akşam çok beğendik..çok yeni bir bina olmasada evin içi yenilenmiş..
site sakinleri uyumlu sıcak ..bnm için en önemlisi o zaten mevkisi iyi olsun,iyi insanlar otursun etrafında..
neyse ptesi bankayla konuşucaz ,yeniden eksper felan..Hayırlısı...
herşeyde var bir hayır işte..
böcük bence borcunuzu bitirmeden ev işine girmeyin,zaten banka ev değerinin % 75 ini veriyor..azda olsa biraz nakit gerekiyor..
geçmişin hepsini bitiremedim
öpüyorum sizi....
geldim 4,30 kadar burdayım ana birsen gelmiş!
ay hoşgeldin ne iyi ettin bende kimse yok dolanıyordum.
mblue da burda.
birsen resimleri yüklesene çatlıycam meraktan. sen yükle yapamadığını sor ben anlatayım.
unuttum canım ya kusuruma bakma.
mblue böcük nerde acep gelmedi hiç zilli.
of bende eve gitmek istiyorum sıkıldım. oğlumu özledim. ohhh yarın piknik var demek. biz yine çıkıp dolaşırız. evde birşeyler yapmayalı baya zaman oldu. vaktim yok ki! zaten yapmayım kilo vermem lazım
oyyyyyy ne güzel yaaaaa! pikniğin çok güzel geçer inşlallah. daha biz arkadaşlarla kahvaltıya gitcez inşallah. milleti beklersek yandık valla. buranın insanı bir tuhaf kimse totosunu kaldırıp bişeyler yapmıyor.
inşallh cnm ya güzxl geçer tek umudm =) sende ordakkilere totosunu kaldırt ben bunu yapçam sen şunu yap o bunu yapsuın tmmdır =) öle ortklaşa güzel olur cnm inş. senın khlvtıda olur ve güzl geçer =)
iyi tatiller diliyorum ben kaçım artık =) mucukss
LaMe;19527172[COLOR="red" .!.:tahinli kurabiye (ada kızdan)[/COLOR]
1 su bardağı mısır özü yağı (250 ml.)
1 su bardağı pudra şekeri (110 gr.)
1 su bardağı tahin (250 ml.)
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
4 su bardağı un (125 x 4 gr.)
Yapılışı
Tahin, sıvıyağ, pudraşekeri ve vanilyayı hamur yoğuracağınız kaba alın ve mikserle pürüzsüzleşene kadar çırpın.
Karışıma un ve kabartma tozunu ekleyerek oldukça yumuşak ve gevşek bir hamur yoğurun. (gevşekten kastım, esnek olmayan, elinizle kopardığınızda uzamadan hemen koparılabilen ve oldukça kolay şekillenen bir hamur.Fırınınızı 170 dereceye ayarlayın.
beyaz kalacak şekilde, üzerleri çatlayıp çok hafif pembeleşmeye başlayana kadar pişirin. Yaklaşık 15 dakika ama süreyi kontrol edin mutlaka. Her fırın farklı olabiliyor.
Minik yuvarlak şekil verdiyseniz pişince sıcakken üzerine bolca pudraşekeri serpin.
Kesinlikle tamamen soğumadan tepsiden almayın. Tepsiden alırken küçük bir bıçağın ucuyla kenarlarını kaldırın. Kolayca çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?