birsencim geçmiş olsun..evt tahlil yapması lazım ayrıca..yani iltihab varmı yokmu diye...bidaha gidince yaptır cnm ama keşke biraz erken gitseydin...
ya ben kahvaltıyı çok kaçırdım sıkıştırdı napıyım şimdi...nefes alamıyorum(
Selam herkese boğazım ağrıyo halsizim hiç iş yapasım yok
ben mutfağa geçtim yemek hazırlamaya.buda direk lavabonun altına kovanın yanına gitmiş.ben mutfaktan suyu döktüğünü duydum.bide yeni banyosunu yaptırmıştım.hem holu hem kendini mahfetti.oturma odasının kapısıda açık kayganada sırtını dönmüş yatmış.bende o suyu döktüğünü görünce tabi tepem attı.yaa görmedinmi bu çocuğu dedim.buda diyoki görmedim ben senin peşine geldi sandım.bende dedim nasıl peşimden geldi sandın ya sanki bu yürüyen çocuk da.ben oraları temizledim.mutfağa geçtim tekrar yemeği hazırladım.kontes hanım küsmüş yemek yemeyecekmiş.eşim gitti yanına yalvar yakar yok gelmedi.geldi eşim bana diyoki yok git gönlünü alda gelsin.dedim hiç kusura bakma kimseyi nazlayacak değilim.yok oda gündüz hep enesin peşinden koşuyomuş falan.ya dedim bende gidip işi yerinde oturmuyorum.eve geliyorum hem evi işi hem enes ayağımın altında geziyo.zaten ben eve gittim o dışarı çıkıyo geziyo.ne edem ben dedim ikiyemi bölüneyim.nereye koşayım dedim.eşim baya bi esti gürledi neden gönlünü almıyormuşum.ortada bişey yok sinirden bağırdım hemen gidip küsüyo çocuk gibi.senlemi uğraşacam ben.baktım eşim zıvanadan çıktı kayganada özür diledi bende özür diledim yok sarılacaksın anneme.dedim gebersen gebersem sarılmam.öyle işte baya tartıştık.
Günaydınlarrrrrrr herkeslere mutlu bir gün diliyorum bol enerjik
hoşbuldum lamecim oku oku zor bitirdim dün ne güzel sohbet tadınmaymış kaçırmışım
doktor bişe diyemedi çünkü film çekti sadece sonuca bakamadan 5 olmadan çıktı çok sinirlendim bidaha mı gidicem yaaaa
bi doktor daha vardı bakim ama filme tedavi veremem doktorun verir dedi önemli bişe yok filmde dedi tabi doktorun görse daha iyi dedi
yaaa bence bende romatizma var bi kan tahlili yapmaları lazım doktora gideyim bidaha sölicem bugünde izin almadım her hafta alıyom bakalım ne zaman gidicem hayırlısı
nevgullcnnm tam hatırlayamıyorum ama kayınvalde sizle yşıyodu heralde sorunlu bi kaygana anladım kadarıyla .Allah kolaylık versin cnm ya sıkma kendını bukadar stresın zararı sana boşuna hasta etme kendını duymazlığa gel fazla muhatap olmayı vercnm.Eşinlede aranı bozma hiç bu ay la ilgili durumda herkesı sıktı yaw
duygucum çok geçmiş olsun zencefilli şeker rahtltır boğazını pastil falan al bide ballı tozzencefili krışıtıp yut oda çok iyi gelir cnmm..
balım sende kg alcan ya dıkkat et hamiş platesi yap kuzucumm =) yürüyüş falan yapmaaya çlş cnm yedıklerıne dikkt et sıkıştırmasın senı
benimde görümcemde dün eşimi aramış 2 tane küçük yaramaz çocuğu var hava değişiklği için dolaşmaya gelecem abi demiş evim temiz değil bu ay sonuna bi kadın tutarım hem doğuma yakın diye düşünmüştüm hem yapılacak birsürü işim var yorgun oluyom kendi işlerimi bile yapamıom eve gidince gelecek bu halimle ben otursam o yapsa olmaz bu insanlarda hiç düşünceme yok eşime gelmesin dedim oda ben gelirsen gel dedim ne diim dedii sabahtan beri onu düşünüyom
ayy balım benım yaa öle dışardaki kızartmalardanda fazla yeme cnm aman sağlıklı belsnmene dikkt et canım miniğin senın yedıklerınden beslenıyor bunu unutma tatlım. senın sağlıklı yemen onunda sağlıklı olması anlamına geliyor. bolbol süt yoğurt peynır meyve sebze bunlru tukket cnm dikktli beslen aman gözunu sevım =) bak bende bebiş yok ama dikkat edıyorum geçen pzar kadıköyde mc gittik menu aldım sadece ayrannı içtim hamburgerın yarısını yedım kocişe veridm ben yemedm =) patatesşni mayonesını etçbını =)
kızlar bu arada dün kocişim bana çiçek yaptırmış akşam elinde bi buket çiçekle geldi nasıl sevındım anlatamam =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?