Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Balım kaymağım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara çoluğunuzla çocuğunuzla seneyede bebişinizle inşallah

geçen hafta atıyodum kocama bişi yapmicam diye evlilik yıldönümünde ama benim içim rahat eder mi
h.sonu biyerlere gitme fikrini erteledik hem eşimin işi hemde seçim tantanası

bizim pazar yıldönümüz ama cmt pasta yapıcam kalpli falan,başka napsam ne alsam diye düşünüyorum fikri olan?

bende rüyamda hastanedeydim, bi oğlumuz varmış 9-10 aylık dr a götürüyoruz hep eşim ilgileniyo ama bende hep diyorum ya size hamile kalmadan önce dr.a gidip muayne olcam tahlil yaptıracam elimde ilk hamilelikden kalan tahliller ultrasonlar öyle geziniyorum hastanede hesapta.heralde totom açık kaldı

ayyyy güzel bir haber ohhhh rahatına baksın böcükkkkk ne güzeldir oralar şimdik adı güzel köyyyyy
saol meloşum

melodıcım vallaha içim rahatladı ayy nasıl sevındım he =) kocacığıda süper süpriz yapmış böcüğümeee =) aama gelınce yedık onu =) habersız haber sız

hanı ben olsam nese ya hasta olmuşumdur yada iş çoktur yada yorgunumdur ama böcük bu yanı =) en azından gund ebır bıle olsa uraması lazım = )

melodi ,tekrar emeğine sağlık canım..

organik seninde rüyan hayır olsun...

ben çok sık rüya görürüm sizlerinde öyle mi..1 gün görmesem olmuyor yani..
kafam yoğun uyanıyorum hep..
eşimde hiç görmez.. özeniyorum bazen..şöle dinlene dinlene uyusam diyom..

eşim 1 kere gördü onuda anlattı,baktık evlilikle ilgili..yeni tanışmıştık

Ya kızlar ne düşündüm bir an sonuçta sanal falan ama birbirimizi merak etmemiz telaşlanmamız ne kadar güzel asıl dostluk bu olsa gerek ne kadar görüşemesekde biz dost oluyoruz bi nevi dimi arkadaşlarrrr
inşallah birgün görüşürüz aslında hepimiz burda ortak bir yerde toplantığımıza ve fikir alışverişi yaptığımıza göre anlaşabiliyoruz ve birbirimizi anlayabiliyoruz gerçek dostluk budur işte iyi ve kötü zamanda bişeler paylaşmak dert etmek ve yeri gelince yargılamak

amin cnm sağol ben her gece görürüm bide uyanır uyur devamınıda görürüm bazen dizi gibi

sağol şekerparem benim....rüyan hayıra çıksın işllh..erken bi bebiş haberimi ne alıcaz artık...
kocenlede uzuunnnn yıllar dilerim cnm........

sağol cnm teşekkürler, yok kız bişey kırmızılar geçen hafta geldi ama sökülene kadar anamıda ağlattı bakalım kısmet artık temmuzdan sonra:))

akşama ne yemeğiniz var bende yeşil mercimek yapacam ısladım akşam, şehriye çorbam bide bulgur pilavım var gerçi hamilede var burda ama onunda iyi beslenmesi lazım:))akşamda pazar gidimde sebze meyva alayım

akşama ne yemeğiniz var bende yeşil mercimek yapacam ısladım akşam, şehriye çorbam bide bulgur pilavım var gerçi hamilede var burda ama onunda iyi beslenmesi lazım:))akşamda pazar gidimde sebze meyva alayım

BENİM İÇİN SAKINca yok cnm söyleyin daha iyi iştahım açılıyo :))

merhaba arkadaşlar
ben sitede yeniyim nereye ne yazılacağı hakkında hiçbir bilgim yok. eğer doğru yerdeysem size sorum olacak.
5 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. eşimle 11 yıldır tanışıyoruz ama bir sorunum var.
romantizm istiyorum, benimki de klasik erkek modelinde işte anlatmama gerek yok ama son zamanlarda özellikle çok bunalımdayım. romantizim istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum (illa cinsellikten bahsetmiyorum).
evlenmeden önceki yıllarımızı çok özledim. bana fikir verebilecek olan varmı?

selam kızlarrrr
uğur böcüğü arkadaşımızı merak ettik haberiniz varmı böcükten?

olmazmııı....
bizde çok merak ettik ama hatun anasının köyünde sefa sürüyormuş:)))

sağolsun melodi uzun çabalar sonucu ulaştı ve öğrendik ki, eşi süpriz yapmış, bilet almış köye.... 2 hafta kalcakmış sanırım..

Son düzenleme:

teşekkürler lamecim
bizde çokkkkkkkkkkkkkkkkk merak ettik böcüyü,dediğin gibi meğer hanfendü sefa sürüyormuş
hemennn arkadaşlara söyliyim merak etmesinler.
görüşmek üzere:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…