Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patiğim burda adamlar 3,5 4 milyar maaş alan var.genede bana paran var derler hep hep yok die ağlıyolar hep yalan dolan
bende çok şükür geçiniyorum yetiyo param diyorum onlara.Kocan patron diolarkendi kendine patron işte kocam işi doğru düzgün olmadıktan sonra nolcak patron ama bişi göremiyoruzki Gerçektende maaşım yetiyo şükür.Tek maaşla ev geçindiriyorum ben anasını satım ama maaşım şükür bana göre iyi yani.Allah PATRONLARIMDANbin kere razı olsun

iyi bari eğer ben bakıyom diğerleri yiyo deseydin tokat geliyodu
:90::90:

valla melodi içen bir adamın parası oğluma geçsin zaten istemem.öyle bir insan oğlumdan uzak olsun zaten.NE ŞAMIN ŞEKERİ NE ARABIN YÜZÜ.

Son düzenleme:
ayy kızlar sizin şu kuzucuklarınıza bayılıomyaw =) biri sofraya çıkar bırıde alcam dıe uraşır ay yerım onları ben ya maşallah bareke allah.

ayşu hamişlerde hayırlısyla sağlıkla sıhhatle kzuucklarını alsalar kucaklarınada topiğimizi az daha şenlense =)

rbbbımm hepimizin yuzunu guldursun herkesın gönlüne göre versşn inş.

iyi bari eğer ben bakıyom diğerleri yiyo deseydin tokat geliyodu
:90::90:

valla yeselerde hiiiçç umrumda değil.emeğimi yemeği tercih ederim.ben onu parası için bakmıyorum.ammaa işi inada bindirirlerse ozaman alın bakın parasınıda yiyin derim yani.şuan öyle inatlık bir durum yok.

aminnnnnnnnnnnnnnnn....

bu ayın hamişleri bakalım kim yada kimler olcek???? ay sonuna doğru belli olur sanırım...

aminn canım benim.rabbim isteyen herkesin yuvasınıda bebişle şenletsin.

melodi ben zor durumdayken hep şükrettim ama olduğum yerde kalmadım...

şükrettim sağlığım yerindeydi,
şükrettim aç değildim..

Rabbim zor durumdaki halime şükrettiğim için belkide şimdi en iyi dönemlerimdeyim ,ailem de öyle..

biricik ne mutlu sana gurur duyun kendinizle cnm eşin işinde çabalıyor ev borcunuzu ödüyor,sen geçindiriyorsun...Allah emeklerinizi görüyordur ,çabanızı merak etme...Bir gün gelecek sefasını sürersiniz cnm..

herkeşler çocuk mu istiii ya
ben en son bal ı biliom başka bebek bekleyen bebek isteyen varmı kızlar?????????
herkesin annelik duyguları tavan yapmış la noliiiiii

Amin patiğim buna inanıyorum her cefanın bi sefası vardır.Allah büyük borçlarımızı ödemeyi nasip etsin inşallah canım.Ufak borçlar her zaman oluyor eksik hiç bir zaman bitmiyor.Genciz şükür çalışıyoruz.Eşim ezilmiyomudur üzülmüyomudur üzülüyodur ama eşime hiç bir zaman hissettirmiyorum.Çok şükür şanslıyım ailem yanımda sağlıkları yerinde eşimin aileside iyi insanlar şanslı olduğumu dşünüyorum.Maddiyat gelir geçer.Eşimin durumu evlenmeden 2-3 sene önce çok iyiymiş ama bu hale gelmiş.Ne olacağımız belli değil.Yanımda olsun yeter.Ben hep öyle teselli ediyorum onu.Ben senin her koşulda yanındayım.Zor günde iyi günde diye söz verdik.Şimdi zor günlerdeyiz yanındaym.İyi günümüzdede hep böyle olacak inşallah.Allah ne onu ne beni şaşırtmasın hiç bi zaman hep böyle güzel gitsin inşallah..Hepimizin...Allah sanada ev borcunu hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
biricik çok güldüm sen dur bi bee lafına
bnm hakkımı sana verdim gitti

birde biricik ne dicem sana sen temizleyici olarak aspirin die bi malzemeden bahsediyordun ben onu buldum markette aldım ama ne için önermiştin sen unuttum nereyi temizliyim şimdi ben onla..üzerinde her moka kullanılır yazsalar iyimiş şuraya buraya her yeri yazıyor ...nereyi temziliyon sen onla ?

nurdaan hoşgeldin cnm..işin gücün nasıl gidiyor,açıldı mı işler ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…