Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

uykum var sanki haala =) bu sabah ütü işimi bitirdim haftannı sonuna geldik ama napak ancak =) neseki evim temiz cumartesi bir süpürüp silerim misler gibi kokar heryerım =) ayy çok heycan oldum evimde ilkkez kuran okutacağım rabbim nasip ederse inşallah =)

kızlar

pilav üstü tavuk,tatlı ve dolma ayran olucak yeterli mi sizce =)

annemler yeter dedi bana kalsa ben börek falanda istiyordum ama napim büyüklerimiz böle uygun gördu

cumartesi melek annem bende kalıcak yarın kayın vldem gelcek küçük odamı boşltcaz =) malum ev 75m2 2 oda 1 salon ytk odamda oturcak yer yok =) orayı kplı tutcam zaten kuçk odamda kçk allahtan boş sadece kıtplar ve kçk bi çlşma masası var onlarıda blkona kaldırxccaz yerlerede minderler sığarız inşalllah =) ayy ne çok çnm düştü bu sabh =)

olsun bence iyi olmuş lamecim ben çok çektim çamaşır makinamdanmafoldu hep çamaşırlarım çoğunu atmıştım leke yapmıştı hep.güle güle kullan canım benim

mblue.. canım şimdiden allah kabul etsin...
bende geçen sene bu tarihlerde okutmuştum.. babalar gününe denk gelmişti benimde:)

bence yeterli... daha ne olsun....üstüne birde çay demlersin... ohhhh.....

ayrıca kafana takma.. sığar insanlar merak etmee... olmadı slaonda yerlerde minder atarsın.. orda otururlar.. sonra küçük odaya geçerler... böyle zamanlarda oturulacak koltuk aranmaz...için rahat olsun..

olsun bence iyi olmuş lamecim ben çok çektim çamaşır makinamdanmafoldu hep çamaşırlarım çoğunu atmıştım leke yapmıştı hep.güle güle kullan canım benim

aaa çok kötü olmuş... umarım bundan sonra sorun yaşamazsın...
teşekkür ederim.. daha iyileri sizleirn olsun inş..

nevgülcüm... çocuk işte.. yaramazlık zamanları.... yapıcak tabi böyle şeyler...
ama tartışma neden çıktıki...

saol lamecim mis mis giyin çamaşırlarınızı inşallah
nevgül çocuk cnm o ama tartışma nie çıktıki kı

ben mutfağa geçtim yemek hazırlamaya.buda direk lavabonun altına kovanın yanına gitmiş.ben mutfaktan suyu döktüğünü duydum.bide yeni banyosunu yaptırmıştım.hem holu hem kendini mahfetti.oturma odasının kapısıda açık kayganada sırtını dönmüş yatmış.bende o suyu döktüğünü görünce tabi tepem attı.yaa görmedinmi bu çocuğu dedim.buda diyoki görmedim ben senin peşine geldi sandım.bende dedim nasıl peşimden geldi sandın ya sanki bu yürüyen çocuk da.ben oraları temizledim.mutfağa geçtim tekrar yemeği hazırladım.kontes hanım küsmüş yemek yemeyecekmiş.eşim gitti yanına yalvar yakar yok gelmedi.geldi eşim bana diyoki yok git gönlünü alda gelsin.dedim hiç kusura bakma kimseyi nazlayacak değilim.yok oda gündüz hep enesin peşinden koşuyomuş falan.ya dedim bende gidip işi yerinde oturmuyorum.eve geliyorum hem evi işi hem enes ayağımın altında geziyo.zaten ben eve gittim o dışarı çıkıyo geziyo.ne edem ben dedim ikiyemi bölüneyim.nereye koşayım dedim.eşim baya bi esti gürledi neden gönlünü almıyormuşum.ortada bişey yok sinirden bağırdım hemen gidip küsüyo çocuk gibi.senlemi uğraşacam ben.baktım eşim zıvanadan çıktı kayganada özür diledi bende özür diledim yok sarılacaksın anneme.dedim gebersen gebersem sarılmam.öyle işte baya tartıştık.

nevgülcüm... canım çok haklısın.. iş içinde iş çıkmış sanaa...
ama bu kadar yıpratma kendini... bırak ne hali varsa görsün... yokmuş gibi davran... eşinin de arada kalmasına izin verme... ona da yazık.....
ayrıca bu gerginlik şu birkaç gündür hepimizde var... ay tutulmasındanmış canım....

duygucum.. geçmiş olsun canım.. ilaç al şimdiden...

canım fırsat buldukça katılıyorum işte:)))

sende biraz dikkat et artık yediklerine canım yaaa....
kalk biraz yürü odanın içinde...

sorma cnm...bulantı olunca aç kalıyorum ya olmayıncada ne varsa yiyorum...
akşam gittik mc e...iki menü yedim (
hepsi üstüste geldi şimdi boğulcam...

nevgül olur böle şeyler bak sen büdüşün yaptığına ufacık boyuyla...
ben heralde gülmekten yere yatardım nasıl becerdi diye bu işi...sinirlenme cnm ortada ciddi bişi yok bence sadece bahane olmuş patlamanıza...büdüşün sağlığı yerinde olsun herşeye değmezmi..kayganayı görme gitsin...

benim yeğenim 1 yaşındayken babam vermiş yumurtaları eline dolaba dizcekmişler :)) olcak işmi...
al yumurtayı yere at...babamda ananesi bak kırıldı yumurta diyor halının üstü yumurta bizimde arkamız dönük dalga geçiyor sandık...annem görünce bi kükredi :)) ben ama nasıl gülüyorum bebiş ne anlar yumurtadan :))

birsen..... hoşgledin canım.... ne dedi doktorrr

Günaydınlarrrrrrr herkeslere mutlu bir gün diliyorum bol enerjik

hoşbuldum lamecim oku oku zor bitirdim dün ne güzel sohbet tadınmaymış kaçırmışım

doktor bişe diyemedi çünkü film çekti sadece sonuca bakamadan 5 olmadan çıktı çok sinirlendim bidaha mı gidicem yaaaa

bi doktor daha vardı bakim ama filme tedavi veremem doktorun verir dedi önemli bişe yok filmde dedi tabi doktorun görse daha iyi dedi
yaaa bence bende romatizma var bi kan tahlili yapmaları lazım doktora gideyim bidaha sölicem bugünde izin almadım her hafta alıyom bakalım ne zaman gidicem hayırlısı

birsencim geçmiş olsun..evt tahlil yapması lazım ayrıca..yani iltihab varmı yokmu diye...bidaha gidince yaptır cnm ama keşke biraz erken gitseydin...

nevgullcnnm tam hatırlayamıyorum ama kayınvalde sizle yşıyodu heralde sorunlu bi kaygana anladım kadarıyla .Allah kolaylık versin cnm ya sıkma kendını bukadar stresın zararı sana boşuna hasta etme kendını duymazlığa gel fazla muhatap olmayı vercnm.Eşinlede aranı bozma hiç bu ay la ilgili durumda herkesı sıktı yaw

duygucum çok geçmiş olsun zencefilli şeker rahtltır boğazını pastil falan al bide ballı tozzencefili krışıtıp yut oda çok iyi gelir cnmm..

balım sende kg alcan ya dıkkat et hamiş platesi yap kuzucumm =) yürüyüş falan yapmaaya çlş cnm yedıklerıne dikkt et sıkıştırmasın senı

cok yoğunummm

mblue bence yeterlı cnm daha nolsun zaten bellı olan o lıste
Allah şimdıden kabul etsın
darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…