Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck allah ilini versin kzuum yaw =) görende senı devm gibi bi hatun sancak =) el kadarsın zati senden ne sesi çıkçak =) bu iltifattı he yanlış anllaşılma olmasın :82:

mbluem ölelerinden korkcan
ay çok güldüm yaaa:)
kızcağızın göbeği 6-7 aylık gibidi hala akşam dedim 1 tane daha var heralde içerde

ay canımm inşallah aminn

mbluem ölelerinden korkcan
ay çok güldüm yaaa:)
kızcağızın göbeği 6-7 aylık gibidi hala akşam dedim 1 tane daha var heralde içerde

amaninnn sezeryandaa ölee oluomuşş saramıomuşun ya bide normal olsa hemen ya korse giy ya sar foss iner hava

yok bebem normal doğumdada öyle doğum yapınca aynı yani şişlik olarak sanırım.bizim gelininde şişti baya.amcakızları hep sardı onlarında sezeryandı

Son düzenleme:
brck nasıl bi gaz düşünüyosa havaya uçurcak hastaneyi :)
:

Oy oyy kuzucuk
ay canımm inşallah aminn

amaninnn sezeryandaa ölee oluomuşş saramıomuşun ya bide normal olsa hemen ya korse giy ya sar foss iner hava
Laydcim hayırlısıyla bir çırpıda oluverecek bir şekilde tatlış sıkıntı yok :)

Son düzenleme:
benim yengem doğum yaptığında sezeryanla 2 aya yakın falan öle 6 aylık gibi gezdi bölemi kalacam ben die ağlardı ama normalde karnını sarınca 1 ayda hemen hemen eski haline dönüomuş göbüş anneme diom bazen anne benim totomda büyüdü onuda sarsak inermi diom oda he başla şimdiden sarmaya anca iner dior

:) İner iner tatlış .
TANEM inşallah canım hepimizin pıtdadanak oluverir
Amin çıtır anne .

maşallah

Brck Allah bağışlasın :)
Bal inşallah ya bir ümit gideceğim . Bide diyorumki şimdi cinsiyet söyler iyice heveslenirim bu seferde ilerleyen haftalarda değişir oluyormuş bazen öyle :S

benım ablamın 4 ayı oldu hala göstermedı kendını utangaç herhal
20sınde gtcek ınş gösterır ya
hep bişiler alasım var

bal ay ne heyacanlısındır dimi? kendimi hatırladım. hey ay kontrolde büyümesini görmek çok güzeldi. birde hareket etsin diye çikolata yiyip öyle girerdim.
son aylarda hep babasına benzettim ve öyle oldu.

böcük hani nan oğluşumun köpeği.

böcük ablanın kızı olcek. kızlar utangaç olur ve göstermez.
benim oğluşum sere serpe göstermişti bibisini.

biraz daha büyüsün ozmn bende yerim çikolata :))
daha miniş anlamıyooo

köpek mı oda ne
böcük ablanın kızı olcek. kızlar utangaç olur ve göstermez.
benim oğluşum sere serpe göstermişti bibisini.

erkek olsa yaa
kızı var 8 yaşında
kızı doğduğunda erkeğe cok benzıyor dıye herkes erkek demıştı
hayrlısı olsun kızda olursa cok mutlu olcemm
gene teyze oluyomm

köpek mı oda ne

erkek olsa yaa
kızı var 8 yaşında
kızı doğduğunda erkeğe cok benzıyor dıye herkes erkek demıştı
hayrlısı olsun kızda olursa cok mutlu olcemm
gene teyze oluyomm

sen biliyosun ne olduğunu.
valla bu zaman kadar göstermiş olması lazımdı. o yüzden kız dedim.

sabah cnm haşlama patates çekti...saat 6 da kalktım koydum kaynasın diye sonra yattım uyumuşum..saat 7 olmuş..eşim bağrıyo hanımmm hanımmm kalk patatesler olmuş diye...unutmuşum ama ne diyo acaba diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…