hoşbuldum lamecim nasılsın.
iyiyim canım sen nasılsın? Oğluşun nasıl?
olsun bence iyi olmuş lamecim ben çok çektim çamaşır makinamdanmafoldu hep çamaşırlarım çoğunu atmıştım leke yapmıştı hep.güle güle kullan canım benim
günaydın kızlar.........
lamecimmm muhabbete katılmışsın akşama kdr böle ol yaaaaa
aaa çok kötü olmuş... Umarım bundan sonra sorun yaşamazsın...
Teşekkür ederim.. Daha iyileri sizleirn olsun inş..
nevgülcüm... çocuk işte.. Yaramazlık zamanları.... Yapıcak tabi böyle şeyler...
Ama tartışma neden çıktıki...
canım fırsat buldukça katılıyorum işte:)))
sende biraz dikkat et artık yediklerine canım yaaa....
kalk biraz yürü odanın içinde...
ben mutfağa geçtim yemek hazırlamaya.buda direk lavabonun altına kovanın yanına gitmiş.ben mutfaktan suyu döktüğünü duydum.bide yeni banyosunu yaptırmıştım.hem holu hem kendini mahfetti.oturma odasının kapısıda açık kayganada sırtını dönmüş yatmış.bende o suyu döktüğünü görünce tabi tepem attı.yaa görmedinmi bu çocuğu dedim.buda diyoki görmedim ben senin peşine geldi sandım.bende dedim nasıl peşimden geldi sandın ya sanki bu yürüyen çocuk da.ben oraları temizledim.mutfağa geçtim tekrar yemeği hazırladım.kontes hanım küsmüş yemek yemeyecekmiş.eşim gitti yanına yalvar yakar yok gelmedi.geldi eşim bana diyoki yok git gönlünü alda gelsin.dedim hiç kusura bakma kimseyi nazlayacak değilim.yok oda gündüz hep enesin peşinden koşuyomuş falan.ya dedim bende gidip işi yerinde oturmuyorum.eve geliyorum hem evi işi hem enes ayağımın altında geziyo.zaten ben eve gittim o dışarı çıkıyo geziyo.ne edem ben dedim ikiyemi bölüneyim.nereye koşayım dedim.eşim baya bi esti gürledi neden gönlünü almıyormuşum.ortada bişey yok sinirden bağırdım hemen gidip küsüyo çocuk gibi.senlemi uğraşacam ben.baktım eşim zıvanadan çıktı kayganada özür diledi bende özür diledim yok sarılacaksın anneme.dedim gebersen gebersem sarılmam.öyle işte baya tartıştık.
birsen..... hoşgledin canım.... ne dedi doktorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?