Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gerçi herkes damat falan die sahiplenmiş bilee bana yeni doğuyor erkek olacağı

hee lamem çok istiyo damadı olsun diye..illa kızımı alsın diyo..napiim kıramadım bende :))

Kayınvaliden mi toparlıyor kız oh ne ala iştek

Amanda fasülye mi olmuş artıkın o paşa :))) Maşallah tatlım bende bugün gitcem doktor amcamıza .

hee paşa oldu çüçük paşa :)) cnmm işllh sende hayırlı haberlerle dönersin..cinsiyeti söyler belki???

bizimde akşam dünyaya bi meleğimiz açtı gözlrini amcamın kızı doğum yaptı.ayy ne kadan minnak yaaa.minicikkkk
kıpkırmızıydı

bence yinede şartlama kendini cnm..bi bakmışsın çok kolay olmuşş...ablamada hep dedim şartlama kendini oda son ana bıraktı herşeyi ve normal yaptı..

Brck Allah bağışlasın :)
Bal inşallah ya bir ümit gideceğim . Bide diyorumki şimdi cinsiyet söyler iyice heveslenirim bu seferde ilerleyen haftalarda değişir oluyormuş bazen öyle :S

mblue.. canım takma kafanı.. sonuçta çalışan bayansın.. onlarda anlayışlı davranıcaklardır...

birsencim.. hoşgeldin..
saol tatlım hoşbuldum
günaydın kıslar bu akşam izne çıkıyorum yup piiiiiii!
ayyyy ne güzel ama daha gelmezsin burlaraaaa
Günaydın tatlışlar ! Sabah 8den beri şimdi oturdum pof ya ev işleri yürüyüş bi bitmedi
yorma tatlım kendini sen
oyyyy maşallah tatlım ne güzel haber bu
Günaydın herkeslere hürremler.

Birsen ben göremedim seni.

napim şekerim erkenden kaçmasaydın
yüzgörümlüğü isterimmmmm

Son düzenleme:
gözünüz aydın canım evet ilk doğduklarında bide böle buruş buruş yaşlı nine gibi oluolar

Brck Allah bağışlasın :)
Bal inşallah ya bir ümit gideceğim . Bide diyorumki şimdi cinsiyet söyler iyice heveslenirim bu seferde ilerleyen haftalarda değişir oluyormuş bazen öyle :S

saolun kızlar.evet yüzleri şiş oluyo hala.babalarında ağzı kulaklarında oluyo akşam öyleydi bebişin babası
ben başardım ben yaptım der gibi

bence yinede şartlama kendini cnm..bi bakmışsın çok kolay olmuşş...ablamada hep dedim şartlama kendini oda son ana bıraktı herşeyi ve normal yaptı..

şartlandırmamaya çalışıyom canımda geçen gece ayağıma kramp girdi son aylarda çok giriyor kalktım ağlıyom ben bunun ağrısına dayanamıom normali nasıl yapacam die herkes allah onun sabrını verir diyor sezeyanda göbek kalıyor bide her açıdan normal en sağlıklısı aslındada işte

Son düzenleme:

sen yaparsın tatlım cahil cesaretiyle herşey oluyo
ben öle yaptım ben çıtkırıldım biriyim duyan şaşırır normal doğurduğuma

kızlar dünyada tek normal doğum yapamayacak biri varsa oda benimdir heralde
bu doktor konusunda korkağın tekiyim bendeniz
birde akşam çok kalabalıktı.sezeryanda gaz çıkarmadan hastaneden yollamıyolar o an erkekler olsa kalabalık olsa napılır die düşünmeden edemedim

o an ayıbı falan düşünmüyon biricik de olsada çıksa gerçi ben kızkardeşim sezaryan oldu ondan biliyom

zati o gaz öle çok ses çıkarcak bi gaz deil allah seni napsın tuvalete çıkmak yani

DÜZELTTİM YANLIŞ YAZMIŞTIM

Son düzenleme:
sen yaparsın tatlım cahil cesaretiyle herşey oluyo
ben öle yaptım ben çıtkırıldım biriyim duyan şaşırır normal doğurduğuma

ay inşallah canım

kıs allah seni napmasınn

o an ayıbı falan düşünmüyon biricik de olsada çıksa gerçi ben kızkardeşim sezaryan oldu ondan biliyom

zati o gaz öle çok ses çıkarcak bi gaz deil allah seni napsın tuvalete çıkmak yani

brck nasıl bi gaz düşünüyosa havaya uçurcak hastaneyi :)

ayy koptummmm :90::90::90::90: göbeğim atvde bi kirli vardı ya onun göbeğii gibi zaten hop oturup hop kalkıyorr çocukumm rahatsızz oliyii

OYYYY KUZUMyerim ben çüçük hanımı allahım çocukları çok seviyom yaaaa

=) Allah iyliğinizi versin hatunlarr bi çocuk muhabbetı almış yürümüş rahat bırakın miniklerinizi yaw =) çocuklar hayatını yaşıo orda =) bı dokunmayın beee =)

Canlarım benımya insan ne güzel duygulara sahip oluyodur değil mi ? =)

inşallah hepp iyi anne olursunuz çocuklarınızaa =) Anne fedakardır

Rabbim inşallah hayırlı ve kolay doğum yapmayı nasip eder hepinize sıkmayın kendınızı nasıl doğurcam die =) giren çıkıyo anacım bi şekilde vakti gelince o bulur yolunu çıkar =) stres yapıp sıkmayın kendınızı şartlamayın güzelliklerr ayy hepiniz ne güzel anne olcaksınız =) maşallah bebişleirnize ve sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…