Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benım yimek olaraktan

nohut var
pilav
ızgara tavuk
bunlar var ama benım canım hiç bişiy istemıy belki tvıklı bi salata yaparım sadecene =(

kocişim bugun arkadşlarıyla mangal yakcak. tekim yemekte diorum bi temizlik yapım kıyısından bucusundan evim çok pis hiç halimde yok ama napim mecburen en azından süpürmeye gayret etçem bide banyoyu temızlemem şart =( off çok halsizimmmmm

balım mıdneın ii olmasına sevındım cnm aman dikkat et kendine.uykun gelıomu cnm arkdşımda 5 hftalık jhamiş sürekli uyku modunda dolanıo =)

birsen dediklerine katılıyorum. birbirimizi görmesekte burada güzel paylaşımlarda bulunuyoruz. derdimiz olunca anlatıp sevincimizi paylaşıyoruz.
sen bu arada hala resim koycen.

birsen dediklerine katılıyorum. Birbirimizi görmesekte burada güzel paylaşımlarda bulunuyoruz. Derdimiz olunca anlatıp sevincimizi paylaşıyoruz.
Sen bu arada hala resim koycen.

canım napim ya pc yok olsa resim koymem mi
burdanda yapamıom anladın tatlım

geldim cnm iş güç işte girdim bi arada yazamadım.
gözünüz aydın haber almışsınız
nasıl gidiyor bakalım

Kızlarrr bende kaçar herkese iyi akşamlar
Yarın görüşmek dileğiyle tatlışlar

çok şükür böcükten haber almışsınız..ohhh anacığının yanında keyfine baksın 2 hafta:))

sağol cnm...yok çok şükür uyku modumda yok...aman olmasında uyuşukluğu sevmiyorum..hem işyerinde zor olur...akşam erkenden yatıyorum ondan sanırım...

merhaba kızlarr
sen nerelerde geziyon

kızlar ben çıkıyorum... iyi akşamlar hepiciğinizee....

sanada cnmmmm iii akşamlarr

Kızlarrr bende kaçar herkese iyi akşamlar
Yarın görüşmek dileğiyle tatlışlar

ii akşamlar.....

hatunlar iyi akşmlar

balım bencede erken yatıp dinlenmen en güzeli.bende iki arada bi derede kaldım eve gidince yatıp dinlenmek ve temizlik yapmak arasında gidip gidip geliyorum =)

hatunlar iyi akşmlar

balım bencede erken yatıp dinlenmen en güzeli.bende iki arada bi derede kaldım eve gidince yatıp dinlenmek ve temizlik yapmak arasında gidip gidip geliyorum =)

boşverrr yat gitsin...aç tv yide ohhhh

mblue kesin yatarsın bazen banada öyle oluyor
bal geldim kı vurma

hee saate bakkkk...gece vardiysanımı geldin

silerken zarar görmezmiki acaba ,bilemedim de..banyoya kafesli kuş deseni uymaz sanki ..bence tabi bu ...

işte ben de bu yüzden sormuştum :26:
bilemedim ki şimdi......ben temizliği için düşünmüştüm bak öyle deyince modelde de kararsız kaldım...
neyseki henüz yapmamıştım....

işte ben de bu yüzden sormuştum :26:
bilemedim ki şimdi......ben temizliği için düşünmüştüm bak öyle deyince modelde de kararsız kaldım...
neyseki henüz yapmamıştım....

benim banyomdada var canım ama h içbirşey olmadı..aylardır sapasağlamlar..çamaşır suyu kullandığım halde üstelik.ama kumaş gibi olanlardan değil,yapışkanlı etiket tarzı olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…