Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

birsencim geçmiş olsun..evt tahlil yapması lazım ayrıca..yani iltihab varmı yokmu diye...bidaha gidince yaptır cnm ama keşke biraz erken gitseydin...

erken gittim tatlım film çekilmek için çok bekledim

Ama bişe diyeyim mi ömrümde 2, defa DEVLET HASTANESİNE gittim yine bişeye yaramadı sonuç alamadım ve REZALET ötesi yani bidaha mı töbe yani biz ailece hiç devlet hastanesine gitmeyiz anacım dedi bana özele git diye herkes gidiyo bende gidem dedim sonuç bu işte

Nevgülüm üzülme kız ben de bu günlerde gerginim valla gülmekten kırılacağına kızmıssın
tabi kadın için koşturmak zor iş ev bebe anlıyorum seni çok iyi hemde

ya ben kahvaltıyı çok kaçırdım sıkıştırdı napıyım şimdi...nefes alamıyorum (

bebişine yarasın insan durduramıyor kendini bazen kalk biraz ayakla canım hazmetmiş olursun

Selam herkese boğazım ağrıyo halsizim hiç iş yapasım yok

slm geçmiş olsun canım

daha yürümüo bile demek koca kovayımı devirmiş allam ya boşver canım kaynanayıda olan sana oluyor takma

:44: geçmiş olsun canım sabahta yazdım görmedin herlde şikayetin neki

cnm bi bakıyorum bigün bişi yememişim bi bakıyorum ertesi gün veya akşam kıtlıktan çıkmış gibi yemişim...edicem işllh bundan sonra

az işlerimi halledem düğün fotomu koycam ama tlf çektim pc aldı hafta sonu gelcek bekleyemedim tlf çektim burdan albüme koycam flash kayıp olsaydı ondakileri koycaktım nese şimdilik idare edin

nevgül bahane olmuş sankı
sinirlenme kuzum gene sen temızledın nasılsa
kaynanada görmemıştır olur böle şeyler
cocuklar ıkı dk ortadan kayboldu mu iş üstünde demektır
senınkı gene uslu benım yeğenım ınannılmaz
annesı nasıl sabredıyo şaşıom neler nelr edıo say say btmez
sen sakın ol
yerım o büdüşü anasına iş içinde iş çıkarmış:)

bırsen gecmıs olsun cnm
akşam saatınde mı gttın

birsencim cnm geçmiş olsun. bencede doktora git işi bırakma canım

böcğüm sağolasın allah razı olsun darısı tüm kuran okutmak isteyenlerin başına inşallah =)

balım maş. 2 menu nasıl yedın kızz ama heralde hamburger yedın patatesler yok =) sağlıklı beslen kuzum kendne dikkat et beslenmene canım benim

birsen şansına bebem
devlet hastanelerı bence özelden bıle güzel
cok yerde karşılaştım annem babam kardeşlerım gıttı sorun hıc olmadı
nereye gıttın sen
şıkayette bulun
kayserıdekı hastaneye gtmıştık amcam için harıkaydı
odalar tek yataklı mukemmel ılgı falan

birsencim.. çok geçmiş olsun canım... umarım ciddi birşey çıkmaz..

balım... ok sürekli yermiyorsun ama dengesiz beslenmeye alışcak vücutt...

ladycim bacaklarım ağrıyor

bakırköy dr. sadi konuk devlete gittim böcüğüm

selam kızlar

birsen bende sürekli devlet hastanesine giderim ve çok memnunum
doğumuda antalyada devlet hastanesinde yaptım harika bi hastaneydi çok memnun kaldım
kızım sarılık oldu 3günyenidoğan bakım ünitesinde kaldı çok ilgililerde 2 ay önce mızumuzda bi kemik kırıldı acile gittik hemen mudahele hemen film çektiler askı aldık taktılar 1 saatte işimiz bitti makineleri son teknoloji senin şansızlığına olmuş sanırım

benimde görümcemde dün eşimi aramış 2 tane küçük yaramaz çocuğu var hava değişiklği için dolaşmaya gelecem abi demiş evim temiz değil bu ay sonuna bi kadın tutarım hem doğuma yakın diye düşünmüştüm hem yapılacak birsürü işim var yorgun oluyom kendi işlerimi bile yapamıom eve gidince gelecek bu halimle ben otursam o yapsa olmaz bu insanlarda hiç düşünceme yok eşime gelmesin dedim oda ben gelirsen gel dedim ne diim dedii sabahtan beri onu düşünüyom

Kızlar hastaneler illere göre semtlere göre değişiklik gösteriyor malesef her hastane bir olamaz malesef

ayy balım benım yaa öle dışardaki kızartmalardanda fazla yeme cnm aman sağlıklı belsnmene dikkt et canım miniğin senın yedıklerınden beslenıyor bunu unutma tatlım. senın sağlıklı yemen onunda sağlıklı olması anlamına geliyor. bolbol süt yoğurt peynır meyve sebze bunlru tukket cnm dikktli beslen aman gözunu sevım =) bak bende bebiş yok ama dikkat edıyorum geçen pzar kadıköyde mc gittik menu aldım sadece ayrannı içtim hamburgerın yarısını yedım kocişe veridm ben yemedm =) patatesşni mayonesını etçbını =)

kızlar bu arada dün kocişim bana çiçek yaptırmış akşam elinde bi buket çiçekle geldi nasıl sevındım anlatamam =)

layydy cnnm ssende ara de doğumumd ayaklaştı iyi olur gelmeniz evide temizlersiniz deseydın ya

ay böle düşüncesiz insalara sinr oluyorum ya. ama sana yardımı dokuncaksa çocuklarına dur et dıyebııosa sorun yok tabıde sanırım yramaz ddıne göre oda fazla ilgilenmıo çocuklarla Allah kolylık versin cnm ya

cnm belki temizliğe yardım eder..eşin haklı nasıl gelme desinki..takma boşver gelsinde görsün halini...

tımamm edicem.....

eşine tebrik koydum cnmmm

kızlar yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.ben allaha havale ettim.bir hatam varsa benide düzltsin inşallah.

eşime hava değişikliğine dolaşmaya demiş zannetmiyom ev temizleyeceğini ben zaten çalışıom eşimde çalışıyor kendi başınamı gezecek napacak anlamadım zaten geldiğindede ilgilenmezsem ben kendimi rahat hissedemem ilgilensem ben kendimle bile ilgilenemiom akşamı zor yapıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…