Aman sorma Balım yaenbüyük suç bence kardeşinde....çok taviz vermiş baştan...bizde severek evlendik ama kimsenin tepesine çıkamadık malesef :)
Kız genelde pazardan giyiniyor bahane vermek gibi olmasın beğenirsem bende alırım giyerim marka takıntım asla yoktur, yalnız sadece dandik bir penyenin 100 lira olduğu bir mağazadan alalım demiyor mu deli ediyor beni . Bir tanede değil bizde adet vardır gelin çeyizine her parçadan en az onar tane alınır etek,penye,pantalon falan ... Kendi çeyiz zamanımdada çok tutmasın diye nerde kampanya var nerde sezon sonu var orada aldım . Aman akıllanmayız kızım biz gene olsa gene aynısını yaparım aynen.tanem ne marka bildim ne bilirim halada bilmem yani ne uygunsa ne güzelse onu alırım la.hayatında markamı bilmişte istiyo
masraf olmasın die davetiyemin bile en ucuzuna baktım.bizde var sanırım bir gariplik
onlara masraf olmasın die annem tv yi bile aldıhalıların tüllerin yarısından fazlasını annemler aldı
kına kıyafetimi masraf olmasın die gittim aldım.bi bindallı aldırdım onlara.
hakkaten biz safmışız kız akıllı olan o kızmış
bazen diom şimdi olsa isterim.:44:yok gene istemembiz akıllanmayık
Amin canım .tanem sonradan görmeler maalesef böle
ohoo sanabıkaç şey saysam ağzın acık kalır
neyse bızımkı geçtı bıttı
Allah sıze yardım etsın
tanem bilsem size gelin gelirdimoğlun olursa kızımı veririm artık
meloş kız nerdesin sen alçak kaçak garuuuuu burayı boşluyon resim resim dedin bak albime silicem çok zor koydum bidaha koyamam sanırım
balım....... çökertcem senin sülaleyi....tanemlerin gelininden ders alcam
resım neden sılınmıyo yaa:84::84::84:
saol balım anladım tatlım
kocem 28 olcek maşallah göstermez hıc
ben oğluşum faydalansın diye kızınızı alcam diyorumm
anaları babaları marifetli bakamıycakmısınız beee
bizim halimiz ortada fazla yüklenmeyin çökeriz...
yazlığı versen yeter kışlık ev istemezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?