Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Tanemcim Allah babana yardım etsin...ama gelin başta anlayışsız bence..aileside normal olarak herşey istiyor demek...kardeşin niye konuşmuyorki ayağımızı yorganımıza göre uzatalım diye...

çok saol canım benim o senin güzel bakışın

siz gerçekten çok benziyosunuz ama benide eşimle çok benzetirler kayınvalideme annen mi derlere hep :))

teşekkür ederim canım..

evt sizinde suratlarınız benziyor eşinle...
zaten derler.. karı koca birbirine benzermiş diye... bazı çiftlerde görüyorum bunu..

lamecim bizde çok benzeriz birimiz esmer birimiz beyaz tenli beşiktaş gibiyik
ben anlamıyorum yaaa ailesinin kapısında maddi zorluk çeken bazı kızlar böyle oluyo evlenince sapıtıyolar hay allahım yaa nasıl sinir oldum.zaten öyleleride şanslı oluyo anasını satim

BİRSENS maşallahh canımm çok tatlısınn

TANEM kıs dur daha cinsiyetineee oooooooo benimki 6.ayında belli olmuştuu

tanem
bız o kazııktan ıkı tane yedıkçok anlıyorum senı
bazen dıom ulaa bız enamıyık dıye

Aman harbi enayilik. Brck nerde sırf kardeşim kızı seviyor diye ses çıkarmıyoruz . Lan dedim dün kendi kendime bir enayi benmişim masraf olmasın diye bir milyonun bile hesabını yapardım . Ay dün bide demezlermi biz yatak odasının perdelerini alacağız orayı almayın ay dedim kendi kendime lütfettiniz Tövbe ya masraf olmasın biz sizi siz bizi düşüneceksiniz söyledim, oralı bile değiller ben olsam anlarım az bişeyin en pahalısına sarkmam . İyice gıcık oldum . Tamam durumları yok o yüzden bişey alınmaz bunun üstüne bişey söylenmez ama senin giydiğin şeyler belli tutupta en kazık markalarada sarılmazki .

resım sılınmıyoooooooooooo

Eklentiler

• $41379_100000400843507_4720_n.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
tanem sonradan görmeler maalesef böle
ohoo sanabıkaç şey saysam ağzın acık kalır
neyse bızımkı geçtı bıttı
Allah sıze yardım etsın

enbüyük suç bence kardeşinde....çok taviz vermiş baştan...bizde severek evlendik ama kimsenin tepesine çıkamadık malesef :)

tanem ne marka bildim ne bilirim halada bilmem yani ne uygunsa ne güzelse onu alırım la.hayatında markamı bilmişte istiyo
masraf olmasın die davetiyemin bile en ucuzuna baktım.bizde var sanırım bir gariplik
onlara masraf olmasın die annem tv yi bile aldıhalıların tüllerin yarısından fazlasını annemler aldı
kına kıyafetimi masraf olmasın die gittim aldım.bi bindallı aldırdım onlara.
hakkaten biz safmışız kız akıllı olan o kızmış
bazen diom şimdi olsa isterim.:44:yok gene istemem biz akıllanmayık

sildim tanemcim ama sen beni de kızımıda görmüştün sanırım değil mi
Gördüm tatlışım başka zaman gene görürüm kızın azıcık büyüyünce :))
tanem böcük mblueeee sizde foto koyun bakem
Kız dert anlatmaktan fırsat kalmadı :)))
Tanemcim Allah babana yardım etsin...ama gelin başta anlayışsız bence..aileside normal olarak herşey istiyor demek...kardeşin niye konuşmuyorki ayağımızı yorganımıza göre uzatalım diye...
Yuh diyorum bunada hanım köylü oldu şimdiden . Gidecekleri oteli kayınpederi bizim gelin beğenmişler kardeşimde onaylamış hayır diyemiyor beni gıcık ediyor .
Ay bide bir havalarda değilmi tövbe ya bişey soruyorum, söylüyorum duymamazlıktan geliyor konuşmuyor fazla aklı sıra muhatap olmuyor bizle [/COLOR
BİRSENS maşallahh canımm çok tatlısınn

TANEM kıs dur daha cinsiyetineee oooooooo benimki 6.ayında belli olmuştuu
Ay çok merak ediyorum kız :))

Tanemim baştan yüz verirseniz sonu gelmez ömür boyu isteklerinin bi aile büyüğü yada nişanlısı güzelce konussun

ha bide sana resim dedim görek dedim seni duymadın mı yawwwww

böcük senlen eşinmii maşallahh çok uyumlu duruonus yakışmışınız bide kücücük gibi geldin gözüme yaşın kaçtı yada hayat yıpratmamış daha seni ne kadar banall oldu buda

böcükk saçın salık daha çok yakışıyo sanki..nan eşin senden ufak duruyo heee kapmasınlar :))

aman kım napsın onu
makyaj benı büyük gösterıyo ondan olabılır
böcük senlen eşinmii maşallahh çok uyumlu duruonus yakışmışınız bide kücücük gibi geldin gözüme yaşın kaçtı yada hayat yıpratmamış daha seni ne kadar banall oldu buda

tşkler tatlım
sen öle dıon ama bal öle demıy
24 yaşındayım

kız böcük geçenlerde bi resim koymuştun bahçede salıncakta otururkene ya orda daha farklı geldin gözüme burda çok ufak gerçi yaşım ufak diyodun ama orda çok farklıydın tatlım

eşinlende yakışmışınız maşallahhh
hakket eşinde küçük galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…