Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gördümmmmmmm maşallah sana doğuracan kız ayyyyy az kalmış cnm yaaaa

bencede gayet kilon da yerinde tatlışşş

Son düzenleme:
ladyyy.. ne güzel bir hamişsin sen öylee.... çok güler yüzlüsün maşallah:))

Son düzenleme:
beceriksizsin tabi nan yukardaki bölümü demiyoruz. alta in eklentiler diyor. ordaki resimde var. ordan sil. yukarda da var sağ üst köşeye bak. ay çatlıycam yaw.

yok olmuyo :84::84:ben beceremıom
cvplama panelınde var eklentı ekle dıye ordan karşıma cıkıo ama sılınmıo

18 kilo aldım Amma acayip moral oldunuz Teşekkür ederim kızlar

cok tatlu olmuşsun cnm

yok olmuyo :84::84:ben beceremıom
cvplama panelınde var eklentı ekle dıye ordan karşıma cıkıo ama sılınmıo

cok tatlu olmuşsun cnm

sağol canım orda yardım var soru işareti oraya tıkla ordan oku bak bide sen silemeyince kalınca fotoların bende stres oldum

c
nm demek hamiş kaldığında zayıfmışsın ki belli olmuyo okdana aldığın..şimdi kaçsın yani??
ben 63 üm düşünsene beni yusyuvarlak olcem :)

ben hamiş kaldığımda 65 dim canım boyum 1.69 senin boy kaç

lady bende göremedim.

böcük valla göbeğim çatladı. ay en sonuda senin yerine ben giricem kendim halledicem. :84:

OOO MŞLLHHH tabisi belli olmaz...ben 1,63 üm boydan kaybettim

bence sendede öle belli olmaz canım 1,63 müşün 1,50 lerde olsan neysede bide ben başlarda çok bilinçsiz yedim iştahım çok açıktı 1 yedimmi 2 ciye gerek yok demezdim yerdimde yerdim hamilelikte 20 kilo alanları duyunca yuh o neymiş derdimm başa gelince anlıyo insan son 3 aydır frenledim kendimi ama iş işten geçti bizde şimdi bebiş sağlıklıca gelsinde önemli değil veririz dioz napalım

SEN HİÇ KORKMA BOYUN VAR daha fazlada alıcağın yok..ohh ne güzel sende çıtır anniş olcen...bende dikkat ediyim bari..yaştan zaten kaybettik çıtırlığı bide kilodan kaybetmiyek :))

SEN HİÇ KORKMA BOYUN VAR daha fazlada alıcağın yok..ohh ne güzel sende çıtır anniş olcen...bende dikkat ediyim bari..yaştan zaten kaybettik çıtırlığı bide kilodan kaybetmiyek :))

valla benim de boyum çok da uzun değildir ama çok da fitdim hamilelikte 14 kilo ney almıştım

lady bende göremedim.

böcük valla göbeğim çatladı. ay en sonuda senin yerine ben giricem kendim halledicem. :84:

dur len hemende dellenıon
az saburlu ol
şekr alcem sana
sımdık gırdım cvplama panelınden sectım eklentı ekle dedım karşıma kendı pfofılımde olanlar cıktı oda cıktı
sonra x e bastım sıl dedım ama sılınmıo

eklenti ekleden aşağıdaki eklentiler denen kısımdan siliceksin. ana klasör yazan yerden değil. ama önce sağ altta kutuda yeşil çek işareti var oraya tıkla sonra x bas.

Son düzenleme:
ay bugun zayıflık sitelerinde dolandım az sonada burda bi matamtk sruna tkıldım kaldım bunu çözebilcek biri varsa lütfen yardımcı olsun hatunlarr

(x+1)>4 eşitsizliğini sağlayan tam sayı ile en büyük negatif tam sayının çarpımı kaçtır.?bunun cvp nasıl bulcem ben ya
büyüktür işaretinin altında çizgi var =)

ben kesın çözerdım ama keyfım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…