Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

2-3 kilo aldım ben yaa 56-57 oldum çok tombik duruyomuyum kızlarr:2:yüzüm baya genişledi

sultanım biriciğim maşallah sanada =) hurremı bnecede sollar =) hurrem azıcık şişko oldu gittikçede şişiyo hatun

Alemsin Brck hh koptum
Bu kilolu halin mi şimdi sakın zayıflama çok güzelsin, tatlısın maşallah

her gören kilo almışsın ama yakışmış dio çok canım sıkılıyo kızlar çok ciddiyim.işyerine düzenli yemek geldikten sonra aldım ekmek falanda yemiyorum hiç

balcım henüz haber yok canım, eksperin raporu sunmasını bekliyoruz bankadan bakalım ne kadar kredi çıakcağına bağlı..akşam evin projesini çizdik ,sığamadık bir türlü ..tabi büyük evden çıkınca zor..

salon koltukları yenilenicek felan..canım sıkıldı biraz...olursa eğer baktık rahat edemedik borcu bitince başka yere çıkarız..kısmet..bütçeye göre olunca tabi böyle oluyor...

patikim sıkma canını inşallah hayırlısı olur.

patikçim hayırlısı olsun inş cnm.kaç m2 evin sıfırmı eğer yazdıysanda ben atladım yada okumadım özür dilerim:78:

patikçim olsun kız kendi evin olsunda varsın küçük olsun bunada şükür allah verir bi kolaylığını tatlım sıkma canını

Son düzenleme:
her gören kilo almışsın ama yakışmış dio çok canım sıkılıyo kızlar çok ciddiyim.işyerine düzenli yemek geldikten sonra aldım ekmek falanda yemiyorum hiç
Aynen yakışıyor .
Tatlım sen ev alıyorsun sanırım çok sevindim Allahım bir an önce prosedürlerin bitmesini parayı teslim edip evine geçmeyi nasip etsin :))) Olsun kız zamanla başka yere geçersin senin evin olsun yeterki .

patikçim napıcaksın büyük evi boşversene büyük evin büyük derdi var ben bıktım artık temizlemeye o pislenmeye bıkmadıileride satıp daha küçük bi eve geçmek bile istiyorum ama salonu kocaman olsun bi yatak odası bi çocuk odası tamam.mutfağada masa sığarsa en güzeli

AYYY sağol cnm yaaa...işllh şu doktordan güzel haberle dönerim ve borcumuzun sıkıntısı var üstümde onuda atarım...

hayırdır işllh cnm...ctesi gidicemm nasipse...ohh banada gelin sonra :))

cnm hayırlısı olsun en başta...daha yaşınız genç hele bi buraya yerleşin nasipse gönlünüze göre bi yere ilerde çıkarsınız cnm...yeterki sağlık olsun gerisi boşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…