gerçi herkes damat falan die sahiplenmiş bilee bana yeni doğuyor erkek olacağı
Kayınvaliden mi toparlıyor kız oh ne ala iştek
Amanda fasülye mi olmuş artıkın o paşa :))) Maşallah tatlım bende bugün gitcem doktor amcamıza .
bizimde akşam dünyaya bi meleğimiz açtı gözlrini amcamın kızı doğum yaptı.ayy ne kadan minnak yaaa.minicikkkk
kıpkırmızıydı
BAL canım başlarda çok kararlıdım normal diye hava bile atıodum ne var sanki diyeşimdi son 2 aydır yaklaşınca rüyalarıma giriyor artık doğum tırstım sezeryan diyom çevredekiler yapacağın oydu zaten diyor
saol tatlım hoşbuldummblue.. canım takma kafanı.. sonuçta çalışan bayansın.. onlarda anlayışlı davranıcaklardır...
birsencim.. hoşgeldin..
ayyyy ne güzel ama daha gelmezsin burlaraaaagünaydın kıslar bu akşam izne çıkıyorum yup piiiiiii!
yorma tatlım kendini senGünaydın tatlışlar ! Sabah 8den beri şimdi oturdum pof ya ev işleri yürüyüş bi bitmedi
oyyyy maşallah tatlım ne güzel haber buGÜNAYDIN kızlar.....
hayırlı cumalar........
doktordan geliyorum..
kan tahlili vermeye gittim..doktor bakalımmı dedi bende bakalım dedi zararı olmassa..
yawrumu gördümmm 1cm :)
kalp atışlarını bu sefer çok net duydum..
Günaydın herkeslere hürremler.
Birsen ben göremedim seni.
gözünüz aydın canım evet ilk doğduklarında bide böle buruş buruş yaşlı nine gibi oluolar
Brck Allah bağışlasın :)
Bal inşallah ya bir ümit gideceğim . Bide diyorumki şimdi cinsiyet söyler iyice heveslenirim bu seferde ilerleyen haftalarda değişir oluyormuş bazen öyle :S
bence yinede şartlama kendini cnm..bi bakmışsın çok kolay olmuşş...ablamada hep dedim şartlama kendini oda son ana bıraktı herşeyi ve normal yaptı..
şartlandırmamaya çalışıyom canımda geçen gece ayağıma kıramp girdi son aylarda çok giriyor kalktım ağlıyom ben bunun ağrısına dayanamıom normali nasıl yapacam die herkes allah onun sabrını verir diyor sezeyanda göbek kalıyor bide her açıdan normal en sağlıklısı aslındada işte
Brck Allah bağışlasın :)
Bal inşallah ya bir ümit gideceğim . Bide diyorumki şimdi cinsiyet söyler iyice heveslenirim bu seferde ilerleyen haftalarda değişir oluyormuş bazen öyle :S
olsun nen evlat evlattır değişirse süprüz olur...
kızlar dünyada tek normal doğum yapamayacak biri varsa oda benimdir heralde
bu doktor konusunda korkağın tekiyim bendeniz
birde akşam çok kalabalıktı.sezeryanda gaz çıkarmadan hastaneden yollamıyolar o an erkekler olsa kalabalık olsa napılır die düşünmeden edemedim
sen yaparsın tatlım cahil cesaretiyle herşey oluyo
ben öle yaptım ben çıtkırıldım biriyim duyan şaşırır normal doğurduğuma
kızlar dünyada tek normal doğum yapamayacak biri varsa oda benimdir heralde
bu doktor konusunda korkağın tekiyim bendeniz
birde akşam çok kalabalıktı.sezeryanda gaz çıkarmadan hastaneden yollamıyolar o an erkekler olsa kalabalık olsa napılır die düşünmeden edemedim
o an ayıbı falan düşünmüyon biricik de olsada çıksa gerçi ben kızkardeşim sezaryan oldu ondan biliyom
zati o gaz öle çok ses çıkarcak bi gaz deil allah seni napsın tuvalete çıkmak yani
brck nasıl bi gaz düşünüyosa havaya uçurcak hastaneyi :)
ayy koptummmm :90::90::90::90: göbeğim atvde bi kirli vardı ya onun göbeğii gibi zaten hop oturup hop kalkıyorr çocukumm rahatsızz oliyii
ayy koptummmm :90::90::90::90: göbeğim atvde bi kirli vardı ya onun göbeğii gibi zaten hop oturup hop kalkıyorr çocukumm rahatsızz oliyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?