Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

izin 4 ay olunca insanın gözü korkuyor ama
temmuz gelse de gitsem istanbuldan, burda doğru düzgün arkadaşım ve akrabam yok bir de:26:

4 ay izinmi ne diyorsun kuzummm..allahım ne kadannn güzel bir duygu olsa gerek..senede 1 hafta izni bile kavga dövüş alıyorum yaa

selam kızlar nasılsınız iyi haftalarınız olsun

dün taa istanbulun bi ucuna gittik forum isatnbula kaç ay önce turkuazo için bilet almıştım gidelim dedik ordanda ıkea ya geçtik, bişiler aldık doğru eve ama baya yorulmuşuz

4 ay izinmi ne diyorsun kuzummm..allahım ne kadannn güzel bir duygu olsa gerek..senede 1 hafta izni bile kavga dövüş alıyorum yaa

nasıl yanii
bir haftalık izin için laf mı ediyorlar? ne iş yapıyorsun?
yani ben pk anlamam ama resmi olarak izin hakkınız yok mu :26:

ee öğretmen olunca böyle, tabi meb'e baglı calışanlar yazında calışıyor bir süre
ben bu konuda rahatım ama sıkılırım evde 4 ay

hemde ne laf ediyorlar kuzumm..üstelik patronum çok yakın bir akrabam..baba yarısı derler yaa ondan işte:))

hoşbuldum cnmm ne aldım pek bişi almadık aslında ayaklı abajurlardan aldık, küçük şamdanlardan aldım o kaa daha baktım bişiler yemedi taşımak ordan :))

hmm hayırlı olsun canım....
artık arabayla gittiğinizde alırsınız istediklerinizi...
nasıl, kullanmaya başladı mı eşin?

şekerrr...burun burunaymışız dünnnn...keşke haber verseydin anneme geçtiğimde görüşürdük yaaa

ilk defa o taraflara geldim, doğrusu pekde sevmedim( köprüden geçtik ohh be dedim herkesin yaşadığı yer işte senin içinde oralar güzeldir:)) gerçi metrodan in metrobüse bin pekde biyer gördüğüm söylenemez belkide vardır güzel yerleri:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…