- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
takmayın kafanıza sıkman canınızı
sıze yapılanı yapın karşınızdakıne
cocuğunuz eşiniz yanınızdamı ohh en büyük hedye
:98:
melodi nevgül üzülmeyin ve takmayın kızlar...zorla zaten olmaz bu işler gönülsen olunca anlamı oluyo...
Büdüşlerinize sağlık versin rabbim...gerisi hikayee....
Senin kaynanadan ne haber böcük??
tmm len zırlama gt tatıl yap
ev sızın mı bu arada kirada ısenız ona göre gtmen dıycemdesırf sızı düşünym bılesınız
Allah sağ elı sol ele muhtaç etmesın
ahh melodımm ahh öle sıkıntıı çokk malsef şnsanlar öle düşünmüyo cnmm.Rabbım bebeğine huzur versın bahtını açık etsin inşallah rabbımdarda koymasın kımseyiii aminnnnnnneşim dedi ki cuma vaazında dinlemiş. anne ve babanın görevi çocukları evlenince bitmiyor. sadece çocuklarına değil torunlarına da yardım etmesi gerekiyor. görev ancak mezara girince bitiyor. annelik babalık ancak böyle oluyor.
hadi yine benim annemde onun anneside az çok yaptı yapmadı değil. ama eşimin babası torunu 7 aylık oldu 1 kere görmeye gelmedi. ne bir hediye takı aldı ne bir kutu mama. şimdi biz gidicez ya ayağına gelecek torunu oh ne rahat. bende görsün istemiyorum. param yok diyormuş ama zıkkımlanmaya parası oluyor.
abimde aynı 7 ayda 2 kere gördü yeğenini ve bir iğne dahi almadı. ama ben en sıkıntılı dönemimizde yeğenim sünnet oluyor diye eşimle takı taktık. hemde gidip kredi kartından aldık. ama noldu dayısı yeğenine hiçbirşey yapmadı.
en büyük tesellim bu zaten.
kıs böcük speedy ne zaman evleniyordu? bugun zilli zuzu ve cemroş da yok!
nasıl bi kardeşlik bu ya kızlar gerçekten çok şaşırdım.şimdi herşey maddiyat diil diceksiniz ama bu çok farklı bir olay.ben durumumdan ötürü abimin kızına çeyrek takabildim üzüntüden kendimi yedim.sürekli bez falan alıyorum telafi etmeye çalışıyorum durumum olursa doğum gününde daha güzel bişi yapmayı düşünüyorum.annemde babamda alır sürekli mamasını bezini herşeyini.kendi ailesi yapamıyo zaten durumları yok.ama biz herşeyi yapmaya çalışıyoruz
benim onlardan öyle bir beklentim olmadığı için onlara kırgın bile değilim.sadece melodi öyle deyince hani sorun etme manasında anlattım.sağlıkları olsun yeter bana.benim oğlumu rızkını rabbim heryerden gönderir.
nasıl bi kardeşlik bu ya kızlar gerçekten çok şaşırdım.şimdi herşey maddiyat diil diceksiniz ama bu çok farklı bir olay.Ben durumumdan ötürü abimin kızına çeyrek takabildim üzüntüden kendimi yedim.sürekli bez falan alıyorum telafi etmeye çalışıyorum durumum olursa doğum gününde daha güzel bişi yapmayı düşünüyorum.annemde babamda alır sürekli mamasını bezini herşeyini.kendi ailesi yapamıyo zaten durumları yok.ama biz herşeyi yapmaya çalışıyoruz
benim kuzucukta masada oturunca hemen tabak bardak ne varsa uzanıyor almak için. hemen çekiyorum. mesela çay içerken bana bakıyor bana da ver der gibi. veriyorum azıcık içiyor. sonra teşekkür için öpüyor.
çok komik halleri nevgül. sabah babası kahvaltısını yediriyordu. beni bir gülme krizi tuttu. tam çay içerken püskürdüm. eşim duş almış oldu.
Kızlar akşam büdüşümdeki gayreti görseniz.biz yer sofrasında yemek yeriz.sofranın üstündeki tabakları bardakları almak için yapmadığı şey kalmadı.o elini uzattıkça ben çekiyorum almasın diye en son sofranın üstüne çıkmakta buldu çözümü.
ayyy maşallah onlara kız vurun o ellerine onların yiyin onları yaaaaaa
kızlar biriciğin dediği gibi en iyisi hep şükredin...belkide sınanıyorsunuz şükrettiğinizde Rabbim fazlasını verir..
nevgül kı kayganan emeklimi parasını kime yediriyo o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?