sultanım biriciğim maşallah sanada =) hurremı bnecede sollar =) hurrem azıcık şişko oldu gittikçede şişiyo hatun
balcım henüz haber yok canım, eksperin raporu sunmasını bekliyoruz bankadan bakalım ne kadar kredi çıakcağına bağlı..akşam evin projesini çizdik ,sığamadık bir türlü ..tabi büyük evden çıkınca zor..
salon koltukları yenilenicek felan..canım sıkıldı biraz...olursa eğer baktık rahat edemedik borcu bitince başka yere çıkarız..kısmet..bütçeye göre olunca tabi böyle oluyor...
balcım henüz haber yok canım, eksperin raporu sunmasını bekliyoruz bankadan bakalım ne kadar kredi çıakcağına bağlı..akşam evin projesini çizdik ,sığamadık bir türlü ..tabi büyük evden çıkınca zor..
Salon koltukları yenilenicek felan..canım sıkıldı biraz...olursa eğer baktık rahat edemedik borcu bitince başka yere çıkarız..kısmet..bütçeye göre olunca tabi böyle oluyor...
Aynen yakışıyor .her gören kilo almışsın ama yakışmış dio çok canım sıkılıyo kızlar çok ciddiyim.işyerine düzenli yemek geldikten sonra aldım ekmek falanda yemiyorum hiç
Tatlım sen ev alıyorsun sanırım çok sevindim Allahım bir an önce prosedürlerin bitmesini parayı teslim edip evine geçmeyi nasip etsin :))) Olsun kız zamanla başka yere geçersin senin evin olsun yeterki .balcım henüz haber yok canım, eksperin raporu sunmasını bekliyoruz bankadan bakalım ne kadar kredi çıakcağına bağlı..akşam evin projesini çizdik ,sığamadık bir türlü ..tabi büyük evden çıkınca zor..
salon koltukları yenilenicek felan..canım sıkıldı biraz...olursa eğer baktık rahat edemedik borcu bitince başka yere çıkarız..kısmet..bütçeye göre olunca tabi böyle oluyor...
Kol yahut kalçadan iğne vurulduğunu görmek hastalıktan kurtulmaya, üzüntü ve kederin geçmesine, omuzdan iğne vurulmak borç ve geçim yükünün hafifilemesine, İğneci görmek nikah memuruna, insanı bir sıkıntıdan kurtaran hayırsever ve iyi kimseye delalet edeer.
BALL
=) ayy yanlış hatırlamışım acaba kım gidiodu ya =)
hayırıdr inş. balım ruyan
bencede bırakma balımm =) sen ne zaman gidiceksin kontrole =)
bu arada =) annemle pazar gunu camlları perdeleri hallletçez =) evide süpürürüz artık =)
her gören kilo almışsın ama yakışmış dio çok canım sıkılıyo kızlar çok ciddiyim.işyerine düzenli yemek geldikten sonra aldım ekmek falanda yemiyorum hiç
inşallah talım inşallah .AYYY sağol cnm yaaa...işllh şu doktordan güzel haberle dönerim ve borcumuzun sıkıntısı var üstümde onuda atarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?