çok saol canım benim o senin güzel bakışın
siz gerçekten çok benziyosunuz ama benide eşimle çok benzetirler kayınvalideme annen mi derlere hep :))
tanem
bız o kazııktan ıkı tane yedıkçok anlıyorum senı
bazen dıom ulaa bız enamıyık dıye
Aman harbi enayilik. Brck nerde sırf kardeşim kızı seviyor diye ses çıkarmıyoruz . Lan dedim dün kendi kendime bir enayi benmişim masraf olmasın diye bir milyonun bile hesabını yapardım . Ay dün bide demezlermi biz yatak odasının perdelerini alacağız orayı almayın ay dedim kendi kendime lütfettiniztanem yenge denmi bahsediyorsun?düğün ne zaman öncelikle hayırlı olsun ama kusura bakma baya açgözlülermiş.benim abimin hanımınında durumu iyi diildi ailesinin bilerek aldık yani herşeyini biz yaptık.en güzelini hemde ama saolsunlar hiç bi iğne istmeediler yani şu alınsın bu alınsın demediler.sonradan görme gibi olmuşlar
BİRSENS maşallahh canımmçok tatlısınn
TANEM kıs dur daha cinsiyetineee oooooooo benimki 6.ayında belli olmuştuu
Aman harbi enayilik. Brck nerde sırf kardeşim kızı seviyor diye ses çıkarmıyoruz . Lan dedim dün kendi kendime bir enayi benmişim masraf olmasın diye bir milyonun bile hesabını yapardım . Ay dün bide demezlermi biz yatak odasının perdelerini alacağız orayı almayın ay dedim kendi kendime lütfettinizTövbe ya masraf olmasın biz sizi siz bizi düşüneceksiniz söyledim, oralı bile değiller ben olsam anlarım az bişeyin en pahalısına sarkmam . İyice gıcık oldum . Tamam durumları yok o yüzden bişey alınmaz bunun üstüne bişey söylenmez ama senin giydiğin şeyler belli tutupta en kazık markalarada sarılmazki .
Gördüm tatlışım başka zaman gene görürüm kızın azıcık büyüyünce :))sildim tanemcim ama sen beni de kızımıda görmüştün sanırım değil mi
Kız dert anlatmaktan fırsat kalmadı :)))tanem böcük mblueeee sizde foto koyun bakem
Yuh diyorum bunada hanım köylü oldu şimdiden . Gidecekleri oteli kayınpederi bizim gelin beğenmişler kardeşimde onaylamış hayır diyemiyor beni gıcık ediyor .Tanemcim Allah babana yardım etsin...ama gelin başta anlayışsız bence..aileside normal olarak herşey istiyor demek...kardeşin niye konuşmuyorki ayağımızı yorganımıza göre uzatalım diye...
Ay bide bir havalarda değilmi tövbe ya bişey soruyorum, söylüyorum duymamazlıktan geliyor konuşmuyor fazla aklı sıra muhatap olmuyor bizlelamecim bizde çok benzeriz birimiz esmer birimiz beyaz tenli beşiktaş gibiyik
ben anlamıyorum yaaa ailesinin kapısında maddi zorluk çeken bazı kızlar böyle oluyo evlenince sapıtıyolar hay allahım yaa nasıl sinir oldum.zaten öyleleride şanslı oluyo anasını satim
Ay çok merak ediyorum kız :))BİRSENS maşallahh canımmçok tatlısınn
TANEM kıs dur daha cinsiyetineee oooooooo benimki 6.ayında belli olmuştuu
böcükk saçın salık daha çok yakışıyo sanki..nan eşin senden ufak duruyo heee kapmasınlar :))
böcük senlen eşinmii maşallahhçok uyumlu duruonus yakışmışınız bide kücücük gibi geldin gözüme yaşın kaçtı yada hayat yıpratmamış daha seni ne kadar banall oldu buda
aman kım napsın onu
makyaj benı büyük gösterıyo ondan olabılır
tşkler tatlım
sen öle dıon ama bal öle demıy
24 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?