Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hmm tamam canım anladım..neyse rahatladım :))

sen sakla hamiş kıyafetlerini bana kargolarsın

:))
tamm cnm..ama benim normal kıyafetlerim bile sana hamişken rahat olur hiç sıkma canını :))

kargo dedinde aklıma bak ne geldi...anneme gidince hep alıcam alıcam unutuyorum...

hamile pantolonları rahat oluyor tabi insan ilk giyince bu nasıl bşey diyorsun:)) doğumdan sonra şişlik olduğu için gene bu pantolonlar lazım oluyor ben ilk normal kıyafetimi giyince çok sevinmiştim çünkü ne giysem üzerime olmuyodu::))))

melodicim.....sonuna kadar okudum yazdıklarını da....kızların da söylediği gibi tuhaf geldi ama yapılabilecek bir şey yok sanırım....
benim de annem çok inattır,bir kinlenirse kolay kolay affetmez,eşimin ailesinden nefret ediyor ancak bize hiç yansıtmadı bunu,babam zaten pamuk şekeri gibidir....
sanırım eşimi sevdikleri için,kimbilir onu sevmeseler annem nasıl olurdu...
ama insan evladı için bazı şeyleri görmezden gelir,unutur diye düşünüyorum....
biz de tam tersi durumu eşimin ailesi yapıyor...
benimkiler kıymama kadar getirirlerken o taraf bu 1 yıl içinde daha 1 kilo domates alıp gelmiş değiller....

sen en iyisi oradan gitmekle olaya giriş yap,belki annen onun için orada kaldığını bu sıkıntılara katlandığını hatırlar....

bugün doğum günüm....sabah kızkardeşim aradı bir planımız olup olmadığını sordu,ben de eşimin akşam işe gideceğini bir plan yapmadığımızı söyledim....Karşıdan kızkardeşim ve eşi de geleceklermiş hep birlikte birşeyler yapalım dedi olur dedim....

kocem de buzdolabının üzerine Aşk kokan bir not yazmış....Beni en geç 15:30 da uyandır demiş sonuna da....uyandıracağım bakalım....

Doğumgünü kızıda olsam...iş güç bana bakıyor,çamaşırı attım mak. renklileri toplayıp çıkanları asacağım birazdan,taze fasulye koydum ocağa o pişsin bari sevgilim uyanana kadar.....

haydin öpüyorum hepiciğinizi....

Bende eski kiloma dönsem çok sevinecem önceden 36-38 beden giyerdim şimdi hamile elbiseleri pahalı oluyor sonrada nasılsa giyemeyecem diye normal beğendiğim elbiselerin falan xl alıyorum yapışıyor üzerime çok acıı

ada nice güzel yıllara sevdiklerinle...

kelebooş nerelerdesin ,özledik..kulağını çınlattım bugün :))
nasıl gidiyor yeni işin ?

yerim ben senide göbüşünüdeeee çıktımı göbeğin

kız ben acayip bi göbek oldu gaz mı bebeik mi bilmiyom

YOK BE YAWYUM GÖBÜŞE ERKEN DAHA...seninki bebe omasınnnn??

ee anlat nası gidiyo bakalım...kulakların çınladımı??dizi taktikleri patik verenlerden bahsediyodu..sizin hacivatla karagöz gelmiş aklına

ada nice güzel yıllara sevdiklerinle...

kelebooş nerelerdesin ,özledik..kulağını çınlattım bugün :))
nasıl gidiyor yeni işin ?

kıyamam sana ben ne kadar özledim sizleri bi bilseniz
pc de net yok iş yoğunluğundanda öylemiyom bide dicek adam net meraklısı diye şu sıralar bekliyom en kısa zamanda aranıza gelicem

herşey yolunda mutlu , huzurluyumm

kocacım evimize taşınma yıldönümüzüde
pasta alıp üstüne evimizde 1. yılımız yazdırmışş komikti
sen naptın ev olayını

YOK BE YAWYUM GÖBÜŞE ERKEN DAHA...seninki bebe omasınnnn??

ee anlat nası gidiyo bakalım...kulakların çınladımı??dizi taktikleri patik verenlerden bahsediyodu..sizin hacivatla karagöz gelmiş aklına

sırf hacibvatla karagözü düzgün yapamıyoz diye yatağın yönünü değiştirdik kızz

bebek içinde ağzın mal yesin dualarınızı eksik etmeyin benden

ev işi yolunda ilerliyor,ev sahibi ilgeniyor saolsun..
ptesi sonuç alıcaz kısmetse ,sonra tapu işleri ..

çok sevindim işinin iyi gitmesine...

sırf onun için mi

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim yorumlarınız bana morakl oluyor en güzel destek bu bence.
annemle defalarca konuştum eşimi yalnış anladığını söyledim. onu anlatmaya çalıştım ama nuh diyor peygamber demiyor. sabit fikir edinmiş kendine.
bana neler diyor bir anlatsam dudaklarınız uçuklar.
şöyle özetliyim eşim beni parmağına dolamış istediği gibi oynatıyor. ev kirasını ben ödüyorum. ikramiyelerim borca gidiyor. alyansımı yüzüğümü bileziğimi sattık. beni parasal yönden kullanıyor.
benim bunu anlamamam için salak olmam lazım ama benim için yaptıklarına inanmaz zaten.
anneme eşimin burada iş durumunun iyi olmadığını söyledim ki zaten biliyor. orada nasıl bir yerde çalıştığını biliyor. imkanımız olsa istanbul a gideriz diyorum gidin diyor sadece.
şu var eşim istanbul da çalışırken birikim yapamamış. bazı nedenler ve ailesine yardım etmek zorunda kalmış. anneme göre ailesi oğlunun parasını yemiş.
bende öyle düşünüyordum ama insanların durumlarını yaşadıklarını bilemeyiz ki. bu nedenle evlenincede onlara para gönderirir diye düşündü. (ist. çalışsaydı)
yani burada olmak boşuna geçen 8 yıl, zaman kaybı ve sigortanın kaybı.
bu saatten sonra oraya gelmek çok zor. dedim ya kaderimiz bu ne kadar çabaladıysak olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…