Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yenı gelen hanımlar hoşgeldiniz=)

anam bendne haber siz kim doğuruo durun ya hava sıcak eccük serinlemeye yakın doğurursunuz çocuk isilikmmi olsun =)

şaka bi yanada rabbim hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etisn kızlar size =)

ne zaman doğuruyon ladyyyyy az vakit kaldı demi heyecam var mı

temmuzda canım olmazmı heyecan hat safada her gün rüyamda neler neler görüom

Birsen naber kız ?
Layd hayırlısıyla az kalmış

evet canım inşallah az kaldı seninde 11 haftalık he taze anne

amin canım

lamecım valla nispet gibi oldu =) ama senın adınada sevındım bende sabah kalktım ütülerimi yaptım =) sdece temizlik olayım kaldı onuda başarcam sona gelsin gezmeler =) kocişimi kapıp çıkçam çamlıcalara =) bu akşam kavitasyona gidicem yarın teyzemdeyim =) cuma mubarke gun cmrtesi pazr tatil =) temizlik sıkıştırcak yer yokya göruomusun =)

Piknik vakkası Blue iyileştin mi kız ?

tanecım cnm benım sağol =) daha iyiyimde burnum kıpkırmızı kaldı =)

Sağ ol Laydcim .
Onla geçmiş olsun Blue :)
Birsen yat yat nereye kadar hem iş aramaya kalktım bir ara nişanlıyken adam gibi iş yok anca kpssyle onuda totom yemiyo Hem şükür ki ne güzel bir işin var işe ihtiyacı olupta bulamayan o kadar çok tanıdığım varki

Son düzenleme:
balllll neden gelmedi acep yaaaa alıştık ona

birsencım bu sabh uramadı dimi bal hiç o sahları urardı inş. gelir öğlen olmadan merak ettim şimdi . doktora bugun gitmicekti dimi ? aklımda öle kalmış ama bilmiorum dorumu hatırlıom

günaydın kızlar.........
sizi bırakırmıyım hiççç

ada....... o stickerı yapma cnm..bencede olmas banyoya...beyaz mobilya ve beyaz duvarda ne hoş durur o sticker ya...

lameeee.......işler bitmiş artık yardıma gelirsin banada...aldı başını gidiyo ev

mbluee...tembel garu..ev nolcek senin bilmem

layddd az kalmış doğuma heyecan basmıştır seni...Allah kolay doğum nasip etsin...

diğer kızlara selam olsunn....

günaydın kıslaaaaar!
nasılsınız. ben uykusuzum. sabah 4,30 dan beri ayaktayım.

birsencim sende mi milkalığa başladın????

Diğer kızlardan a...selam :)
günaydın kıslaaaaar!
nasılsınız. ben uykusuzum. sabah 4,30 dan beri ayaktayım.

birsencim sende mi milkalığa başladın????
Günaydın

hoşbulduk birsen...hayrola ne milkası???

püsküllü mısır naber???

melodi saaaadaaa günaydınnn

merhaba kızlar :) benim hem işim hem eşim hem okulum hem kursum var :))

kendimi zorluyorum cünkü hepsini yapabiliyormusum aslında sadece yapmak istemiyormusum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…