Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lamecim.....böcükkkkk
aklımdasınız,ümraniye ataşehir'deyim şu anda.....
kızkardeşime geldik dün akşam...
aradık ne yapıyorsunuz diye,bostancı sahilinde yürüyüş yapıyoruz dediler,dedik biz de geliyoruz :))))
gece de burada kaldık,birazdan çıkacağız,polonezköy'e gidelim keyif yapalım istedik....
herkese keyifli pazarlar diliyorum.....

dip not :
dün gece riskli bir....................
anladınız,hayırlısı diyeyim artık
hiç te istemiyordum ama neyse.......

selam adaer :)
hayırlısı olsunnn.
güzel pazarlar herkese

abimle eşim araba bakmaya gitti. bende evdeyim annesi ile, ablam davet etti oraya çıkacağız birazdan..

kimseler yok tabi ..

semizotu pişirdim yedik pek bi canım istiyormuş..yazayımda hamişlerin canı çeksin , pişirsin sağlıklı sağlıklı yesin :)) ptsinin yemeğini de yapıcam rahat ederim..

çamaşırlarım da yıkandı bitti..2-3 gömlek var kim ütülücek bilmem :)

evi temizle temizle bitmiyor küçük evde rahat ederiz inşallah..büyük ev bizim harcımız değil valla koce temizlik yapmayı sevmiyor benim gücüm yetmiyor hasta halimle..

bimde kampanyada olan vakumlu poşetlerden aldım bir sürü eşyayı topladı ,sağlammış patlama falan olmadı hiç..

dip not :
dün gece riskli bir....................
anladınız,hayırlısı diyeyim artık
hiç te istemiyordum ama neyse.......
Hayırlısı bakalım tatlışım

Oy amanda kıyamam Patiğime :2: Hh o vakumlu poşetlerden bende vardı çeyizde çok iyiler hemde çok büyük iki tanesi
Günaydın şekerler !

günaydın herkeslergüzelliklerr

dün piknikte yanmışım biraz yüüzm ve kollarım acıyor
kurabıyelerden tahınlı olanı yaptım helvam gibim tadı =) teyzoş ve kayınvldem çok beğendi kurabıyelerı tarif bile aldılar = ) ama ben ilkönce fırından çıkınca bi tadına bkım dedım dağılı vrdi. dedim tüh olmadı kurabıyıelerm neseki =) soğunca bişiycik olmadı böreklerimde beğenildi =)

patikçim benımde cnm istiyor akşam eve gidince saltası nı ypıp yicem

bu akşm yemek ypmam nohut var smızotu yprım bide tavukllu salata tmmdır. sona azcık parkta spor etcez kocamla =)

günaydınnnn:))

adacım.... demek bizim taraftaydın.....
veeee dün gecenin riskli kısmını geçtimdee, bu riski olan konu kardeşinin evinde mi gerçekleşti
evt canım.. tarifte yazdım yazaten.. adadan diye:))

mblue.. canım afiyet olsun....

patiğim... canım ellerine sağlıkl seninde....
yaa şu vakumluluları beceremiyorum ben... sürekli havası geri geliyorr... sinir oluyuyorum....

tanemcim... nasılsın tatlım?

günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bakem?

süper bir hafta diliyorum güzel geçsin inşallah ....

tanem mblue lamecim günaydınlarrrrrrr

Son düzenleme:
Lamemmm iyiyiyim hamdolsun tatlış . Birsen ne var ne yok kız ben iyiyim çok şükür .
Blue krem falan sür kız
Halıları yollayacağım bugün öğh oldular iyice .

Lamemmm iyiyiyim hamdolsun tatlış . Birsen ne var ne yok kız ben iyiyim çok şükür .
Blue krem falan sür kız
Halıları yollayacağım bugün öğh oldular iyice .

ne olsun tanemcim hep aynı ev iş farklı bişiy yok sen napıyon tatlım
bende hallıları yıkamaya verdim dün bakalım nasıl gelcekler inş. temiz olur

Son düzenleme:
Aman napiim tatlım evlerdeyim bende hep, rutin oluyor hayat bir yerden sonra :84: İnşallah güzel olur ya seninkilerde adama dedim yeni evliyim taksitler daha yeni bitti iyi yıkayın

Aman napiim tatlım evlerdeyim bende hep, rutin oluyor hayat bir yerden sonra :84: İnşallah güzel olur ya seninkilerde adama dedim yeni evliyim taksitler daha yeni bitti iyi yıkayın

Allah senin iyiliğini versin seninkiler halıda bizimki ney kız güldürdün beniii
gerçi benimde mutfağım büyük iki halı seriyom onlarıda 3 ay önce aldım benimkilerde yeni yanimmmm tanemcim onları yıkatıyom sadece ben öbürleri daha sonra az kirlensinler yeni yıkanmışlarda

günaydın güzel hanımlar..........

nasılsınız bakalım??? geçmişe gidemedim ama (
mide bulantım var sabahtan beri...korktuğum şey başıma gelmez umarım

haftasonu yine sakin sakin geçti...ctesi accık temizlik ve çamaşır yıkadım...
pazarda sabah kursun sınavı vardı bitiren çıksın deyince hoca 2.olarak 40 dkkada çıktım walla...
sonra ablamlarla birlikte karşıya kahvaltıya geçtik..koç çalışanlarının korusu varmış oraya..tesadür ordada şenlikler vardı..biraz eğlendik stres attık...eve döndük...kociş pazara ben ütüye girdim..sonrada hep yatıştık :))) ama bugün hiç gelesimiz yoktu..sitede çimler sulanmışş..mis gibi çimen ve toprak kokusunu alınca nerdeyse eve geri döncektik... böyle işte kızlar....

lamecim misafirlerinle nasıl geçti cnm???
duygu naptı acep ondada 5 aile vardı (ordu)

GEÇMİŞ KISAYMIŞ OKUDUM GELDİM...TEMBEL GARULAR :))

patik hayırlısı olsun yeni bulduğunuz ev cnm...işllh gönlünüze göre olur herşey....

ada çalışman hayırlı olsun..bidahaki ay alırız haberini

Birsen güldürüyom işte ne güzel kız kocişe diyorumki pazartesilere bayılıyorum çabuk kalk Bayılıyorum pzt daha bir mutlu oluyorum küçüklüğümden beri :90:
Balımmm nasılsın hoşgeldin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…