laydyyyy nekdr tatlı olmuşsun yaa
Allah nazarlardan korusun cnm..kilo filan çok değil bence...
gördümmmmmmm maşallah sana doğuracan kız ayyyyy az kalmış cnm yaaaa
Bencede gayet kilon da yerinde tatlışşş
ladyyy.. Ne güzel bir haöişsin sen öylee.... çok güzle yüzlüsün maşallah:))
beceriksizsin tabi nan yukardaki bölümü demiyoruz. alta in eklentiler diyor. ordaki resimde var. ordan sil. yukarda da var sağ üst köşeye bak. ay çatlıycam yaw.
18 kilo aldımAmma acayip moral oldunuz Teşekkür ederim kızlar
c18 kilo aldımAmma acayip moral oldunuz Teşekkür ederim kızlar
yok olmuyo :84::84:ben beceremıom
cvplama panelınde var eklentı ekle dıye ordan karşıma cıkıo ama sılınmıo
cok tatlu olmuşsun cnm
c
nm demek hamiş kaldığında zayıfmışsın ki belli olmuyo okdana aldığın..şimdi kaçsın yani??
ben 63 üm düşünsene beni yusyuvarlak olcem :)
OOO MŞLLHHH tabisi belli olmaz...ben 1,63 üm boydan kaybettimsağol canım orda yardım var soru işareti oraya tıkla ordan oku bak bide sen silemeyince kalınca fotoların bende stres oldum
ben hamiş kaldığımda 65 dim canımboyum 1.69 senin boy kaç
OOO MŞLLHHH tabisi belli olmaz...ben 1,63 üm boydan kaybettim
lady bende göremedim.
böcük valla göbeğim çatladı. ay en sonuda senin yerine ben giricem kendim halledicem. :84:
bence sendede öle belli olmaz canım 1,63 müşün 1,50 lerde olsan neysede bide ben başlarda çok bilinçsiz yedim iştahım çok açıktı 1 yedimmi 2 ciye gerek yok demezdim yerdimde yerdim hamilelikte 20 kilo alanları duyunca yuh o neymiş derdimm başa gelince anlıyo insan son 3 aydır frenledim kendimi ama iş işten geçti bizde şimdi bebiş sağlıklıca gelsinde önemli değil veririz dioz napalım
SEN HİÇ KORKMA BOYUN VAR daha fazlada alıcağın yok..ohh ne güzel sende çıtır anniş olcen...bende dikkat ediyim bari..yaştan zaten kaybettik çıtırlığı bide kilodan kaybetmiyek :))
lady bende göremedim.
böcük valla göbeğim çatladı. ay en sonuda senin yerine ben giricem kendim halledicem. :84:
dur len hemende dellenıon
az saburlu ol
şekr alcem sana
sımdık gırdım cvplama panelınden sectım eklentı ekle dedım karşıma kendı pfofılımde olanlar cıktı oda cıktı
sonra x e bastım sıl dedım ama sılınmıo
ay bugun zayıflık sitelerinde dolandım az sonada burda bi matamtk sruna tkıldım kaldım bunu çözebilcek biri varsa lütfen yardımcı olsun hatunlarr
(x+1)>4 eşitsizliğini sağlayan tam sayı ile en büyük negatif tam sayının çarpımı kaçtır.?bunun cvp nasıl bulcem ben ya
büyüktür işaretinin altında çizgi var =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?