emekli evet kim yiyecek parasını ben tabikiii ben tabikiiii.Işin şakasıda istrer inan istrer inanma brck bir kuruş bile almak istemiyorum parasından.ama o eşime verir kredi kartı ödemesine yardım eder.haftalık pazar alışverişi yapmamız için verir genelde.ama diğer oğullarının çocuklarınada harçlık verir çok uzatır.o konuda kayganam bir numaradır valla.hep derim ben babaanem olsun anneannem olsun böyle bişey görmedim.torunları ondan daha iyi bilirler maaş gününü.
nevgülüm beklenti demeyeyimde çevremde insanlar torunlarına çocuklarına bişeyler yapıp anlatınca benim içim bir garip oluyor. Apartmanda yan komşum var yaşlı teyze. Gelinine torununa yaptığını anlatır bazen, içim buruk olur. Insanın yakınları ailesi bişeyler alınca insanın hoşuna gidiyor. çevrende hep bunları duyuyorum sonra sana soruyorlar kem küm ediyorsun.
Biricik hepsinin durumu gayet iyi isteseler yaparlar. özelliklede babası. Içmeye gelince para buluyor torununa gelince yok. 10 yıl oldu tanıyalı hep aynı durumum yok der. Ama evde golden köpeği ve kedisi var. Hayvanları bile daha değerli.
Bakalım gidince neler olacak göreceğiz.
iyi bari eğer ben bakıyom diğerleri yiyo deseydin tokat geliyodu
:90::90:
ayy kızlar sizin şu kuzucuklarınıza bayılıomyaw =) biri sofraya çıkar bırıde alcam dıe uraşır ay yerım onları ben ya maşallah bareke allah.
ayşu hamişlerde hayırlısyla sağlıkla sıhhatle kzuucklarını alsalar kucaklarınada topiğimizi az daha şenlense =)
rbbbımm hepimizin yuzunu guldursun herkesın gönlüne göre versşn inş.
ayy kızlar sizin şu kuzucuklarınıza bayılıomyaw =) biri sofraya çıkar bırıde alcam dıe uraşır ay yerım onları ben ya maşallah bareke allah.
Ayşu hamişlerde hayırlısyla sağlıkla sıhhatle kzuucklarını alsalar kucaklarınada topiğimizi az daha şenlense =)
rbbbımm hepimizin yuzunu guldursun herkesın gönlüne göre versşn inş.
aminnnnnnnnnnnnnnnn....
Bu ayın hamişleri bakalım kim yada kimler olcek???? Ay sonuna doğru belli olur sanırım...
olur walla neden olmasın :))ben tabikiiiii ben tabiiiiikiiii
ben tabikiiiii ben tabiiiiikiiii
Bal umarım ben olurum cnm.
nevgül sen dur bi bee
anaaaaa gördüm gördüm nurdan gelmişşşşş
nerden yakaladın cadı
şimdi kapatıcaktım bi bakim dedim herkesin keyfi yerindemi die
yakalandım
nasılsın şeker?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?