Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

birsencim.. çok geçmiş olsun canım... umarım ciddi birşey çıkmaz..

balım... ok sürekli yermiyorsun ama dengesiz beslenmeye alışcak vücutt...

saol lamecim inş. çıkmaz tatlım

bende ilk devlet hast. gittiğimde kızım 9 aylık arabasıyla birlikte bahçe merdiveninden düşmüştü ayyy ne korkuydu benimki
önce avcılar devlete giittik o bizi b.köye sevk etti bilmem ne mak. yok b. köye gittik çocuğu bekletmeden alsınlar demişti avcılar devlet acil film lazım diye 1 saat bekledik ya bişe olsa kim hesabını vericek

annemde kadın hast. rahatsızdı 1 sene çapaya gitti bi sonuç yok kadını mahvedip bıraktılar kobay gibi asistanlar bakar bilmem ne bi sonuç yok en son özel ataköy hastanesine gittik öle düzeldi tabi o arada kaç hastane gezdik.

lady cim.... gerçekten görümcen düşüncesiz davranmış... ama sen boşuna kasma kendini.. geldiğinde abisinin evi.. temizleisnde yemekte yapsın... alıştırma sakın rahatlığaa.....

mbluee... canım ne güzel düşünmüş eşin.. böyle sebepsiz yere gelen çiçekler çok daha mutlşu ediyor insanı.. benim güllerim hala masamda... kurudular ama atmaya kıyamıyorum

bugün yarın doğuracaksın zaten,nasıl bir düşüncesizlik bu böyle..yardıma gelse tamam ama hava değişikliği için dolaşmaya geleceğim demiş birde..böyle düşüncesizliklere hiç gelemiyorum yaa

ayyy böldüm sohbeti ama albüme resim koycam biri bana şöle güzel anlatsın koyamıyom bi türlü

annemi geçen perşembe köyde kene ısırmış cumartesi buraya geldi 1 haftalığına götürdük doktora özeller bakmıyor.samatyada geri yollamış ateşin çıkarsa gel demiş.kan bile almamışlar

annemi geçen perşembe köyde kene ısırmış cumartesi buraya geldi 1 haftalığına götürdük doktora özeller bakmıyor.samatyada geri yollamış ateşin çıkarsa gel demiş.kan bile almamışlar

aman geçmiş olsun annene kıs allah korusun bi ara bu keneler tehlike saçıyordu ateşin çıkarsa gel die allahım ya ne kadar rahatlar

layyydy CİM KIZLARA KATILIYORUM AMAN BOŞVER O YOKMUŞ GİBİ DARAN YORULDUĞUNDA DA GİT YAT ABİSİYLE SOHBET ETSİN

Son düzenleme:
saol laddy cim çok korktuk biz.annem cahil bi kadında diil ya perşembe günü görüyo memlekette köye gitmişler babannemin yanına sonra şehire evimize gitmişler duştan sonra bakıyo siyah bişi al sen elinle çekcanlıymış bide koymu sehpaya yürüyomuş.dedim sen bu kadar akıllı bi kadınsın nasıl böle bişi yaptın.korktu demekki bi anda.bi iki gün baya bi halsizdi.özel hastaneler bakmıyo ssk yolladılar ssk da o şkeilde eve göndermiş.töbe yaa ölse kim sorumlu acaba vallahi dağıtırdım heryeri.şuan iyi inş bişi olmaz.

canım cahillikle değil tabi o an panik olmuştur kadında korkmuştur inşallah bişeyi çıkmaz

brcğm geçmiş olsun tatlım bencede ihmal etmeyin

hetttt balll resim yüklicem nasın yüklicem olmuyo hata veriyo

brcğm geçmiş olsun tatlım bencede ihmal etmeyin

hetttt balll resim yüklicem nasın yüklicem olmuyo hata veriyo

cnm profilinde en altta oluşturduğu albümlerden gir..sağ üstte creweta new albüm diye bişi var ona tıkla..albüm ekleye tıkla ordan albüm adını ve gizlilik durumunu belirle değişiklikleri kaydet var onu tıkla sonra bi pencere açılcak orda dosya ekle var orda bilgisayarında nerdeyse artık resmi seç ve ekle cnm...

tel alcem kzlar yardımcı olur musunuz ne alam
ben ıpone 4 düşündüm :26:

ben telefona okdr para vermem hayatta..işimi görsün yeter..hem evin yok nan hemde en pahalısını alcan bide tatile gidenlere çatıyosun anlamıyom nan...patiğin telefonunu çok beğemiştim ben hem uygun hem şıkkk

ya balım bu dediklerini yapıyodum zate ama uyarı veriyo büyük falan diye napcam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…