Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kizlar
isten ciktim kocise gidiyorum
bluecim bu esitsizligi saglayan tek tamsayi yokki
soru yanlis gibin geldi bana

kelebekten haber yok dimi kislar

şevalcim soru da problem yok cnm mali müşavirliksınavnda çıkmış bir soru bu cvp - 15 ama çözümünü bulamadık.=)

GÜNAYDIN kızlar.....

hayırlı cumalar........

doktordan geliyorum..
kan tahlili vermeye gittim..doktor bakalımmı dedi bende bakalım dedi zararı olmassa..
yawrumu gördümmm 1cm :)
kalp atışlarını bu sefer çok net duydum..

böcüğümm =) biz olmasak zaten kocaların hali harap =)

lamecim doru dıosun =) çalıştırım ben bu akşam iyce =) ya bu temızlık ypılınca nie 1 hafta gitmioki

gene toz heryer =( daha yeni temizlik yapıldı evımde =)

hoşgeldin balım..
aman da aman büyümüşmü oğluşumuz:)

günaydın cnm...hee koca çocuk oldu damadınn

cnm doktora ne dedim bak şimdi aklıma geldi..ctesi bana bilgi vermemiştiler
kaç cm diye kağıttan zor buldum...bu doktorada dedimki nasıl doktor bey boyu posu yerindemi :))
nasıl gülüyooo hee diyo 1cm :))

hayırlı cumalar insan ilk kalp atışlarını duyuncaya kadar pek farkına varmıyor bide şimdi böle mercimek kadardır o biz ayda bi gidioduk 3.ayda gittik böle balonun içinde pıt pıt başka bişey belli değildi 4.ayında kolu bacağı kafası herşeyi belirgin olmuştu eve geldim durduramadım kendimi ağlamaktan eşim tamam diyor bende insana benzemiş diom oda neye benzeyecekti ya diyoodu ayy bal göz açıp kapamadan geçiverio kıs

Balımm çok güzell bir haber =) Rabbim sağlıkla kucana aldın gnlerid göstersin inş. =) gelip buraya benım meleğim bu gecede nöbete dikti bizi dersin =) oyy rabımmmmmm hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin tüm hamilelerimize inşallah . Amin

:)) cnm yaaa eşine çok güldümm...neye benzicekti demiş haklı olarak :))
geçen hafta muayne sırasında kadın doğurmuş zırt diye çok kolya olmuşş ve hazırlıksızmış yawruyu kağıt havluya sarmışlar...cnmm seninde işllh çok kolay geçer doğumun...nasıl olucak belli oldumu???

aminnnnn cnm işllhhhhhhh

gelsin bakalım damat efendin:))

ayy almesin vallaa.... hee babası gibi boylu poslu olcek:)

inşallah canım sende sorunsuz rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah sezeryan olursa temmuzun 11 den sonra alırız dedi ben kararsızım normal doğum içinde olumsuzluk görülmüyor temmuzun 4 ünde tekrar gidecem o zaman netleşecek bal senin İRKEK olacak bence içime üle doğuyor

gelsin bakalım damat efendin:))

ayy almesin vallaa.... hee babası gibi boylu poslu olcek:)

GÖR BAK YAKICAK ORTALIĞI...:))

ayy işllh anasına çekmess ufacık kalır :))

cnm hayırlısı işllh ama normal yapabilsen keşke...
zorla erkek doğurtçanız zaten kız diyen beri gelsin...
bu yıl erkek patlaması varmış öle dedi hastanedekiler...kız kıtlığı başlamış bu yıl :))

Kayınvaliden mi toparlıyor kız oh ne ala iştek
Amanda fasülye mi olmuş artıkın o paşa :))) Maşallah tatlım bende bugün gitcem doktor amcamıza .

BAL canım başlarda çok kararlıdım normal diye hava bile atıodum ne var sanki diye şimdi son 2 aydır yaklaşınca rüyalarıma giriyor artık doğum tırstım sezeryan diyom çevredekiler yapacağın oydu zaten diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…