Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yardımcı olmak isterdim canım ama artık o kadar yabancıyım ki bunlara

mbllueee kafa kalmadı ki bu saatte uğraşma bu kafayla olmazzzz yarın çözeriz tatlım

herkese iyi akşamlar kızlarrrrrrrr

|x+1|>4 eşitsizliğini sağlayan tam sayı ile en büyük negatif tam sayının çarpımı kaçtır.?bunun cvp nasıl bulcem ben ya
büyüktür işaretinin altında çizgi var(dahildir) =)

çıkan herkeşlere iyi akşmlar başım ağrıdı valla =) nese öptüm hepinizi soruyu untmadyın yarıdm edınnnnnnnnnn banaaa =) mcuukladım hepınzıı esen kalın

selam kizlar
isten ciktim kocise gidiyorum
bluecim bu esitsizligi saglayan tek tamsayi yokki
soru yanlis gibin geldi bana

kelebekten haber yok dimi kislar

gunaydin lame leydl bocuk
lamecim bekleyelim gelir
her tarafim agriyor kizlar
kayinvalide gitti reglde bitti
ondan heralde

günaydınnn güzelliklerrr
herkeşlerr nasllll ?

bu akşam eve giderken kayınvaldemle görümcemde olcak =) mutfam az dağınık kaldı sabah uyuya kalınca =) 7:45te kalktık . eşimin duşu tıraşı kahvaltısı derken 8:40 da çıktık

küçük odamı boşltcaz =)

mblue.. canım takma kafanı.. sonuçta çalışan bayansın.. onlarda anlayışlı davranıcaklardır...

birsencim.. hoşgeldin..

olur öle şeyler
işe gec kalmadınız mı 8:40 cıkmışsınız
ben 7 olmadan cıkıyom
bugunde uyyamadım 5te kalktım

Günaydın tatlışlar ! Sabah 8den beri şimdi oturdum pof ya ev işleri yürüyüş bi bitmedi

lamecım doru dıosunda =) kayınvaldem azcık bu konularda şey hanı bişiy demezde o toplamaya kalkınca sinirlneıom aslınd abırakıp toplasın ne guzelde içim el vermıo işte =)

böcüğüm geç kaldık tabiki benım i ş başı 8:30 kocişi ytktan kaldıramadm ki uyuya kalmışım bende =) onu kaldırdıktn sonra uyuyorum az daha =) derken uyumuşum bende =) nese bnm pek sorun olmadı burdakı ispiyoncu yetiştirmezse =) ortklrın oğlundna bırı işte nese çok iş ypıomş gibi glmiş gene erkndne =)

melodıcım cnmhayırlı olsun tatilin ohh valla bende temmuz 18de çıkçam inş. tatilime =)

tanemm oh cnm valla ne guzel yürüyüşler falan =) iyi bak kendıne yürüyüş iyidir canım =)

benımde 8 :30 ama 8 olmadan gelıom
işlerımı halledıom ne edım
koçiş 2 hafta aradan sonra bugun ış başı ettı onuda sabah 6da kaldrdım
sabahın körü nıye kaldrdın dıo
uşuktur az
traş duş derken ancak hazrlandı haberı yok
ben olmasam halı harap

mblue.. bu kadar takma yaa... bırak yapsın.. benimkide yapamadan duramaz... ben gayet rahatım bu konuda.. ilk zamanlar kıyamazdım ama anladımki yaparsa rahat ediyo.. seviniyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…