Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iznimide uzatmıştım ama zorlanır oldum bu aralar amin canım inşallhh sende iyisindir inşallah

bebişle daha uzun zamna geçirmek için mi uzatmıştın =) Allah kolaylıklar versin cnm inş. daha da rht geçirirsin son dönemlerini
ben valla bilemedım iyimiyim ellerim titremeye başlaıd oturudm 2 avuç leblebi yedım şimdi daha ii gibim tansıonum duştu snırım sbh khvltımı evde yapamınca iş yerınde k fleksle khvltı ypmıştım =(

hım inş. bitirir gidersin cnmm . Kolay gelsinnn cnmm

tanem nbr tatlım
sabah mıdem bulandı arabada ayy dedım hamışken ınş böle olmaz cunku en korktuğum şey
doğurmaktan o kadar korkmım:90:

=) ay böcümm herkes aynı olmaz düşünme şimdidn böle şeler =) zamnı gelınce düşünbrüsün hem leblebi bastııro leblebi ye =) bnde şimdi yedım =)

evet canım sonrasını düşünerekten uzattırdım bünyen alıştıysa sabah güzelce kahvaltını yapıp çıkmaya isyan etmiştir dikkat et kendine canım

tmm düşünmem
leblebı bulunduram ozmn çantamda

tanem selam canım
çok sağol
sen normalde çalışıyor muydun.
evet bazen böyle işe gelmek gerekiyo cumartesi.
çalışıyos
kociş evde.

ne kötü demı koçiş evde sen işte
bızdede öle ben yaırn evdeyım o yok
h içi o evde ben yok

tanem nbr tatlım
sabah mıdem bulandı arabada ayy dedım hamışken ınş böle olmaz cunku en korktuğum şey
doğurmaktan o kadar korkmım:90:
İyidir güzellik kız sen geçenki fotoyu sildin mi ? Ay olmaz o zaman inşallah benim olmadı bir kere oldu sadece mide bulantısı ve çıkarma onuda saymaya gerek yok Belki seninde öyle olur normalde ufak bir şeyde midem çarkalanırdı ama hamilelikte eser yok bünye değişiyor demekkine :S
tanem selam canım
çok sağol
sen normalde çalışıyor muydun.
evet bazen böyle işe gelmek gerekiyo cumartesi.
çalışıyos
kociş evde.
Tatlış ben ev kadınıyım (ha ha artık normalde hani ev hanımı derlerya bu aralar bu ev kadını muhabbetini çok duydum ) kocişte yoğun çalışıyor bi tek hafta sonları onu bile gidiyor bazen zor oluyor o zamanlar ki sizin dahada zor olur fıstığım Gerçi güzel yanı var çok daha özlersiniz .
Blue kıyamam tatlış Güzelce yap evinde çıkmadan ya erken yat erken kalk kız .

evet canım sonrasını düşünerekten uzattırdım bünyen alıştıysa sabah güzelce kahvaltını yapıp çıkmaya isyan etmiştir dikkat et kendine canım

=) hemde ne isyan etti laydy zor kendıme geldim cnm =) evet çok düzenli evimde kahvltı ederım öle k flekslerle geçiştirmeye alışkın değil midem =)

tmm düşünmem
leblebı bulunduram ozmn çantamda

ne kötü demı koçiş evde sen işte
bızdede öle ben yaırn evdeyım o yok
h içi o evde ben yok

bulundur tabi böcüm ben ayırmıom çantamdan =) malum tansıyonumun nerde ne etce belli olmuo tuzlu kraker ne gelirse koymkta fayda var =)
ya evet bnm koca her cumartesi evde ben işte zor oluyore valla =(

tanemım nrmlde yapıp çıkıoudmda =( dun gece 00:00da yttım . dun kayın valdem geldi. evede 30dkk ayürüdüm guya koca benı yolda yakalıycak =) nese ben vardım eve oda kardşiyle annesını alıp geldi onlar kapıyı açrkn bnde geldim hmn yemk hazırladım kocişle yedık.annmlr yemiş =) nese sonra onları kaldırdım . kçk odamda kitap şu bu vardı onları balkona taşdıık kayınvaldemle sağı solu toparlarken yorulmşm bide yarım kg yaprağım vardı kayın valdmelere gittik orda onuda sardım ee geç geldik eve hemen yattım .eve gidince yatana kadr aykta kaldım ee bunyede hasass üstünede kahvaltımı yapamayınca iflas ettım =( neseki sağlam bir öğle yemeğiyl ekendıme geldim =)=) menudede kabrık bişyi yok he yanlış anlaşılma olmasın =) tarhana melemen yoğurt vardı =)

selam bida tanem
ben iş hayatını çok seviyordum.
evlendikten sonra baydı beni
zorla gidip geliyorum işe. evimde yemekler yapmak kocişimi karşılamak istiyorum. çok değiştim
Allah yardım etsin herkese

tanem
ınş cnm en cok kokrtuğum konu çünkü
her hastalığı cekıyorum ama mıde bulantısı benı yataklık edıo

yarın erken kalkarım 6 gıbı koçişle kahvaltı ederık barı yoksa vakıt gecıremıyozo çalışıyo ben evde

mblue bendede olur bişiler ama aynı gün yerım durmaz
aklımda kalcana mıdemde kalsın

günaydınlarrrrrrr herkeslereeee

ladyyy mblueee lamecim günaydınlarrr kızlarrrrrr
güzel bir hafta geçirmek dileği ile kolay gelsin kızlarrrr

günaydıııınnn...

güzel bir hafta geçirelim inşallah...

acayip yorgunum,iş yerinde de evde de çook işim var poffff....

öpüyorum sizleriii..

günaydıııınnn...

güzel bir hafta geçirelim inşallah...

acayip yorgunum,iş yerinde de evde de çook işim var poffff....

öpüyorum sizleriii..

patiğim h.geldin seninde hep yoğun geçiyo h.sonun galiba olsun sağlık olsunda çalış
çalışkan garuları çok severim ben gençlikte çalışalım da yaşlılık da kimseye muhtaç olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…