Selam hatunlar :)
Shewalciğim ne haber kız iştesin sanırsam kolay gelsin tatlış :)
iznimide uzatmıştım ama zorlanır oldum bu aralar amin canım inşallhh sende iyisindir inşallah
ladycim iyiyim bende canım sağol
tekrar günaydın böcüküm
bluecim günaydın balım
ben danışmanım. işim bilgisayarla olduğundan evdende çalışabiliyorum.
şimdi geldim ama ofise.
inş erken biter işimde dönerim..
tanem nbr tatlım
sabah mıdem bulandı arabada ayy dedım hamışken ınş böle olmaz cunku en korktuğum şey
doğurmaktan o kadar korkmım:90:
Selam hatunlar :)
Shewalciğim ne haber kız iştesin sanırsam kolay gelsin tatlış :)
bebişle daha uzun zamna geçirmek için mi uzatmıştın =) Allah kolaylıklar versin cnm inş. daha da rht geçirirsin son dönemlerini
ben valla bilemedım iyimiyim ellerim titremeye başlaıd oturudm 2 avuç leblebi yedım şimdi daha ii gibim tansıonum duştu snırım sbh khvltımı evde yapamınca iş yerınde k fleksle khvltı ypmıştım =(
hım inş. bitirir gidersin cnmm . Kolay gelsinnn cnmm
=) ay böcümm herkes aynı olmaz düşünme şimdidn böle şeler =) zamnı gelınce düşünbrüsün hem leblebi bastııro leblebi ye =) bnde şimdi yedım =)
bebişle daha uzun zamna geçirmek için mi uzatmıştın =) Allah kolaylıklar versin cnm inş. daha da rht geçirirsin son dönemlerini
ben valla bilemedım iyimiyim ellerim titremeye başlaıd oturudm 2 avuç leblebi yedım şimdi daha ii gibim tansıonum duştu snırım sbh khvltımı evde yapamınca iş yerınde k fleksle khvltı ypmıştım =(
=) ay böcümm herkes aynı olmaz düşünme şimdidn böle şeler =) zamnı gelınce düşünbrüsün hem leblebi bastııro leblebi ye =) bnde şimdi yedım =)
tanem selam canım
çok sağol
sen normalde çalışıyor muydun.
evet bazen böyle işe gelmek gerekiyo cumartesi.
çalışıyos
kociş evde.
ne kötü demı koçiş evde sen işte
bızdede öle ben yaırn evdeyım o yok
h içi o evde ben yok
İyidir güzellik kız sen geçenki fotoyu sildin mi ? Ay olmaz o zaman inşallah benim olmadı bir kere oldu sadece mide bulantısı ve çıkarma onuda saymaya gerek yoktanem nbr tatlım
sabah mıdem bulandı arabada ayy dedım hamışken ınş böle olmaz cunku en korktuğum şey
doğurmaktan o kadar korkmım:90:
Tatlış ben ev kadınıyım (ha ha artık normalde hani ev hanımı derlerya bu aralar bu ev kadını muhabbetini çok duydumtanem selam canım
çok sağol
sen normalde çalışıyor muydun.
evet bazen böyle işe gelmek gerekiyo cumartesi.
çalışıyos
kociş evde.
Blue kıyamam tatlışbebişle daha uzun zamna geçirmek için mi uzatmıştın =) Allah kolaylıklar versin cnm inş. daha da rht geçirirsin son dönemlerini
evet canım sonrasını düşünerekten uzattırdım bünyen alıştıysa sabah güzelce kahvaltını yapıp çıkmaya isyan etmiştirdikkat et kendine canım
tmm düşünmem
leblebı bulunduram ozmn çantamda
ne kötü demı koçiş evde sen işte
bızdede öle ben yaırn evdeyım o yok
h içi o evde ben yok
İyidir güzellik kız sen geçenki fotoyu sildin mi ? Ay olmaz o zaman inşallah benim olmadı bir kere oldu sadece mide bulantısı ve çıkarma onuda saymaya gerek yokBelki seninde öyle olur normalde ufak bir şeyde midem çarkalanırdı ama hamilelikte eser yok bünye değişiyor demekkine :S
Tatlış ben ev kadınıyım (ha ha artık normalde hani ev hanımı derlerya bu aralar bu ev kadını muhabbetini çok duydum) kocişte yoğun çalışıyor bi tek hafta sonları onu bile gidiyor bazen zor oluyor o zamanlar ki sizin dahada zor olur fıstığım Gerçi güzel yanı var çok daha özlersiniz .
Blue kıyamam tatlışGüzelce yap evinde çıkmadan ya erken yat erken kalk kız .
Tatlış ben ev kadınıyım (ha ha artık normalde hani ev hanımı derlerya bu aralar bu ev kadını muhabbetini çok duydum) kocişte yoğun çalışıyor bi tek hafta sonları onu bile gidiyor bazen zor oluyor o zamanlar ki sizin dahada zor olur fıstığım Gerçi güzel yanı var çok daha özlersiniz .
.
hoşgeldin birsencim:)
günaydıııınnn...
güzel bir hafta geçirelim inşallah...
acayip yorgunum,iş yerinde de evde de çook işim var poffff....
öpüyorum sizleriii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?