mbluecum noasu varsa onu mesaj at adını bulduk....nuro zaten bayadır gelmiyoki....
banyom dedim....
sticker dedim....
cevap vermediniz nan
acaba banyoya yapıştırılanlar özel yapışkanlı falan mı yoksa diğerleri de olurmu ki
bilgisi olan yok mu ?????????????
banyoma kafesli kuş stickerı yapacağım da,banyo da olur mu buhardan falan etkilenir mi acep :26:
silerken zarar görmezmiki acaba ,bilemedim de..banyoya kafesli kuş deseni uymaz sanki ..bence tabi bu ...
balcıııım doğumgünün mü canım beniiimmm
İyi ki doğmuşsun canım nice güzel senelere inşallah ...
sağol yawruşummmm...işllh hep burda oluruz o güzel senlerde....
dedim ama görmedin sanırım akşam bizim evdeydin...ama ev dubleks gibi bişi yani ev bizimde değil...karışıkk karışıkkk bişiydi...
cnm ben klozet kapana yapıştırmıştım balıklar falan bişiy olmamıştı çamaşur sularıyla yıkadm halde =) ama benımkı poşet gibiydi kağıt gibi olanlar suya dayanmaz tabiki
balım nice mutlu huzurlu yıllara inşallah doğumgunun kultu mutlu hzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum cnm
hayır olsun inşallah canım..
bende rüyamda hamamda gördüm kendimi ,eşimde vardıenteresan..
hayır olsun inşallah.. duan kabul olucak belkide balım ondan gördün ...ev işinde aksilik yok henüz şükür..
melodii böcüğün iş yerini arıcam demişsinya,iş yerinin telefonumu var sende ?
varsa arasana canım..Adını öğrenmişsin sanırım..
yazmışsın canım tamam saol...
ne kız yaa tam dayaklık
kızlar böcüğü iş yerinden bağlattım ama fax çıkıyormuş.
cebini 2 defa bağlattım cevap vermedi.
şimdi yine bağlatıyorum.
bence işi olduğu için bakamıyor. netinde sorun da olabilir.
cebi çaldığına göre bence iyi. içimden bir ses öyle diyor.
ama gelsin nasıl fırça kaycam.
bu arada bağlandım ama açmıyor.
cebi çantasında duruyordu sanırım duymuyor.
hmm denenebilir demek ki..saol canım aklımızda olsun ..
çok çalışıyorum yav kaç gündür yoruldum ben :S
bekliyelim biraz daha olmadı ben fax çekerim
aynı ben, cesaretimi kırayımda gidip bi tartılayım..merak ediyom çok ,şiştim gibi..aynen cnm ya =(=( bende öle yorgunum ki uykum geldi.yorgunum valla dun burdakki ablayla bahçeye domates biber ektik. öle yorucuydu işte akşamda heralar vardı oturduk yiyim içtim vallla D: rht rht kesın kg aldım kafayı yıcemdedim evdeki pasta bitince tekrar diete girim yazık kalmasın
kıslar müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
böcüğe ulaştım sonunda cumartesi günü eşi süpriz yapıp bilet almış. ve annesinin köyüne gitmişler. bahçede keyif yapıyormuş. sesi gayet iyiydi hepinize selamları var. 2 hafta izin almış. net olmadığı için giremiyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?