Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım eğer geç döllenme olmadıysa ve martta hamile kaldıysan ve doğum tarihinde de bir yanlışlık yoksaaaa....... en az senin kadar güzel bir kızımız olcakk:)
Tatlışımm bakalım hayırlısı inşallah
tanem senide görsek talım yaaaa
teşekkürler herkese o sizin güzelliğiniz canlarım
Şaka kız dur fotomu ekleyeyim birazdan .
Tanemi en son saçını kestirdiğinde görmüştük
ben lamenin yüz hatlarını çok beğeniyorum nur akıyo sanki
Ay evet bende bayılıyorum Lamemin yüzüne gülüşü falan harika maşallah .

bende sana aynısını sölim şimdi abartma balllll resimci amca düzenleme yapmışşşş

sen de mi ballll kızımı kimse bana benzetmiyyyy zati o sarı ben kara kız

aynen cnm benzemiyyyy

eyi napalım yatışamıyoz sen gibi ama çalışıyoz çalışkan ikiliyiz biz :)

nasıl bıldın len tebrık koyyomm sana

ne güzel

kız mı erkek mı kardeşin
ne zmn düğün

post olabulur :86:

nasıl gelmedı len cıddı mısn
ne analar var demı

ne bilim lan kaçtane patro elemanına böle pahalı bişi alırki..gelmez tabisi...

nan kocan bişi demezmiii

evet tanemcim eşiyle ikisininde gözlerinin içi gülüyor çok yakıştırdım ben onları maşallah

lameyi patiği esoess görmedim
böcük seni çok az gördüm cnm sende koy
canım benim açtığım konulara bakarsan düğün ve nişan resimlerimi görebilirisn...

Ay evet bende bayılıyorum Lamemin yüzüne gülüşü falan harika maşallah .

evet tanemcim eşiyle ikisininde gözlerinin içi gülüyor çok yakıştırdım ben onları maşallah

sağol kızlar...ama bu kadar abartmayın yaa

lamecim kız kocanla da nasıl benzettim sizi çok yakışmışınız maşallahhh

esoess canım seninde koca kızın varmış maşallah çok tatlısınız

eyi napalım yatışamıyoz sen gibi ama çalışıyoz çalışkan ikiliyiz biz :)

yemekten gelınce koyarım tatlım

tanem sıldım
:92:
Ya kızlar dün kızın babasıylada görüştüm böyle olmaz lütfen biraz daha anlayışlı olun dedim tamam öyle gelişi güzel oldu bittiye gelsin herşeyi istemiyoruz sonuçta bir kere oluyor diyoruz ama genede birazda karşı tarafı düşünmek gerekiyor dedim düğünü babam yapıyor bunlarda ailecek dayıyorlarda dayıyorlar :84: Mesela dün tanıdık gelinlikçiye götürdüm buraya beğendiğin gelinliğin ve kınalığın fotoğrafını getir aynısını diksinler dedim o götürdüğüm yer fiyat olarak daha uygundu yok olmaz ben burdakileri beğenmedim diyor kızım diyorum bunlar değil sen getir beğendiğinin modelini aynısını yapsınlar yok daha ne istediğini bilmiyomuş gitti kazık bir yere götürdü bizi oradan aldık paşa paşa . Sadece düğün altını 28 bin nişandaki aldıklarımız hariç . Diğer masraflar falan dünya tuttu hepsini babam ödeyecek Balayında illa delux otele gitmeyin beş yıldızlı normal yerlerede bakın diyorum ondada gene cıks dedi. Çoktan Antalyada şahane bir Delux otel rezerve etmişler bile. Abartıyorda abartıyor kendi ailesinide biliyorum durumları iyi değil yatak odası bile almıyorlar hatta masraf etmeyelim diye nişanda hani geline ve damada çamaşırcıdan bişeyler alınırya kardeşiminkininkini bile biz ödedik masraf çıkarmayalım onlara diye .
Babamın borcu çok çoğaldı kardeşimle konuşcaktım çoktan bu kadarda her dediğinie okey verme biraz orta halli baksın bende öyle evlendim falan diyecektim şimdi iki gün olmadan görümcelik olur diye bişeyde diyemiyorum içimde patladı

Son düzenleme:
lamecim kız kocanla da nasıl benzettim sizi çok yakışmışınız maşallahhh

esoess canım seninde koca kızın varmış maşallah çok tatlısınız

teşekkür ederim birsencim... evt eşimle çok benzetirler bizi...

evt esoesin kızı çok şirin maşallah... kendisi de çok güzel:)

sizede mşllh ana kız yakıyosunuz...
hep genç anne olmuşsunuz yaaa ne güzelll

sen yakından gör bide cnm....

saol canım allah nasip etti çok şükür evlenme gibi bi düşüncem hiç yoktu eşim bi anda çıktı karşıma ama bebeğim olmasını çok istiyodum 23 üme daha girmememiştimki rabbim nasip etti isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

teşekkür ederim birsencim... evt eşimle çok benzetirler bizi...

evt esoesin kızı çok şirin maşallah... kendisi de çok güzel:)

çok saol canım benim o senin güzel bakışın

siz gerçekten çok benziyosunuz ama benide eşimle çok benzetirler kayınvalideme annen mi derlere hep :))

Son düzenleme:
tanem
bız o kazııktan ıkı tane yedıkçok anlıyorum senı
bazen dıom ulaa bız enamıyık dıye

tanem yenge denmi bahsediyorsun?düğün ne zaman öncelikle hayırlı olsun ama kusura bakma baya açgözlülermiş.benim abimin hanımınında durumu iyi diildi ailesinin bilerek aldık yani herşeyini biz yaptık.en güzelini hemde ama saolsunlar hiç bi iğne istmeediler yani şu alınsın bu alınsın demediler.sonradan görme gibi olmuşlar

sen yakından gör bide cnm....
ahh canım yaaaa....
sende çok güzelsin.. resimklerinde de.. yakından daa....

tanemmimm.. bu ne yaaaa.. padişah kızımı alıyonuz sizz....
yazık valla... kardeşinin kıızı uyarması lazım.. şartlar böyle zorlama diye... bence kadeşinde nasıl olsa babanın ödeyeceğini bildiği için ses çıkarmıyor... baban üstüne yığsın bakalım birşeyler bak ne olcak o zaman...
valla çok sinirlendim.. biraz sonradan görme giib olmuş bu gelin.. kusuruma bakma canım lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…