=) Allah iyliğinizi versin hatunlarr bi çocuk muhabbetı almış yürümüş rahat bırakın miniklerinizi yaw =) çocuklar hayatını yaşıo orda =) bı dokunmayın beee =)
Canlarım benımya insan ne güzel duygulara sahip oluyodur değil mi ? =)
inşallah hepp iyi anne olursunuz çocuklarınızaa =) Anne fedakardır
Rabbim inşallah hayırlı ve kolay doğum yapmayı nasip eder hepinize sıkmayın kendınızı nasıl doğurcam die =) giren çıkıyo anacım bi şekilde vakti gelince o bulur yolunu çıkar =) stres yapıp sıkmayın kendınızı şartlamayın güzelliklerr ayy hepiniz ne güzel anne olcaksınız =) maşallah bebişleirnize ve sizlere
mbluem ölelerinden korkcan
ay çok güldüm yaaa:)
kızcağızın göbeği 6-7 aylık gibidi hala akşam dedim 1 tane daha var heralde içerde
brck nasıl bi gaz düşünüyosa havaya uçurcak hastaneyi :)
Oy oyy kuzucuk=) Allah iyliğinizi versin hatunlarr bi çocuk muhabbetı almış yürümüş rahat bırakın miniklerinizi yaw =) çocuklar hayatını yaşıo orda =) bı dokunmayın beee =)
Canlarım benımya insan ne güzel duygulara sahip oluyodur değil mi ? =)
inşallah hepp iyi anne olursunuz çocuklarınızaa =) Anne fedakardır
Rabbim inşallah hayırlı ve kolay doğum yapmayı nasip eder hepinize sıkmayın kendınızı nasıl doğurcam die =) giren çıkıyo anacım bi şekilde vakti gelince o bulur yolunu çıkar =) stres yapıp sıkmayın kendınızı şartlamayın güzelliklerr ayy hepiniz ne güzel anne olcaksınız =) maşallah bebişleirnize ve sizlere
Laydcim hayırlısıyla bir çırpıda oluverecek bir şekilde tatlış sıkıntı yok :)ay canımm inşallah aminn
amaninnn sezeryandaa ölee oluomuşş saramıomuşun ya bide normal olsa hemen ya korse giy ya sar foss iner hava
:) İner iner tatlış .benim yengem doğum yaptığında sezeryanla 2 aya yakın falan öle 6 aylık gibi gezdi bölemi kalacam ben die ağlardı ama normalde karnını sarınca 1 ayda hemen hemen eski haline dönüomuş göbüş anneme diom bazen anne benim totomda büyüdü onuda sarsak inermi diom oda he başla şimdiden sarmaya anca iner dior
TANEM inşallah canım hepimizin pıtdadanak oluverir
GÜNAYDIN kızlar.....
hayırlı cumalar........
doktordan geliyorum..
kan tahlili vermeye gittim..doktor bakalımmı dedi bende bakalım dedi zararı olmassa..
yawrumu gördümmm 1cm :)
kalp atışlarını bu sefer çok net duydum..
günaydın cnm...hee koca çocuk oldu damadınn
cnm doktora ne dedim bak şimdi aklıma geldi..ctesi bana bilgi vermemiştiler
kaç cm diye kağıttan zor buldum...bu doktorada dedimki nasıl doktor bey boyu posu yerindemi :))
nasıl gülüyooo hee diyo 1cm :))
Brck Allah bağışlasın :)
Bal inşallah ya bir ümit gideceğim . Bide diyorumki şimdi cinsiyet söyler iyice heveslenirim bu seferde ilerleyen haftalarda değişir oluyormuş bazen öyle :S
balay ne heyacanlısındır dimi? kendimi hatırladım. hey ay kontrolde büyümesini görmek çok güzeldi. birde hareket etsin diye çikolata yiyip öyle girerdim.
son aylarda hep babasına benzettim ve öyle oldu.
böcük hani nan oğluşumun köpeği.
balay ne heyacanlısındır dimi? kendimi hatırladım. hey ay kontrolde büyümesini görmek çok güzeldi. birde hareket etsin diye çikolata yiyip öyle girerdim.
son aylarda hep babasına benzettim ve öyle oldu.
böcük hani nan oğluşumun köpeği.
böcük ablanın kızı olcek. kızlar utangaç olur ve göstermez.
benim oğluşum sere serpe göstermişti bibisini.
köpek mı oda ne
erkek olsa yaa
kızı var 8 yaşında
kızı doğduğunda erkeğe cok benzıyor dıye herkes erkek demıştı
hayrlısı olsun kızda olursa cok mutlu olcemm
gene teyze oluyomm
biraz daha büyüsün ozmn bende yerim çikolata :))
daha miniş anlamıyooo
Hoşgeldin tatlım naber?merhabalar,hayırlı cumalarınız olsun, nasılsınız
bal maşallah meleğine
bu arada efsundan haberi olan varmı doğurmuşmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?