Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bubleee hoşgeldin cnm, kızın nasıl...

annenle konuştunuzmu

hoşbulduk canım,kızım anneannesine küs valla..tavır yapıyor resmen.niye böyle yapıyorsun kızım diyorum ben ona birşey birşey sordum ama bana cevap vermedi oyüzden küstüm diyor..annemle konuştum ama hiç oralı değil..kızım umrunda bile değil patikim(umrunda olsa gelmesede hergün arar sesini duyar..aramıyor bile bizi..pazar günü geldi 15 dk.öyle bir..sevindim bende bizi görmeye geldi diye ama meğer işi düşmüş ondan gelmiş..parası bitmiş para istedi benden..bende bir sinirlendim,kimin karısınıa çocuğuna bakıyorsan evinde git ondan iste parayıda dedim ama kıyamadım verdim yine(benimde sinirlerim bozulmaya başlıyor yavaştan yavaştan..

o zmn bunları söyliceksin işte canım, sıkıntın neyse onu söyle ...
söylediğin yalnış olmuş onu diyorum...

bebeğin işini o yapmıyor annen yapıyorsa bu durumdan bahset..kendince izin aldıramazsın sonuçta o da bi yerde çalışan oluyor..patron bize kapatıcam dese 1 hafta fabrikayı maaşlarınızdan kesicem dese ikide bir , olur mu hiç...

he çalışmanı beğenmiyorum dese bana , ozmn bende başımın çaresine bakarım...
çalışmamı beğenen yer bulurum...

bublecim bi yanlış anlaşılma mı var acaba anlamadım ...

annenin kafası yoğun mu acaba...özlemezmi kaz zamn baktı sonuçta kızına..bikaç zmn bekle cnm..

gelininizin durumu nasıl acaba rahatsız mı..tecrübesiz de olabilir ilk bebeği ise biraz zaman ver bence bu duruma...

söylemedim çünkü onu görmüyorum. ben evden çıktığımda ve eve geldiğimde gitmiş oluyor. zaten memnun olmadığım için iznime kadar idare edelim dedim ses etmedim. sonra kendisi bırakmak istediğini söyledi. bende 17 sine kadar iadre et dedim. eğer devam edecek olsaydık konuşurdum. bide ikide bir para isteyip durdu. neyse şimdi gelmiyor kaldı üç günüm. bi şekilde edare ederiz. zaten bundan sonra bulacağım kişiyle en ince detayına kadar konuşacağım. yapacağı işleri madde madde söylerim.

mblue tatile nereye gidiceksiniz canım ,
nan böcük çok görme kıza tatile gidicik olur o kdr :)

Lamecim karedeniz turuna bende istiyorum birlikte gidelim gideceğiniz zaman :)

gelinimiz toparlamış kendini bayağı ama tabi her yeni annenin yaşadığı tecrübesizlik var şimdi onda,zamanla alışacak..ama benim kızımı arayıp sormamasıyla ilgili kafasının yoğun olmasını falan kabul etmem ben patiğim.zaman verdim zaten ama işi düşünce bana gelmesini kaldıramıyorum

buble sanırım sende benim gibi annenden yana dertlisin. benim annemde çok umursamaz. neyseki bakıcı parasının yarısını verdi. gerisini biz kredi kartından çektik. haftasonu evine gider ve her geldiğinde söylenir. uzağa taşınmışız. ben genç değilim bu kadar yolu geleyim eşyayla diyor. eşya dediği peyniri zeytini diyet yicekleri. sanki bizim orda market yok. çamaşırını bile evde yıkar. sonra yük eder yorulur.

böcüğüm ya biliom çok ama işte doru duzgun bı tatilde yapmak hakkımız ya butun yıl çalış çabal aborç öde İnş. borcumuzda yok gibi artık azaldı baya bide tatil borcmuzu öderiz ne olcak=)tabi elimdn geldince en uygun halıne getircem aama herşey dahil şık bir otelde iyi bir tatil fiyatı oluyor 2 kişi için =) Buda bizim ödülümüz olsun çok gezmıyoruz bu aralar =)

ayy herkes sıkıntılı kızlar allah kolaylık versinya rabbim o güzel yavrularınızın yüzü suyu hrmetine inş.. herşey güzel olurr

sohbetlerı kaçırom kızlar ksuura bakmyın yav gerıden gerıden gelıom ben=(

tmm len zırlama gt tatıl yap
ev sızın mı bu arada kirada ısenız ona göre gtmen dıycemdesırf sızı düşünym bılesınız

Allah sağ elı sol ele muhtaç etmesın

kızlar valla bende şöyle sadece eşim ve oğlumla tek başımıza serinmi serin güzel bir yere gidip kafa dinlemek istiyorum.

Son düzenleme:
eşim dedi ki cuma vaazında dinlemiş. anne ve babanın görevi çocukları evlenince bitmiyor. sadece çocuklarına değil torunlarına da yardım etmesi gerekiyor. görev ancak mezara girince bitiyor. annelik babalık ancak böyle oluyor.
hadi yine benim annemde onun anneside az çok yaptı yapmadı değil. ama eşimin babası torunu 7 aylık oldu 1 kere görmeye gelmedi. ne bir hediye takı aldı ne bir kutu mama. şimdi biz gidicez ya ayağına gelecek torunu oh ne rahat. bende görsün istemiyorum. param yok diyormuş ama zıkkımlanmaya parası oluyor.
abimde aynı 7 ayda 2 kere gördü yeğenini ve bir iğne dahi almadı. ama ben en sıkıntılı dönemimizde yeğenim sünnet oluyor diye eşimle takı taktık. hemde gidip kredi kartından aldık. ama noldu dayısı yeğenine hiçbirşey yapmadı.

meloşum takma kafanı böle şeyere eşinle siz huzurlu mutlu olun yeter allah yardımcın olsun.sağlık olsun tatlım
o onu yapmadı etmedi çalışıyosun kimseye muhtaç olmazsın rabbimin izniyle inş. annenide idare etcen napıcan .

ahh canım benim büdüşün dayılarıda bişey almadı.bir tane dayısı hiç görmedi ama o mecbiri istanbulda ve hiç gelme imkanı olmadı.o telefonda demişti trabzondaki abim için hediye aldımı enese diye yok dedim öçnemli değil olurmu falan demişti.sanırım o geldiğinde unutmaz büdüşümü.düşünmesi bile yeter.diğer iki dayısı gördü ama malesef bişey almadılar.gerçi kırgın değilim.allahıma binlerce şükürler olsun herşeyini yapmamız için fırsat verdi rabbim.ama babaannesi olsun halaları olsun amcaları olsun hediyesini aldılar güçleri yettiğince.

Son düzenleme:
çevremde yapan insanları gördükçe takıyorum elimde değil. çok şükür oğluma yiyeceğinin en iyisini almaya çalışıyorum. kendimden geçtim oğlum daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…