hımmmmmm benim tarifim.....
bayılıyorum bu kurabiyeye enfes birşey,eminim sen de çok lezzetli yapmışsındır,misafirlerin bayılır :))))
Hayırlısı bakalım tatlışımdip not :
dün gece riskli bir....................
anladınız,hayırlısı diyeyim artık
hiç te istemiyordum ama neyse.......
kimseler yok tabi ..
semizotu pişirdim yedik pek bi canım istiyormuş..yazayımda hamişlerin canı çeksin , pişirsin sağlıklı sağlıklı yesin :)) ptsinin yemeğini de yapıcam rahat ederim..
çamaşırlarım da yıkandı bitti..2-3 gömlek var kim ütülücek bilmem :)
evi temizle temizle bitmiyor küçük evde rahat ederiz inşallah..büyük ev bizim harcımız değil valla koce temizlik yapmayı sevmiyor benim gücüm yetmiyor hasta halimle..
bimde kampanyada olan vakumlu poşetlerden aldım bir sürü eşyayı topladı ,sağlammış patlama falan olmadı hiç..
kimseler yok tabi ..
semizotu pişirdim yedik pek bi canım istiyormuş..yazayımda hamişlerin canı çeksin , pişirsin sağlıklı sağlıklı yesin :)) ptsinin yemeğini de yapıcam rahat ederim..
çamaşırlarım da yıkandı bitti..2-3 gömlek var kim ütülücek bilmem :)
evi temizle temizle bitmiyor küçük evde rahat ederiz inşallah..büyük ev bizim harcımız değil valla koce temizlik yapmayı sevmiyor benim gücüm yetmiyor hasta halimle..
bimde kampanyada olan vakumlu poşetlerden aldım bir sürü eşyayı topladı ,sağlammış patlama falan olmadı hiç..
Lamemmm iyiyiyim hamdolsun tatlış . Birsen ne var ne yok kız ben iyiyim çok şükür .
Blue krem falan sür kız
Halıları yollayacağım bugün öğh oldular iyice .
hoşgeldin birsencim:)
Aman napiim tatlım evlerdeyim bende hep, rutin oluyor hayat bir yerden sonra :84: İnşallah güzel olur ya seninkilerde adama dedim yeni evliyim taksitler daha yeni bitti iyi yıkayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?