Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

takmayın kafanıza sıkman canınızı
sıze yapılanı yapın karşınızdakıne
cocuğunuz eşiniz yanınızdamı ohh en büyük hedye
:98:

melodi nevgül üzülmeyin ve takmayın kızlar...zorla zaten olmaz bu işler gönülsen olunca anlamı oluyo...
büdüşlerinize sağlık versin rabbim...gerisi hikayee....

takmayın kafanıza sıkman canınızı
sıze yapılanı yapın karşınızdakıne
cocuğunuz eşiniz yanınızdamı ohh en büyük hedye
:98:

senin kaynanadan ne haber böcük??

en büyük tesellim bu zaten.

kıs böcük speedy ne zaman evleniyordu? bugun zilli zuzu ve cemroş da yok!

heralde ya taksam zaten dayanamam yüzlerine patır çatır çutur söylerim.

tmm len zırlama gt tatıl yap
ev sızın mı bu arada kirada ısenız ona göre gtmen dıycemdesırf sızı düşünym bılesınız

Allah sağ elı sol ele muhtaç etmesın

amin böcüğümmm. çok şükür kendmizin canım kira değil ah bıde arabanın masrafı olmasa kebap olcakda bıde ona bayılıoz her ay en temızınden 300-400 tl benzın masrafı =(evlendımdede araba taksıdımız vardı 5 ay kadar .nese çok şükür atlattık şimdide aldıklarımızı öduyoz gemzlerımıze iyi gleio =) arttıramıoz ama çok şükür geçiniyoruz.

ahh melodımm ahh öle sıkıntıı çokk malsef şnsanlar öle düşünmüyo cnmm.Rabbım bebeğine huzur versın bahtını açık etsin inşallah rabbımdarda koymasın kımseyiii aminnnnnnn
en büyük tesellim bu zaten.

kıs böcük speedy ne zaman evleniyordu? bugun zilli zuzu ve cemroş da yok!

topikte eksik çok melodimmmm =) hepsini bırakmak lazım ssınıfta =)

Kızlar akşam büdüşümdeki gayreti görseniz.biz yer sofrasında yemek yeriz.sofranın üstündeki tabakları bardakları almak için yapmadığı şey kalmadı.o elini uzattıkça ben çekiyorum almasın diye en son sofranın üstüne çıkmakta buldu çözümü.

nasıl bi kardeşlik bu ya kızlar gerçekten çok şaşırdım.şimdi herşey maddiyat diil diceksiniz ama bu çok farklı bir olay.Ben durumumdan ötürü abimin kızına çeyrek takabildim üzüntüden kendimi yedim.sürekli bez falan alıyorum telafi etmeye çalışıyorum durumum olursa doğum gününde daha güzel bişi yapmayı düşünüyorum.annemde babamda alır sürekli mamasını bezini herşeyini.kendi ailesi yapamıyo zaten durumları yok.ama biz herşeyi yapmaya çalışıyoruz.abim bana her bişi aldığımda kızar harcama paranı die ama.bizde ayrı gayrı hiç olmaz.rabbim sizede sağlık sıhhat versin.herkes bir olmuyo zorla olmuyo böyle şeyler balımında dediği gibi

Son düzenleme:

benim onlardan öyle bir beklentim olmadığı için onlara kırgın bile değilim.sadece melodi öyle deyince hani sorun etme manasında anlattım.sağlıkları olsun yeter bana.benim oğlumu rızkını rabbim heryerden gönderir.

Bizde kızıma ilk doğuma gitmeden bez aldık sonrasında hep babam aldı valla
benimde eşimin babasından bişe görmedim torunu adına
ama hiç takmıyom takılcak bişe deil çünkü ona göre değer veriyom bende ona amannnnnnn çok da tın
benim kızımın mama masrafı zti omadı 15 ay emdi masrafsız yavru annemle babam sağolsun rabbim onları başımızdan eksik etmesin

benim kuzucukta masada oturunca hemen tabak bardak ne varsa uzanıyor almak için. hemen çekiyorum. mesela çay içerken bana bakıyor bana da ver der gibi. veriyorum azıcık içiyor. sonra teşekkür için öpüyor.
çok komik halleri nevgül. sabah babası kahvaltısını yediriyordu. beni bir gülme krizi tuttu. tam çay içerken püskürdüm. eşim duş almış oldu.

Ha şu var anne babanın durumu olmaz o çok ayrı bi olay öyle durumda zaten kimse bişi beklemez.Ama çocuğun görüyosun geçinemiyo durumunda var yardım etmiyosun böyle olmaz.Bu ebeveynlik değil

Son düzenleme:

ayyy maşallah onlara kız vurun o ellerine onların yiyin onları yaaaaaa

nevgülüm beklenti demeyeyimde çevremde insanlar torunlarına çocuklarına bişeyler yapıp anlatınca benim içim bir garip oluyor. apartmanda yan komşum var yaşlı teyze. gelinine torununa yaptığını anlatır bazen, içim buruk olur. insanın yakınları ailesi bişeyler alınca insanın hoşuna gidiyor. çevrende hep bunları duyuyorum sonra sana soruyorlar kem küm ediyorsun.
biricik hepsinin durumu gayet iyi isteseler yaparlar. özelliklede babası. içmeye gelince para buluyor torununa gelince yok. 10 yıl oldu tanıyalı hep aynı durumum yok der. ama evde golden köpeği ve kedisi var. hayvanları bile daha değerli.
bakalım gidince neler olacak göreceğiz.

Melodim yok die die Allah bigün yok edermiş şükretmek gerek işte.Öyle insanları anlamıyorum ben ya

ayyy maşallah onlara kız vurun o ellerine onların yiyin onları yaaaaaa

ham yapıyorum zaten. bide yatmadan mamasını içerken anakucağına koyuyorum sıcakta kucağımda çok terliyor. mamasını yerken elini tutuyorum öyle uyuyor. ama gece uykusunda bazen uyumamak için yapmadığı kalmıyor. arabasına koyup balkona çıkarıyorum öyle uyuyor.

kızlar biriciğin dediği gibi en iyisi hep şükredin...belkide sınanıyorsunuz şükrettiğinizde Rabbim fazlasını verir..

hep şükrediyorum ama şükretmek bulunduğun durumdan memnun olmak yeterli bulmak anlamına geliyor. ben hamdolsun diyorum. şükretmeyi başka şeylerde yapıyorum.

nevgül kı kayganan emeklimi parasını kime yediriyo o

emekli evet kim yiyecek parasını ben tabikiii ben tabikiiii. Işin şakasıda istrer inan istrer inanma brck bir kuruş bile almak istemiyorum parasından.ama o eşime verir kredi kartı ödemesine yardım eder.haftalık pazar alışverişi yapmamız için verir genelde.ama diğer oğullarının çocuklarınada harçlık verir çok uzatır.o konuda kayganam bir numaradır valla.hep derim ben babaanem olsun anneannem olsun böyle bişey görmedim.torunları ondan daha iyi bilirler maaş gününü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…