Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

maşallah canım =) evet bende severım trıf almayı denemey yapmyı =) bu arada az hazırlık yapmamışsın hamarat hatun senı =)=)

kız tatlicadı nerlerdesin sennnn
mblueeee sesin çıkmıyo

yaaaa azcık canlanın bi tek ben knşym deli gibin çenem düştü kimse yokkkkk offfffff nerde bu kızlar yaaaaaa

cnm konuşçamda yerımde duramadım ki =(

bugun abla yok yemek koy kaldır bulaşık yıka çay ver derken şimdi oturdum yenı çay demlemeye kalkcam şimdi =( belim ağrıdı valla ya =(

ee kimse yok bugun hyırıdr hanımlarr sıcaklarla beraber herkes yorgunlştı tabı =) melodıde tatıle çıktı ohh

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yorgunumm bide şimdi akşma abla gelir hadi pazara çıkak der ve benım hiç halim yokkkkkkk

Kızlar cumartesi günü incir reçeli adlı bir film izledik süperdi çok romantikti be ağladık eşimle

bugün kimse yok fazla ama
asıl hem ballll hemde böcük yok neden acep

ballllll böcükkk kuzum nerdesiniz yaaaaa
balll güzel annecik iyisin inş.

burdayım yawrular...enerjim yok..yorgunum..uykum var...
ptesi sendromu olsa gerek....

mblue Allah kabul etsin cnm tekrar...

duygu geçmiş olsun sanada...

geçmiş olsun canım

amin kızlar çok sağolun.

balım sen dınlen yorma kendını benmde hiç eenerjım kalmadı =) ama sınvları bütsüz geçtim mutluyum

cnm incir reçeli çekti ayy o filmi benede merk edıom izlim bari =)

selam ..geçmişin hepsini okuyamıyorum kusura bakmayın olar :)

işim çok ,sıkıldım arada bir bakayım dedim size..ptesi günü de yoğunluk hiç çekilmiyor yani...

evimizi aldık :) eşim tapu işlerinide halletti..elektirk su doğalgaz felan devir işlemleri için gitti şimdi..

bu evinkini hemen kapatırlarmı acap..ayy naparım

taneciğim meleğimizin iyi olmasına çok sevindim canım

Patikim allahım güle güle oturmayı nasip etsin ağız tadıyla aşkla sağlıcakla oturun canım
allahım bizede nasip etsin aminnnnnnnnnnnn

selam kızlarrr..pazartesi yoğunluğu var gelemedim..geçmişe gidemedim herkesler iyidir inşallah..

patiğimm hayırlı olsun eviniz canım.sağlıkla,mutlulukla oturun,güzel günler görün inşallahh..

slm kızlar.....
kendim tatildeyim ya,dedim topikte kimse yoktur.....niye öyle dediysem....
tatil moduna feci girmişim girmesine de eşim çalıştığı için evde hep tek hep yek vakit geçiriyorum....
eşimin teyzesinin yeni bebği oldu demiştim ya,dün gece oradaydık yine....nasıl tatlı,nasıl masum....
çok fena bebiş yapasım geldi bu aralar....ilacı bu ay bırakmıştım,hamile kalmadan bünyeyi 3-5 ay dinlendirmek gerekiyormuş.....
bakalım kısmet.....hayırlısı olsun diyorum ve artık bebek fikrine iyice ısındığımı itiraf ediyorum.....

patikkkkkk hayırlı olsun eviniz.....Rabbim ağız tadıyla,eşinle ve yavrularınla sağlıklı ve huzurlu oturmayı nasip etsin.....

PATİKKKKKKK çok sevindimm...Allah huzurlu mutlu sağlıklı bol bebişli oturmak nasip etsin cnm...Rabbim ödeme kolaylığı versin..olmayanlarada nasip etsin...

Patikciğim hayırlı-uğurlu olsun :)) Çok daha mutlu çok daha güzel günler geçirmeyi nasip etsin Rabbim içerisinde )
Adacım haydi bakalım hayırlısı tatlış sana nasılda yakışır kız annelik :)
İyi akşamlar kızlar

patiğim.... çok sevindim canım.. hayırlı olsun.. rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:))))

günaydın kızlarrr

günaydın hanımlarrrr

patiğimm eviniz hayırlı olsun canım sağlıkla muhabetle huzurla bir ömür diliyorum yenı evınızde.

Rabbim olmayanlarada nasip etisn inşallah ev bark sahip olmayı.aminnnn

adacım =) anne olma fikrine ısınmana sevındım cnm rabbım hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etisn sanada inşallah. ve isteyen herkese aminnn

günaydın güzel hatunlarrrrr

patiğim eviniz hayırlı uğurlu olsun inş. Rabbim ödeme kolaylığı versin .tez zamanda bitirin borcunuzu....
adacım ohhh ne güzel tatildesin sende Rabbim sanada hayırlısıyla bi evlat nasib eder inş.

lady, birsen ve mblue.... hoşgeldiniz kızlarr...

adacım... hadi bakalım.. senden de güzel haberler bekliyoruzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…