birsen dediklerine katılıyorum. Birbirimizi görmesekte burada güzel paylaşımlarda bulunuyoruz. Derdimiz olunca anlatıp sevincimizi paylaşıyoruz.
Sen bu arada hala resim koycen.
merhaba kızlarr
kızlar ben çıkıyorum... Iyi akşamlar hepiciğinizee....
benım yimek olaraktan
nohut var
pilav
ızgara tavuk
bunlar var ama benım canım hiç bişiy istemıy belki tvıklı bi salata yaparım sadecene =(
kocişim bugun arkadşlarıyla mangal yakcak. tekim yemekte diorum bi temizlik yapım kıyısından bucusundanevim çok pis hiç halimde yok ama napim mecburen en azından süpürmeye gayret etçem bide banyoyu temızlemem şart =( off çok halsizimmmmm
balım mıdneın ii olmasına sevındım cnm aman dikkat et kendine.uykun gelıomu cnm arkdşımda 5 hftalık jhamiş sürekli uyku modunda dolanıo =)
merhaba kızlarr
kızlar ben çıkıyorum... iyi akşamlar hepiciğinizee....
Kızlarrr bende kaçar herkese iyi akşamlar
Yarın görüşmek dileğiyle tatlışlar
hatunlar iyi akşmlar
balım bencede erken yatıp dinlenmen en güzeli.bende iki arada bi derede kaldım eve gidince yatıp dinlenmek ve temizlik yapmak arasında gidip gidip geliyorum =)
mblue kesin yatarsın bazen banada öyle oluyor
bal geldim kı vurma
mblue kesin yatarsın bazen banada öyle oluyor
bal geldim kı vurma
hepinize iyi akşamlar.
cici bakın kendinize.
silerken zarar görmezmiki acaba ,bilemedim de..banyoya kafesli kuş deseni uymaz sanki ..bence tabi bu ...
topkapı resimlerimi ekledim albüme
işte ben de bu yüzden sormuştum :26:
bilemedim ki şimdi......ben temizliği için düşünmüştüm bak öyle deyince modelde de kararsız kaldım...
neyseki henüz yapmamıştım....
benim banyomdada var canım ama h içbirşey olmadı..aylardır sapasağlamlar..çamaşır suyu kullandığım halde üstelik.ama kumaş gibi olanlardan değil,yapışkanlı etiket tarzı olanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?