Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melodi iş yerinden aradın mı böcüğü...
ben ismini bi yerde okumuştum,hemen silmişti..ama desem sana özelden kızar belki de :26:
iş yerim hiç müsait değil arayamam ben

Oleyyyyy(kızım böle seviniyo artık öğrenmiş tabi uleee diyo)onun gibin sevindim
patikle ada gelmişşşşşş
hoşgeldiniz kızlarrrrr

adacım
kız sabahın 6 sında napcan kız ne iş gezi falan mı var okulun tatlım arada sırada uğra sende özletme

tatlım....
ders 07:20 de başlıyor.....
araba olduğu zamanlarda 06:40 ta uyanıyorum ama yoksa ve minibüsle gideceksem 06:00 en geç 06:10 da kalkmış oluyorum....
bugün çocukları pikniğe götürdük....çok uzak değil okulun orada
çıkardım ayakkabılarımı,çimenlerde koşturdum çocuklarla......onlar beni gördükçe daha da heveslendiler.....bol bol oyunlar oynadık,diğer öğrt. arkadaşlar da eşlik etti,pek bir keyfini çıkardık,ağaç gölgesinin,çocuk şakırdısının ve dost kahkalarının....

Oleyyyyy(kızım böle seviniyo artık öğrenmiş tabi uleee diyo)onun gibin sevindim
patikle ada gelmişşşşşş
hoşgeldiniz kızlarrrrr
hoşbulduk canım..
yerim kızını ben..uleee demek
CNM hoşgeldin....

adını buldukta nosu varsa at ben arıyım cnmmm

yok ki sizde numara var sandım ben :S melodidemi var numara sadece..
iş yerini bilen yok mu ki acaba..böcük bu yani hiç gelmemezlik yapmaz ki :26:
Allah korusun hayırlı haber alalım inşallah..

cnm sen arıyamam diyince bende var sandım sende....işllh cnm iyi haberler gelir...cuma en son maaşını alamamıştı sanırım..acaba patron vermdi diye sorunmu oldu diycem ama sanmıyorum adam okadan iyi biri anlattığına göre...

melodiiii bana mesaj atsana nosunu cnm...2 garu arıyamadınız sabahtan beri nan kızı....

böcükkkk ne zamandır gelmiyor,hayret valla gelirdi o çünkü...
umarım ters birşeyler yoktur...

Son düzenleme:
hanımlar naptını zbakım amma çok çene çalmışınız gene =) benı bi hıçkırık tuutu hala gidio =)

böcüğün adını bulabildiniz mi ? bulamadınızsa yazım özelden meledicim

anamm hakkatten nuroda yok kaçgundur nerdeki bu hatun numarası olan falan yok mu ya merak ettim onlar pek buraları akstmazlardı .

banyom dedim....
sticker dedim....

cevap vermediniz nan

acaba banyoya yapıştırılanlar özel yapışkanlı falan mı yoksa diğerleri de olurmu ki
bilgisi olan yok mu ?????????????

banyom dedim....
sticker dedim....

cevap vermediniz nan

acaba banyoya yapıştırılanlar özel yapışkanlı falan mı yoksa diğerleri de olurmu ki

TATLIM annem yapıştırmışda banyoya hiç bişe olmadı yaniii

banyom dedim....
sticker dedim....

cevap vermediniz nan

adaaaa...
fikrim olmadığı için bişi yazmadım...ama aldığın yere keşke sorsaydın cnm olurmu banyoda filan diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…