birsencim.. çok geçmiş olsun canım... umarım ciddi birşey çıkmaz..
balım... ok sürekli yermiyorsun ama dengesiz beslenmeye alışcak vücutt...
benimde görümcemde dün eşimi aramış 2 tane küçük yaramaz çocuğu var hava değişiklği için dolaşmaya gelecem abi demiş evim temiz değil bu ay sonuna bi kadın tutarım hem doğuma yakın diye düşünmüştüm hem yapılacak birsürü işim var yorgun oluyom kendi işlerimi bile yapamıom eve gidince gelecek bu halimle ben otursam o yapsa olmaz bu insanlarda hiç düşünceme yok eşime gelmesin dedim oda ben gelirsen gel dedim ne diim dedii sabahtan beri onu düşünüyom
annemi geçen perşembe köyde kene ısırmış cumartesi buraya geldi 1 haftalığına götürdük doktora özeller bakmıyor.samatyada geri yollamış ateşin çıkarsa gel demiş.kan bile almamışlar
saol laddy cim çok korktuk biz.annem cahil bi kadında diil ya perşembe günü görüyo memlekette köye gitmişler babannemin yanına sonra şehire evimize gitmişler duştan sonra bakıyo siyah bişi al sen elinle çekcanlıymış bide koymu sehpaya yürüyomuş.dedim sen bu kadar akıllı bi kadınsın nasıl böle bişi yaptın.korktu demekki bi anda.bi iki gün baya bi halsizdi.özel hastaneler bakmıyo ssk yolladılar ssk da o şkeilde eve göndermiş.töbe yaa ölse kim sorumlu acaba vallahi dağıtırdım heryeri.şuan iyi inş bişi olmaz.
brcğm geçmiş olsun tatlım bencede ihmal etmeyin
hetttt balll resim yüklicem nasın yüklicem olmuyo hata veriyo
tel alcem kzlar yardımcı olur musunuz ne alam
ben ıpone 4 düşündüm :26:
cnm profilinde en altta oluşturduğu albümlerden gir..sağ üstte creweta new albüm diye bişi var ona tıkla..albüm ekleye tıkla ordan albüm adını ve gizlilik durumunu belirle değişiklikleri kaydet var onu tıkla sonra bi pencere açılcak orda dosya ekle var orda bilgisayarında nerdeyse artık resmi seç ve ekle cnm...
cnm pek anlamam işte ordan sonra..nasıl küçültülüyoki ya...buraya eklesen olmazmı???ya balım bu dediklerini yapıyodum zate ama uyarı veriyo büyük falan diye napcam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?